Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Re: Йоканович ще бъде уволнен ?

Мнениеот -Ivan- » 06 окт 2013 19:28

За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.
Що се отнася до дербито,мисля че ще ви бием.Не че сме много силни,просто сме по-добри от вас в момента,а и треньора ни знае как да ви мачка :!:
Изображение

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 06 окт 2013 19:28

И аз мисля като колегата, че феновете на Левски не трябва да се месят в работата г-н Батков и Наско Сираков.

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 06 окт 2013 19:30

Йоката е пълен провал. Само дрънка тъпотии на сръбси докато Левски затъва. Неадекватен е като оня Достанич. И Кокъла и Ясен са по-наясно от този манекен.

pomiqr27
Контакти:

Мнениеот pomiqr27 » 06 окт 2013 19:31

-Ivan- написа:За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.
Що се отнася до дербито,мисля че ще ви бием.Не че сме много силни,просто сме по-добри от вас в момента,а и треньора ни знае как да ви мачка :!:

Тези задкулисни игри на ГЕРБ защо не ги направиха за 4 години поне носител на Купата?

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 06 окт 2013 19:33

pomiqr27 написа:
-Ivan- написа:За първи път от доста време имате силен треньор.Йоканович е добър специалист,опитен е,има излъчване и определено разбира от футбол.Голяма грешка ще е да го махнете преди дербито,а и след това,без значение какъв е резултатът.При вас проблема е в ръководството и най-вече собственика.Наско Сираков също е доста безидеен,тъй като ги няма вече задкулисните игри и ГЕРБ.С други думи сърбинът е най-читав от всички и ако поработи няколко години ще изгради силен отбор,но като знам как действаме ние в България-по скоро няма да му се даде шанс.

Тези задкулисни игри на ГЕРБ защо не ги направиха за 4 години поне носител на Купата?

Здрасти пумияр! Защото са некадърни заради това. Ведно интервю Бойко казва по-добре да падат от Иртиш отколкото да купуват мачове. Това говори, че е имало такива работи.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2013 19:36

От една страна на мен Йоканович много ми харесва като го слушам на пресконференции, но като гледам резултата от работата му , съжалявам но, май малко хубави неща може да се кажат за работата му. Ако не победи ЦСКА и Ботев май няма за какво да говорим. С него нямаме победа над отбор от първата половина на таблицата. Стига с това играчите не стават. Вече е треньор на отбора близо 3 месеца , съжалявам ,но не виждам никаква идея в атака. Да кажем в защита определено има подобрение ,но в атака сме за смях, вече и бабите следящи турските сериали научиха ,че основните идеи в атака ни се свеждат до 50 метрови "шуто-пасове" към Гари Родригес или централния нападател и как да ни противодействат.
Във всяка една дейност най-важни са резултатите ,а не идеите. Ако има резултати всичко е ОК, ако няма резултати ,то всичко останало отива по дяволите.
Към тези ,които защитават Йоканович- честно, има ли мач под негово ръководство в който Левски ви е харесал?
Не казвам, че Йоканович е единствения или най-големия виновник за ситуацията в Левски, просто така е в живота - имаш поставени едни цели,които трябва да постигнеш, не ги ли постигнеш биваш освободен от длъжността ,която заемаш. Не съм запознат с качествата на Йоканович като треньор ,помня го като много добър футболист. Прави впечатление на интелигентен човек,който си разбира от работата,Определено е попил от треньорите с които работил и предполагам ,че си разбира от работата, но определено нещо не се получава. За 3 месеца откакто е начело на отбора бих казал ,че по-скоро има регрес в играта отколкото някакво подобрение.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2013 19:37

Крайно време е да се действа като Bad Blue Boys!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 06 окт 2013 19:38

Нека ние да го уволним...по-точно Стойчо да го Уволни :idea:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 окт 2013 19:38

CSKA.SOFIA написа:
pomiqr27 написа:

Здрасти пумияр! Защото са некадърни заради това. Ведно интервю Бойко казва по-добре да падат от Иртиш отколкото да купуват мачове. Това говори, че е имало такива работи.

Ако е имало купуване на мачове според теб как щеше да завърши мача на 25 май между Левски и Славия?

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 06 окт 2013 19:39

Eminem написа:Крайно време е да се действа като Bad Blue Boys!

Как действат тези бити затворници?

Върни се в “Архив”