Каква е вашата религизона принадлежност? :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pruchab
Контакти:

Re: Каква е вашата религизона принадлежност? :)

Мнениеот pruchab » 16 окт 2013 15:58

Аз съм будист ;) Въпреки че майка ми е християнка,а татко е мюсюлманин,аз се прекланям пред ВЕЛИКИЯ БУДА! 8-)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 окт 2013 15:59

Алкохолизмът, религия ли е ?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 окт 2013 16:03

Пловдив1926 написа:Банвайте ги такива глупаци направо. Фундаментален Сциентолог съм :idea:

Ти специално принадлежиш към една група, която аз наричам психопроблематичен социопат.
Последна промяна от DarkPsy на 16 окт 2013 16:03, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2013 16:03

Вярвам си по-свой, собствен начин.

Разбира се, аз съм си християнин, но не паля свещи, не се кръстя и не се моля ( кланям ) ... Пред икони, разпятия и т.н.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 окт 2013 16:04

Отговор на този и други въпроси потърсете в поредния епизод на "Дързост и красота". Форестър Криейшънс е тяхната райска градина, а ябълката на раздора е Брук Лоугън! :) Адам и Ева да искаш... :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 16 окт 2013 16:06

1913 написа:Славия София.

Единственото предимство, което бих отдал на която и да е религия това е чувството за съпричастност, чувството, че си част от едно голямо семейство, от нещо по-голямо от теб самия. Само че в днешно време тази функция би могла да бъда "иззета" и в частност и от футболните клубове, които много хора тук обичат до болка. Та нима не е същото - отново се събираш през уикендите с много твои познати и приятели, завеждаш семейството и контактуваш с хора, които ви свързава една идея, понатрупваш приятни емоции (е, това е в идеалистичен вариант, в България понякога се случва и обратното). Без да взимам отношения в пловдивските дразги между двата елитни отбора Ботев Пловдив имат една хубава песен - "Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца! За нас е Той религия! О, Ботев Пловдив - най-великия!" Не мисля, че го обясних по възможно най-добрия начин, но дано поне съм се изразил що-годе разбираемо.

pomiqr38

Мнениеот pomiqr38 » 16 окт 2013 16:09

Jürgen написа:Атеист. Мисля,че за всяко нещо си има логична причина. Не вярвам в свръхестествени сили - бог,съдба,магии,проклятия и тн. Също смятам,че човека е измислил бога в опит да си обясни света.
Религията само говори,а нищо не казва. Тя няма потребност да доказва своите твърдения и затова не може да и се вярва.
Това е в най-общи линии. Дано съм бил полезен :) .

За истината не е възможно човек, който е същество несъвършено да говори самоуверено. Вечната истината е, че натрупаните и лежащи в безредие факти започват да придобиват известна стойност, ако върху тях бъде хвърлена хипотеза.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 16:10

Темата не е лошо да се заключи .......
Има неща, с които задявки и открита конфронтация са недопустими ....
Тъпанари и неуки, деградирали "пост-модерни" недоразумения - бол!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 16 окт 2013 16:12

messi7 написа:Здравейте, съфорумци. Пускам една тема - анкета, тъй като ми трябва за едно мое проучане. Ще бъда много щастлив, ако се включат повече хора. Моля да дадете обективен, искрен,ваш., отговор, а не да се влияете от медии, популизъм и тн. Благодаря, предварително. Надявам се да съм спаизл правилата(ако не модераторите да я премахнтат темата) и да се направи като анкета.
Каква е вашата религиозна принаджленост?
1.Православие.
2.Католицизъм
3.Протестанство (има много клонове, денониминации, допълненте към кой точно клон се причислявате)
4.Ислям(сунити,шиити)
5.Друга религия - посочете
5.Атеист( нямам религиозна принадлежност)
6.Не мога да преценя/нямам отговор.

Благодаря още веднъж. Наистина искам искрено мнение. Естествено ако имате желание, подкрепете вижданията си с аргументи(но задълбочени а не някакви лафчета от нета).
Лек и успешен ден/седмица.

Да си призная колебая се какъв съм.Мислех, че съм православен, но може и да бъркам.Като гледам навсякъде индуси , не знам защо ги наричат роми, значи би трябвало да съм индуист.Като влезна в магазина всичко е Made in China,на Илиенци също все едно съм в Китай- тогава май съм Будист.А пък аз съм от Левски и ако питаш някой цесекар ще ти каже ,че съм ислямист...Би трябвало да е отговор 6.
Но пък си спазвам православните традиции 1
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”