Jürgen написа:Във филмчето има една много хубава реплика, а именно, че някои от критиците търсят всяка пукнатина в дадена теория, колкото и незначителна да е тя, и обявяват цялата теория за невалидна

. THE G.A.M.E, ти правиш същото.
Какво търси в археологията човек,който е завършил социология

? И защо се самофинансира ? Защо хората с парите не искат да го финансират

? Само не ми отговаряй, че той е добрия,а те лошите, защото просто няма как да имаш доверие на някой, тръгнал да оборва еволюцията и е завършил социология, който е просто любител...
С една дума, търсач на слава
ПП. в едно друго филмче, което преди си поствал казват,че хората са живяли заедно с динозаврите

! Въпроса ми е как точно хората са оцелели и защо не са измрели като динозаврите ? Филмчето също няма отговор

!
Пукнатините са в "еволюционната теория".
Той човека няма теория... Просто посочва някои факти, които съботират "еволюцията", както я представя ортодоксалната наука.
Просто посочи, че "еволюционистите" се хващат за всяка неточност, която противоречи на "еволюцията", а те самите не дават и дума да се издума против грешките в тяхната теория.
Нещо повече, директно ги пренебрегват.
Иначе невиждам какво нередно има в това, че човек ( "не-специалист" ) ... Се занимава с археология ?
И не само с археология... Явно човека разбира и от митология, история и география.
Често любителите са по-добри от специалистите, защото именно те не са вкарани в рамките на университетската наука, която заклеймява новите открития.
Просто такава е системата към момента...
Едни от най-големите археологически открития са направени от любители, чиито професии нямат нищо общо с археологията.
Действително има артефакти, които посочват, че хора и динозаври са се засичали в съществуването си.
И като казвам хора, имам в предвид, точно хора, каквито сме днес.
А не някакви човекоподбни...
Има 2 предположения за това - Едното е, че наистина хората сме много, много по-стар вид от колкото смята традиционната наука.
И другото е, че някои видове динозаври ( при това, едни от най-старите и едри ) ... Са оцелели до годините, през които човешката раса е започнала да доминира на Планетата.
И в 2-та случая, "еволюционната теория" излиза една голяма грешка.
Няма причина човека да не оцелее след онзи "катаклизъм", избил голяма част от динозаврите.
Все пак, дори "еволюционистите" твърдят, че са оцелели доста бозайници, които са започнали да доминират.
Междудругото, знаеш ли че напоследък се оспорва и това, как са измрели голяма част от динозаврите ?
Общо-прието е, че голям метеор предизвиква това, но има нещо много интересно - около 90 % от костите на намерените динозаври... И най-вече на хищниците, са
радиоактивни.
Също както костите на хората в един унищожен древен град ( смята се че е на повече от 10 хиляди години ) ... В Индия, мисля че беше Мохеджо Даро ( карам по-памет за името ) ... Подобна радиоактивност има само в още едни кости на измрели същества... Избитите от атомните бомби над Хирошима и Нагазаки.