terata написа:plamenst7 написа:Спрете да плюете по Наско бе, мърши! Той е донесъл 12 титли на Левски. Почти половината от всички, по-голямата част от които едва ли щяха да са факт без него.Толкова ли не заслужава поне малко уважение, дори да е допуснал някоя грешка? Нима вие не опозорихте Левски с действията си, не само миналата седмица, но и много други пъти, заради които действия отбора е играл пред празни трибуни. Ако ние левскарите не уважаваме най-голямата си жива легенда, кой тогава да уважаваме? Хулиганите, наркоманите, отрепките взели се прекалено на сериозно ли? Такива като вас и срещу родителите си и децата си ще се обърнат, ако нещо не им изнася. Ето това са деградиралите личности, нямащи уважение към никой и към нищо.
Айде по-лекинко с определенията, а? Наско лично, нищо не ми е носил. Виж да кажеш, че е бил част от онези велики отбори да и определено има заслуга за тези успехи, ама да ги причисляваш еднолично на Раев ае нема нужда. За прословутото уважение...виж пич, уважението не е даденост, то се печели, а с последните си действия въпросния господин кви ги надроби? За пореден път се показа като пу.ка - като не е на хранилката да почва да плюе по отбора. Един Гонзо, който се провали и като ръководител и като треньор показа на всички как трябва да се държи един левскар. Затова и макар по-посредствен футболист, треньор и ръководител ще бъде много по-уважаван от въпросния гусин Раев. Въпрос на възпитание и манталитет.
Ако Наско не ти е носил радост с над 200 гола вкарани за Левски и с участие на 1/4 финал в УЕФА, плюс участие в ШЛ като директор, значи не виждам причина да се смяташ за левскар. Той не е бил просто част от онези отбори, той е бил почти винаги най-важната част. Да-уважението не е даденост и се печели и Наско ако не го е спечелил, не знам какво трябва да направи някой за да го спечели, защото като гледам в този отбор не се уважава никой от определени хора. Всеки човек има неща с които не се гордее. По твоята логика едва ли има човек, който да заслужава уважение. Един Гонзо за който говориш, беше на по-малко грозно оплют. И не са само те. Още редица сини легенди са били оплюти от своите на Герена. Посочи ми една легенда, която е наистина уважавана от феновете на Левски. Ако има такава, то това е някой който е далече от отбора и въобще от футбола от много време.