Що се отнася до дербито,мисля че ще ви бием.Не че сме много силни,просто сме по-добри от вас в момента,а и треньора ни знае как да ви мачка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-Ivan- написа:За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.
Що се отнася до дербито,мисля че ще ви бием.Не че сме много силни,просто сме по-добри от вас в момента,а и треньора ни знае как да ви мачка
pomiqr27 написа:-Ivan- написа:За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.
Тези задкулисни игри на ГЕРБ защо не ги направиха за 4 години поне носител на Купата?
CSKA.SOFIA написа:pomiqr27 написа:-Ivan- написа:За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.
Тези задкулисни игри на ГЕРБ защо не ги направиха за 4 години поне носител на Купата?
Здрасти пумияр! Защото са некадърни заради това. Ведно интервю Бойко казва по-добре да падат от Иртиш отколкото да купуват мачове. Това говори, че е имало такива работи.
Eminem написа:Крайно време е да се действа като Bad Blue Boys!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта