wolf написа:The Crow написа:messi7 написа:Напълно съгласен с wolf. Но и през зимния трансферен прозорец трябва да вземем нужните попълнения в средата на терена. Задължително дефанзивен халф, крило и евентуално офанзивен полузащник(плеймейкър).
защо ни е плеймейкър? Имаме си Коутиньо и Луис Алберто за тази роля. Според мен трябва сериозно да се наблегне над взимането на класно крило за да може Хендерсън да бъде върнат дефанзивен,в чиято си роля блести най много. Много му се кефих срещу Манчестър Юнайтед, когато въпреки че беше сложен на крилото помагаше изключително много в защита на дясната зона и в центъра. Гигс не можеше един пас да направи от него
Аз искам Кейсуке Хонда пък не знам. За него съм убеден, че ако сложим човешка заплата на масата ще я приеме, клуба има достатъчен статут да го привлече
Да,Хонда е класен и има изгодна ситуация да го вземем без много зор и пари,но не трябва там да се гледа през зимата. Имаме Джерард,Лукас,Хендерсън, Коутиньо, Луис Алберто,Джо Алън и Сусо като халфове. Крилото ни е абсолютно задължително през зимата,защото ние нямаме нито едно типично крило в момента. Сещам се единствено за Асаиди,който в момента го нямаме дори,а пък със Стърлинг нямам никаква идея защо му се застоя развитието. Изключително малаумно е на всеки 2ри мач да го пускат да играе за 15 минути,при положение че знаем на какво е способен от миналият сезон.
[offtopic]На Ман Юнайтед проблемът им е един. Най-добрата им единица изчезна и тя се нарича САФ. На Манчестър футболистите им са повече от посредствени. Толкова посредствени,че който ги види в Европа ги прави луди. Имат 3-4 класни футболисти и ако скоро не се извадят пари за повече такива Юнайтед се запътват директно в тотална криза,която ще ги извади от ШЛ,да не кажа и ЛЕ. Да не мислите че Йънг е нещо по добро от Даунинг ? А Фил Джоунс от Хендерсън ?? (сравнявам ги в роля дефанзивен халф). Замислете се малко и вижте с какви футболисти играят футбол шампионите на Англия. Спокойно мога да кажа,че отборът на Евертън има същата класа и талант като Юнайтед,що се отнася за играчите им[/offtopic]