Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот plamenst7 » 16 окт 2013 15:33

terata написа:
plamenst7 написа:Спрете да плюете по Наско бе, мърши! Той е донесъл 12 титли на Левски. Почти половината от всички, по-голямата част от които едва ли щяха да са факт без него.Толкова ли не заслужава поне малко уважение, дори да е допуснал някоя грешка? Нима вие не опозорихте Левски с действията си, не само миналата седмица, но и много други пъти, заради които действия отбора е играл пред празни трибуни. Ако ние левскарите не уважаваме най-голямата си жива легенда, кой тогава да уважаваме? Хулиганите, наркоманите, отрепките взели се прекалено на сериозно ли? Такива като вас и срещу родителите си и децата си ще се обърнат, ако нещо не им изнася. Ето това са деградиралите личности, нямащи уважение към никой и към нищо.

Айде по-лекинко с определенията, а? Наско лично, нищо не ми е носил. Виж да кажеш, че е бил част от онези велики отбори да и определено има заслуга за тези успехи, ама да ги причисляваш еднолично на Раев ае нема нужда. За прословутото уважение...виж пич, уважението не е даденост, то се печели, а с последните си действия въпросния господин кви ги надроби? За пореден път се показа като пу.ка - като не е на хранилката да почва да плюе по отбора. Един Гонзо, който се провали и като ръководител и като треньор показа на всички как трябва да се държи един левскар. Затова и макар по-посредствен футболист, треньор и ръководител ще бъде много по-уважаван от въпросния гусин Раев. Въпрос на възпитание и манталитет.

Ако Наско не ти е носил радост с над 200 гола вкарани за Левски и с участие на 1/4 финал в УЕФА, плюс участие в ШЛ като директор, значи не виждам причина да се смяташ за левскар. Той не е бил просто част от онези отбори, той е бил почти винаги най-важната част. Да-уважението не е даденост и се печели и Наско ако не го е спечелил, не знам какво трябва да направи някой за да го спечели, защото като гледам в този отбор не се уважава никой от определени хора. Всеки човек има неща с които не се гордее. По твоята логика едва ли има човек, който да заслужава уважение. Един Гонзо за който говориш, беше на по-малко грозно оплют. И не са само те. Още редица сини легенди са били оплюти от своите на Герена. Посочи ми една легенда, която е наистина уважавана от феновете на Левски. Ако има такава, то това е някой който е далече от отбора и въобще от футбола от много време.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 окт 2013 15:50

plamenst7 написа:
terata написа:
plamenst7 написа:Спрете да плюете по Наско бе, мърши! Той е донесъл 12 титли на Левски. Почти половината от всички, по-голямата част от които едва ли щяха да са факт без него.Толкова ли не заслужава поне малко уважение, дори да е допуснал някоя грешка? Нима вие не опозорихте Левски с действията си, не само миналата седмица, но и много други пъти, заради които действия отбора е играл пред празни трибуни. Ако ние левскарите не уважаваме най-голямата си жива легенда, кой тогава да уважаваме? Хулиганите, наркоманите, отрепките взели се прекалено на сериозно ли? Такива като вас и срещу родителите си и децата си ще се обърнат, ако нещо не им изнася. Ето това са деградиралите личности, нямащи уважение към никой и към нищо.

Айде по-лекинко с определенията, а? Наско лично, нищо не ми е носил. Виж да кажеш, че е бил част от онези велики отбори да и определено има заслуга за тези успехи, ама да ги причисляваш еднолично на Раев ае нема нужда. За прословутото уважение...виж пич, уважението не е даденост, то се печели, а с последните си действия въпросния господин кви ги надроби? За пореден път се показа като пу.ка - като не е на хранилката да почва да плюе по отбора. Един Гонзо, който се провали и като ръководител и като треньор показа на всички как трябва да се държи един левскар. Затова и макар по-посредствен футболист, треньор и ръководител ще бъде много по-уважаван от въпросния гусин Раев. Въпрос на възпитание и манталитет.

Ако Наско не ти е носил радост с над 200 гола вкарани за Левски и с участие на 1/4 финал в УЕФА, плюс участие в ШЛ като директор, значи не виждам причина да се смяташ за левскар. Той не е бил просто част от онези отбори, той е бил почти винаги най-важната част. Да-уважението не е даденост и се печели и Наско ако не го е спечелил, не знам какво трябва да направи някой за да го спечели, защото като гледам в този отбор не се уважава никой от определени хора. Всеки човек има неща с които не се гордее. По твоята логика едва ли има човек, който да заслужава уважение. Един Гонзо за който говориш, беше на по-малко грозно оплют. И не са само те. Още редица сини легенди са били оплюти от своите на Герена. Посочи ми една легенда, която е наистина уважавана от феновете на Левски. Ако има такава, то това е някой който е далече от отбора и въобще от футбола от много време.

Тълкуваш погрешно част от написаното от мен. Естествено че ми е носил радост, как въобще може да си помислиш нещо друго. Ставаше въпрос за титлите, които само той е бил донесъл. Това не е така, просто е бил част от един отбор, първо като играч и после като ръководител, но да се твърди, че едва ли не еднолично той е спечелил въпросните трофеи е смешно и нелепо. А дали аз съм левскар или не съм, не си ти човека който може да определя! Всеки има право на мнение и това, че на повечето към момента е различно от твоето не ги прави "мърши"! А относно плюенето...еми въпросния господин Сираков сам си го направи! Нима на него Левски нищо не му дал, та не се спря да плюе по отбора когато не е работа там? Или значи той може да храчи нонстоп, а феновете да му целуват гъза, който по принцип много обича да го вее пред публика.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 окт 2013 17:40

terata написа:Тълкуваш погрешно част от написаното от мен. Естествено че ми е носил радост, как въобще може да си помислиш нещо друго. Ставаше въпрос за титлите, които само той е бил донесъл. Това не е така, просто е бил част от един отбор, първо като играч и после като ръководител, но да се твърди, че едва ли не еднолично той е спечелил въпросните трофеи е смешно и нелепо. А дали аз съм левскар или не съм, не си ти човека който може да определя! Всеки има право на мнение и това, че на повечето към момента е различно от твоето не ги прави "мърши"! А относно плюенето...еми въпросния господин Сираков сам си го направи! Нима на него Левски нищо не му дал, та не се спря да плюе по отбора когато не е работа там? Или значи той може да храчи нонстоп, а феновете да му целуват гъза, който по принцип много обича да го вее пред публика.

Не казвам, че той еднолично е донесъл тези титли, а че е бил най-важната част от отбора, защото съгласи се, че не е едно и също да имаш нападател който ще вкара 26,28 или 36 гола в първенството и да имаш такъв който ще вкара с клизма 10-12 гола. Много лично приемаш думите ми, които не са насочени конкретно към теб, още по-малко пък съм те определял дали си левскар. Извинявам се ако си се почувствал засегнат. Както се казва, всеки обича Левски по своя си начин. Моята ценностна система обаче не ми позволява подобно отношение към човека който ми е донесъл толкова много положителни емоции. Както казах Наско не е идеален, както и всеки един от нас не е.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 16 окт 2013 21:02

Ясно е, че има много хора с крайни мнения за играча, ръководителя и човека Наско Сираков. Всеки има право да защити мнението си, но според мен са нужни малко умереност и зрялост, а не залитане в крайности, епитети и обиди. Никой от нас левскарите не е "Насковист", "Батковист", "Тоневист" или нещо от сорта "...ист" :idea:

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 окт 2013 21:35

Веселинов написа:Ясно е, че има много хора с крайни мнения за играча, ръководителя и човека Наско Сираков. Всеки има право да защити мнението си, но според мен са нужни малко умереност и зрялост, а не залитане в крайности, епитети и обиди. Никой от нас левскарите не е "Насковист", "Батковист", "Тоневист" или нещо от сорта "...ист" :idea:

Тези тримата са представителни на отделните групировки, борещи се за властта в Левски (разбирай за паричките на Газпром, ако дойдат де) - НСПП (комунистите, с идеолог и ръководител Микренския), БаткОFF (ДС/ДПС), Тонев (Тиквата/мутрите). В момента последните две (доколкото са две, а не една) течения имат известно надмощие. Чакам с нетърпение отговорът на Микренския и креатурите му. Едва ли ще се задоволят само с престрелки по медиите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 17 окт 2013 21:46

Предлагам темата, ако не се закрие то поне да се заключи докато отшумят негативните страсти от последните събития в любимия отбор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 окт 2013 21:52

tonito написа:Предлагам темата, ако не се закрие то поне да се заключи докато отшумят негативните страсти от последните събития в любимия отбор.

Или докато Насо отново се окаже свързан с Левски? И ако може - не с коментарите му от Facebook.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 окт 2013 11:11

СВОБОДЕН написа:
vvessel написа:Тоя не трябва да се допуска повече на стадиона, дори и да иска! След поръчката му за Петев и изказването му в последствие, че Левски дори със съдийска помощ не успял да стане шампион това лекенце дето си свали гащите пред синята публика трябва да стане персона нон грата и да не припарва на Герена!
Няма бивш футболист или директор на Левски (а в случая и двете) който така да е посрамвал клуба и толкова усилено да е работил срещу него.

Ти кой си, че да казваш кой има право да идва на стадиона и кой не? И даваш ли си сметка в кое измерение е Наско Сираков не само по отношение на Левски, но и в българския футбол въобще? Ти комплексарче не си ли скачал от радост при головете които Наско вкарваше за Левски? Или тогава още не си бил роден, та дори и проектиран?

Както недопускат хулиганите на стадиона които трошат и се бият и правят безредици, така и не трябва да пускат и Сираков който направи повече от направеното на всички хулигани последните 10 години. Да докараш олигофрени с качулки да изгонят треньор на представянето му, това няма аналог в света въобще. Не знам в кое измерение е Сираков но със сигурност не е в едно измерение с Левски, а в собствения си измислен свят където само кинтите играят.
И малоумните ти предположения какъв съм и кога съм роден въобще не са никакъв довод по темата , а само доказват колко ти е акъла. Само мога да ти кажа че помня кога Сираков играеше в Хасково и си спомням и гола му срещу Левски. Но този автогол който си вкара сега ще се помни много повече.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 22 окт 2013 12:36

vvessel написа:
СВОБОДЕН написа:
vvessel написа:Тоя не трябва да се допуска повече на стадиона, дори и да иска! След поръчката му за Петев и изказването му в последствие, че Левски дори със съдийска помощ не успял да стане шампион това лекенце дето си свали гащите пред синята публика трябва да стане персона нон грата и да не припарва на Герена!
Няма бивш футболист или директор на Левски (а в случая и двете) който така да е посрамвал клуба и толкова усилено да е работил срещу него.

Ти кой си, че да казваш кой има право да идва на стадиона и кой не? И даваш ли си сметка в кое измерение е Наско Сираков не само по отношение на Левски, но и в българския футбол въобще? Ти комплексарче не си ли скачал от радост при головете които Наско вкарваше за Левски? Или тогава още не си бил роден, та дори и проектиран?

Както недопускат хулиганите на стадиона които трошат и се бият и правят безредици, така и не трябва да пускат и Сираков който направи повече от направеното на всички хулигани последните 10 години. Да докараш олигофрени с качулки да изгонят треньор на представянето му, това няма аналог в света въобще. Не знам в кое измерение е Сираков но със сигурност не е в едно измерение с Левски, а в собствения си измислен свят където само кинтите играят.
И малоумните ти предположения какъв съм и кога съм роден въобще не са никакъв довод по темата , а само доказват колко ти е акъла. Само мога да ти кажа че помня кога Сираков играеше в Хасково и си спомням и гола му срещу Левски. Но този автогол който си вкара сега ще се помни много повече.

Последното ти мнение е доста притеснително. Но не относно съдържанието което е без коментар, а относно загатването, че помниш кога Наско е играл в Хасково и гола му срещу нас. Аз помня същото, а това ще рече, че сме горе долу едно поколение. А това наистина е притеснително, защото като чета подобни мнения, аз автоматично ги причислявам към тези на дрогираните с качулките, а те няма как да знаят това, ако въобще знаят кой точно е апостола. Но, ако наистина си от по старото поколение левскари и се окаже, че и те са изтрещели тотално, то това значи, че всичко е загубено. Освен, ако не казваш истината или си изолиран от общото случай каквито винаги има. Това е надеждата. При всички случаи е по-полезно и за теб и за отбора да се поинтересуваш не от Сираков, а от Батков който е истинския ни проблем. Олигофрените с качулките не ги е докарал Сираков, но за Батков съм почти сигурен, че е е замесен. Достатъчно е да проследиш поведението му през следващите часове и дни в които той даваше пресконференции заедно с тарторите на споменатите олигофрени като да са му първи приятели.Ако имаш нещо в главата си, от тук нататък ще трябва да насочиш усилията си не в това да се занимаваш със Сираков, а в това Батков да бъде изметен от Левски час по скоро.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 окт 2013 22:48

СВОБОДЕН написа:Последното ти мнение е доста притеснително. Но не относно съдържанието което е без коментар, а относно загатването, че помниш кога Наско е играл в Хасково и гола му срещу нас. Аз помня същото, а това ще рече, че сме горе долу едно поколение. А това наистина е притеснително, защото като чета подобни мнения, аз автоматично ги причислявам към тези на дрогираните с качулките, а те няма как да знаят това, ако въобще знаят кой точно е апостола. Но, ако наистина си от по старото поколение левскари и се окаже, че и те са изтрещели тотално, то това значи, че всичко е загубено. Освен, ако не казваш истината или си изолиран от общото случай каквито винаги има. Това е надеждата. При всички случаи е по-полезно и за теб и за отбора да се поинтересуваш не от Сираков, а от Батков който е истинския ни проблем. Олигофрените с качулките не ги е докарал Сираков, но за Батков съм почти сигурен, че е е замесен. Достатъчно е да проследиш поведението му през следващите часове и дни в които той даваше пресконференции заедно с тарторите на споменатите олигофрени като да са му първи приятели.Ако имаш нещо в главата си, от тук нататък ще трябва да насочиш усилията си не в това да се занимаваш със Сираков, а в това Батков да бъде изметен от Левски час по скоро.

На 100% съм съгласен че Батков забърка най-големите лайна, но в случая няма как той да докарва нов треньор и да праща хора с качулки да го гонят. Единствения който има сметка от това е Сираков, защото гонят, както се изрази той, негов приятел, към който може би е поел някакви ангажименти. С идването на Йоканович, веднага се разтръби от Сираков че тези футболисти не ставали и трябвало 7-8 нови, което означава само едно - или нищо не разбира или готви далавера с комисионни.А за Сираков е ясно че от футбол разбира. Няма как да ме убеди, че тези футболисти, които бяха на 15 мин. от шампионска титла и на една педя от купата на България (визирам удара с глава в 120-тата мин. на Силва) със свестен треньор не могат да са конкурентни. Илиев беше добър треньор но лош мотиватор, Митов - обратното, Йоканович не можахме да разберем що за стока е , но Петев мисля,че се е доказал в български условия и трябваше да му дадем шанс..
А що се отнася за Сираков като футболист , винаги съм му се радвал, дори като си свали гащите му простих, защото това не беше жест към публиката а към Лафчис с който имаха сериозен конфликт. Но сега направо сра на всичко и то по такъв начин, че няма оправия вече. Но ако се измете Батков, може да се окаже че е за добро.

Върни се в “Левски”