Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 17:07

iliyan написа:
dickinson написа:няма ли вариант да се направи стадиона пригоден за ЛЕ, тези 4 звезди и полуфинали са пълна измислица,
никой няма да ни пусне толкова далеч в турнира, виждате как съдиите се подигаха с нашия национален отбор и не ни позволиха да направим нещо
за шампионска лига също не ми се вярва да стане, прекалено малки сме а и никой не иска бг отбор при големите

Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!

Ти видя ли какво представлява сега това тренировъчно игрище?
За разлика от Армията е в пъти по-качествено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 17:25

Кашчей написа:
iliyan написа:
dickinson написа:няма ли вариант да се направи стадиона пригоден за ЛЕ, тези 4 звезди и полуфинали са пълна измислица,
никой няма да ни пусне толкова далеч в турнира, виждате как съдиите се подигаха с нашия национален отбор и не ни позволиха да направим нещо
за шампионска лига също не ми се вярва да стане, прекалено малки сме а и никой не иска бг отбор при големите

Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!

На теб Армията здраво ти бърка в здравето ! И Армията ще я има , но след някоя и друга година може да няма стадиона със смешно название Лудогорец Арена ! Много ще ми я интересно ако видят тези които построиха Алианц Арена какво ще си помислят за това тренировъчно игрище ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2013 17:26

Абе тез 2-та "бизнесмени" приватизираха ПБМФ сега за 4 млн. се правят на луди. Г-да имате да давате на държавата
не 4 млн. а дестеки пъти по 4-ри!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 17:35

iliyan написа:
Кашчей написа:
iliyan написа:

На теб Армията здраво ти бърка в здравето ! И Армията ще я има , но след някоя и друга година може да няма стадиона със смешно название Лудогорец Арена ! Много ще ми я интересно ако видят тези които построиха Алианц Арена какво ще си помислят за това тренировъчно игрище ;)

Всички наши стадиони са на принципа на насип за трибуните, докато западните са предимно вкопани. На мен какво ми бърка и какво не аз си знам, но на вас, червените, определено ви бърка яко Лудогорец (както и на сините и жълтите). В България, за да се направи стадион от западен тип трябват сериозни средства.
Интересно ще ми е и ако построилите Алианц Арена, или Амстердам Арена какво ще си помислят, когато видят Българска армия Арена 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 17:37

Pichichi написа:Абе тез 2-та "бизнесмени" приватизираха ПБМФ сега за 4 млн. се правят на луди. Г-да имате да давате на държавата
не 4 млн. а дестеки пъти по 4-ри!

Цъцъцъцъ... червена злоба и жлъч. Томов не приватизира ли Кремиковци? Обаче БМФ се работи сега, а какво стан ас Кремиковци?
Да имаш за шеф осъден престъпник и да коментираш другите шефове е доста странно според мен :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 окт 2013 17:42

Не виждам никъде злоба в коментара ми, просто констатирам че фирмата на братята не изпълнява приватизациония
договор вече в няколко поредни години което си е абсолютен факт и ти като български гражданин и данъкоплатец трябва да питаш
ЗАЩО?
А не да казваш абе дайте им още 4 млн. за стадион!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 17:49

Кашчей написа:но на вас, червените, определено ви бърка яко Лудогорец (както и на сините и жълтите)

За пореден път искам да те уверя че на нас жълтите, нищо не ни бърка никъде, ние си гледаме собствения отбор-имаме вече база, до две години ще имаме стадион, чиито капацитет почти всеки мач ще е запълнен.
Имаме огромна фенска маса и огромна агитка,отбора ни върви нагоре...

Не ни мислете нас..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2013 18:26

iliyan написа:Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!

Къде видя игрище? Изброй 5 български стадиона, които са по-качествени от Лудогорец Арена!
Стадионът в Разград може да с малко седящи места, но това е защото повече не са нужни. Може да няма козирки, но всичко друго му е отлично. Ти на Острова ли живееш, че си заобиколен с по-добри стадиони?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 14 окт 2013 18:38

tsonpen написа:
iliyan написа:Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!

Къде видя игрище? Изброй 5 български стадиона, които са по-качествени от Лудогорец Арена!
Стадионът в Разград може да с малко седящи места, но това е защото повече не са нужни. Може да няма козирки, но всичко друго му е отлично. Ти на Острова ли живееш, че си заобиколен с по-добри стадиони?

Отличен е терена,вип ложата и може би съблекалните,останалото е две трибуни с по десет реда седалки и нищо повече.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 окт 2013 19:00

nicromanser написа:за какво им е стадион като ходят по 2000. още повече платен от народа!!! то така всеки може. нали за това си имат "благодетел", но като гледам май държавата на всички даде по нещо, вместо да вземе парите на тия бг тарикати милонерчета и да ги раздаде на пенсионери, безработни, болници и училища

Смешен си паляк! Наистина си много смешен! По колко ходите вие бе....нали сте големите фенове с великата публика....къде са ви феновете по стадионите? Освен да плюете по успелите за да си избиете комплексите какво друго умеете? ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”