Археологическите покрития. Заговор за контрол над историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Археологическите покрития. Заговор за контрол над историята

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2013 21:19

Атеист написа:Детайлите вика, та ти си нямаш понятие от основни фундаментални неща, на които се крепи еволюцията тръгнал си за детайли да говориш. Мен ми е ясно, че не знаеш детайлите, проблемът е, че си нямаш представа какво представлява еволюцията дори в най-общ план.

Аха, нещо нервен ми се виждаш. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2013 21:23

Атеист написа:Спирам на 5-тата секунда, за да проверя има ли смисъл да си губя времето. Ето какво излиза след една кратка провека:
Атеист написа:Нещо са го разкрили от ББС твоя човек. Ама знам ли, може и те да са част от плана, може и те да са част от конспирацията.

Тая, същата ББС, дето бяха хванати в един от най-големите корупционни скандали. :lol:

Хората, които казват на глас неудобната истина, винаги са очерняни по-всякакви начини.
Ама не се и учудвам, че въобще не си гледал интервюто...
Хора като теб, цял живот ще си останат с акъла в гъза.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 23 окт 2013 01:00

THE G.A.M.E написа:
Атеист написа:Детайлите вика, та ти си нямаш понятие от основни фундаментални неща, на които се крепи еволюцията тръгнал си за детайли да говориш. Мен ми е ясно, че не знаеш детайлите, проблемът е, че си нямаш представа какво представлява еволюцията дори в най-общ план.

Аха, нещо нервен ми се виждаш. :lol:

Нервен, не. Със сигурност обаче ме е яд, че спорът е за нещо, което е прието като абсолютен факт от науката.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2013 01:13

Незнам дали ти е ясно едно елементарно нещо - всеки град, структура, паметник, предмет... Или изобщо - артефакт, който е на повече от 15 000 г. е пирон в ковчега на "еволюцията".

А подобни неща са не десетки, дори не и стотици, а хиляди...
Ако си беше направил труда да изгледаш видеото, щеше да понаучиш някои неща.
То не става да се приема само една теория априори.

И колко пъти да го напиша- "Фактите" и "доказателствата" за "еволюция", са изключително и само, косвени.
Безспорен факт.
Колкото и да им е неприятно на учените, които я подкрепят, те нямат нищо черно на бяло.
Има разлика от това, нещо да е доказано дефакто и на теория дори, и това, което се опитват да правят с "еволюцията".
А именно - да я налагат, без да е доказана дефакто, и с доста въпроси, които нямат отговор.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 23 окт 2013 01:15, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 23 окт 2013 01:13

THE G.A.M.E написа:
Атеист написа:Спирам на 5-тата секунда, за да проверя има ли смисъл да си губя времето. Ето какво излиза след една кратка провека:
Атеист написа:Нещо са го разкрили от ББС твоя човек. Ама знам ли, може и те да са част от плана, може и те да са част от конспирацията.

Тая, същата ББС, дето бяха хванати в един от най-големите корупционни скандали. :lol:

Хората, които казват на глас неудобната истина, винаги са очерняни по-всякакви начини.
Ама не се и учудвам, че въобще не си гледал интервюто...
Хора като теб, цял живот ще си останат с акъла в гъза.

С други думи твоят търсяч на митове и легенди е тотално компрометиран. Нито е първият, нито е последният.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 23 окт 2013 11:17

Във филмчето има една много хубава реплика, а именно, че някои от критиците търсят всяка пукнатина в дадена теория, колкото и незначителна да е тя, и обявяват цялата теория за невалидна ;). THE G.A.M.E, ти правиш същото.
Какво търси в археологията човек,който е завършил социология :? ? И защо се самофинансира ? Защо хората с парите не искат да го финансират :roll: ? Само не ми отговаряй, че той е добрия,а те лошите, защото просто няма как да имаш доверие на някой, тръгнал да оборва еволюцията и е завършил социология, който е просто любител...
С една дума, търсач на слава :!:
ПП. в едно друго филмче, което преди си поствал казват,че хората са живяли заедно с динозаврите :o :lol: ! Въпроса ми е как точно хората са оцелели и защо не са измрели като динозаврите ? Филмчето също няма отговор :lol: !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 окт 2013 12:12

Jürgen написа:Във филмчето има една много хубава реплика, а именно, че някои от критиците търсят всяка пукнатина в дадена теория, колкото и незначителна да е тя, и обявяват цялата теория за невалидна ;). THE G.A.M.E, ти правиш същото.
Какво търси в археологията човек,който е завършил социология :? ? И защо се самофинансира ? Защо хората с парите не искат да го финансират :roll: ? Само не ми отговаряй, че той е добрия,а те лошите, защото просто няма как да имаш доверие на някой, тръгнал да оборва еволюцията и е завършил социология, който е просто любител...
С една дума, търсач на слава :!:
ПП. в едно друго филмче, което преди си поствал казват,че хората са живяли заедно с динозаврите :o :lol: ! Въпроса ми е как точно хората са оцелели и защо не са измрели като динозаврите ? Филмчето също няма отговор :lol: !

Пукнатините са в "еволюционната теория".
Той човека няма теория... Просто посочва някои факти, които съботират "еволюцията", както я представя ортодоксалната наука.
Просто посочи, че "еволюционистите" се хващат за всяка неточност, която противоречи на "еволюцията", а те самите не дават и дума да се издума против грешките в тяхната теория.
Нещо повече, директно ги пренебрегват.

Иначе невиждам какво нередно има в това, че човек ( "не-специалист" ) ... Се занимава с археология ? :?
И не само с археология... Явно човека разбира и от митология, история и география.
Често любителите са по-добри от специалистите, защото именно те не са вкарани в рамките на университетската наука, която заклеймява новите открития.
Просто такава е системата към момента...
Едни от най-големите археологически открития са направени от любители, чиито професии нямат нищо общо с археологията.

Действително има артефакти, които посочват, че хора и динозаври са се засичали в съществуването си.
И като казвам хора, имам в предвид, точно хора, каквито сме днес.
А не някакви човекоподбни...
Има 2 предположения за това - Едното е, че наистина хората сме много, много по-стар вид от колкото смята традиционната наука.
И другото е, че някои видове динозаври ( при това, едни от най-старите и едри ) ... Са оцелели до годините, през които човешката раса е започнала да доминира на Планетата.
И в 2-та случая, "еволюционната теория" излиза една голяма грешка.

Няма причина човека да не оцелее след онзи "катаклизъм", избил голяма част от динозаврите.
Все пак, дори "еволюционистите" твърдят, че са оцелели доста бозайници, които са започнали да доминират.
Междудругото, знаеш ли че напоследък се оспорва и това, как са измрели голяма част от динозаврите ?
Общо-прието е, че голям метеор предизвиква това, но има нещо много интересно - около 90 % от костите на намерените динозаври... И най-вече на хищниците, са радиоактивни.
Също както костите на хората в един унищожен древен град ( смята се че е на повече от 10 хиляди години ) ... В Индия, мисля че беше Мохеджо Даро ( карам по-памет за името ) ... Подобна радиоактивност има само в още едни кости на измрели същества... Избитите от атомните бомби над Хирошима и Нагазаки. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 окт 2013 08:42

THE G.A.M.E написа:
Alexx написа:THE G.A.M.E, срещу конформизма не може да се бориш. Конформистите се променят, когато се промени парадигмата. ;)

Да, много вярно е това.

Но все пак е важно да се показват и алтернативи на конформистите, пък те дали ще ги приемат, не е от голямо значение. ;)

Taka e. Tрябва да има алтернативни идеи. Аз например ме обвиняват,че съм креационист, защото не подкрепям теорията на Дарвин,а аз не съм такъв. Това е така, защото хората живеят в един черно-бял свят и ако не си с нашите си другите. Даже не мога да каже,че подкрепям точно определена теория (креационизъм,извънземни и т.н..) просто се интересувам и от алтернативите.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 окт 2013 22:44

@THE G.A.M.E
Ами нормално е да се отнасяш критично към информация,идваща от недостоверен източник. Както Атеистът написа, Ханкок е бил разкрит от ББС.
Иначе няма нищо лошо в това човек да се занимава с нещо непрофесионално,но репутацията му ще е малко под съмнение и ще бъде непопулярен,докато не се докаже.
Смисълът на науката е една теория да бъде потвърдена,но Ханкок не е успял да убеди научната общност и критично настроените в правотата на своята работа. Също не ми е изобщо ясно как я определят възрастта на артефактите,нищо не обясняват.
Според теб,защо се поддържа еволюционната теория изкуствено? Кой печели от това? И какво печели? Не мога да разбера :? .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мен как точно хората са живели заедно с динозаврите ме интересува. Нека това да докажат,пък тогава може и да си променя мнението.
За радиацията - нека си изследват (мисля,че метеоритите имат радиация ама не съм много сигурен). Няма лошо да има различни идеи,но докато нещата не се потвърдят всичко си остава хипотеза. Но ми е интересно кой ще да ги е убил тия динозаври и да се е изпарил така :roll: ? Като хората по-късно строят каменни постройки и изобщо им е примитивна архитектурата...аз не знам къде е тая технология ?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 фев 2014 12:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ERcDDC6Yw7w[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”