Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пловдив1926 написа:Банвайте ги такива глупаци направо. Фундаментален Сциентолог съм
1913 написа:Славия София.
Jürgen написа:Атеист. Мисля,че за всяко нещо си има логична причина. Не вярвам в свръхестествени сили - бог,съдба,магии,проклятия и тн. Също смятам,че човека е измислил бога в опит да си обясни света.
Религията само говори,а нищо не казва. Тя няма потребност да доказва своите твърдения и затова не може да и се вярва.
Това е в най-общи линии. Дано съм бил полезен.
messi7 написа:Здравейте, съфорумци. Пускам една тема - анкета, тъй като ми трябва за едно мое проучане. Ще бъда много щастлив, ако се включат повече хора. Моля да дадете обективен, искрен,ваш., отговор, а не да се влияете от медии, популизъм и тн. Благодаря, предварително. Надявам се да съм спаизл правилата(ако не модераторите да я премахнтат темата) и да се направи като анкета.
Каква е вашата религиозна принаджленост?
1.Православие.
2.Католицизъм
3.Протестанство (има много клонове, денониминации, допълненте към кой точно клон се причислявате)
4.Ислям(сунити,шиити)
5.Друга религия - посочете
5.Атеист( нямам религиозна принадлежност)
6.Не мога да преценя/нямам отговор.
Благодаря още веднъж. Наистина искам искрено мнение. Естествено ако имате желание, подкрепете вижданията си с аргументи(но задълбочени а не някакви лафчета от нета).
Лек и успешен ден/седмица.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта