iliyan написа:Кашчей написа:iliyan написа:dickinson написа:няма ли вариант да се направи стадиона пригоден за ЛЕ, тези 4 звезди и полуфинали са пълна измислица,
никой няма да ни пусне толкова далеч в турнира, виждате как съдиите се подигаха с нашия национален отбор и не ни позволиха да направим нещо
за шампионска лига също не ми се вярва да стане, прекалено малки сме а и никой не иска бг отбор при големите
Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!
Ти видя ли какво представлява сега това тренировъчно игрище?
За разлика от Армията е в пъти по-качествено.
На теб Армията здраво ти бърка в здравето ! И Армията ще я има , но след някоя и друга година може да няма стадиона със смешно название Лудогорец Арена ! Много ще ми я интересно ако видят тези които построиха Алианц Арена какво ще си помислят за това тренировъчно игрище

Всички наши стадиони са на принципа на насип за трибуните, докато западните са предимно вкопани. На мен какво ми бърка и какво не аз си знам, но на вас, червените, определено ви бърка яко Лудогорец (както и на сините и жълтите). В България, за да се направи стадион от западен тип трябват сериозни средства.
Интересно ще ми е и ако построилите Алианц Арена, или Амстердам Арена какво ще си помислят, когато видят Българска армия Арена