ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 17:55

Hacko1912 написа:форевер

за 2ри път ще се самоцитирам защото ти пак се направи на хахо когато се отнесъх с добро и ясно и конкретно ти казах как стяот нещата ...

Hacko1912 написа:форевер

ще се оптам за последно да ти обясна полжението сега.

първо - трябва да се научиш да правиш разлика м/у факти и дрги подобни неща. твоето е комбинация от факти, интерпретация на факти, мнения, въпроси и настоявание. интерсно е, само да отбележа, че те са почти изцяло към/срещу италянците, а не към селския.

второ - има една освна разлика м/у теб и мен, и смея да твърдя повечето от тука присъстващите. Ти си фокусриан почти изцяло в/у един момент - колко италянците са платили и на кого. Било на футблисти, деятели или хотелиери. Аз съм фокусиран в/у друго - сделката! Всичко останало, вкл. пари платени или не, нови футболисти привлечени и картотекирани, таксита, хотелски стаи и прочие са второстепенни макар и не маловажни. но тяхната значимсот като факти се измерва само от гл.т. на едиснтвената цел - сделка да има и селяка да го няма.

И накрая най-важното - ти или ние от италянците не може да иискваме. можем да се надяваме на тях (или не), но те не дължат никому нищо, с излкючение на хотелите, което мен дребно ме интересува. Те НЕ СА собственици на Ботев Пловдив, НЯМАТ договри с нито един играч или служител на Ботев и прочие. От тази гледан точка, според мен ти тотално си сбъркал или прицела на своя гняв и въпроси или клуба. или и двете .

Ами ти сам си отговаряш!!!Кое е факт-сделката върху която си се фокусирал или някакви пари са вложени в Ботев Пд.

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 17:56

видолов написа:Бгфутбол утре 6те сам при жена ти,да ме уте6ава след загубата

Жена ми в момента си живее на 100 м. от брега на Riccione ,там където ти никога няма да отидеш и въоще не я е.. за твоите селски,пубертетски мераци.Може една снимка да ти изпратя да си удариш една ножка ако искаш и да си намажеш пубертетските пъпки по лицето.Моля модераторите,админите на форума да вземат мерки срещу простотията защото няма да остана безучастен,благодаря предварително.
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 23 окт 2009 17:59

Ти беше дотук!!!

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 23 окт 2009 18:02

Слушай сега математико,11500 за полиция,глоби към БФС,по 100 лева на десетина българи,по 400 на петнадесетина италианци.Вземи калкулатора и ги сметни.ЯВНО НЕ ТИ ХАРЕСВА ТАЗИ СМЕТКА,ЗАТОВА СИ ПРАВИШ ТВОЯ.

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 18:03

БОТЕВЬ написа:Слушай сега математико,11500 за полиция,глоби към БФС,по 100 лева на десетина българи,по 400 на петнадесетина италианци.Вземи калкулатора и ги сметни.ЯВНО НЕ ТИ ХАРЕСВА ТАЗИ СМЕТКА,ЗАТОВА СИ ПРАВИШ ТВОЯ.
+1 :) :) :)

botev forever

Мнениеот botev forever » 23 окт 2009 18:07

БОТЕВЬ написа:Слушай сега математико,11500 за полиция,глоби към БФС,по 100 лева на десетина българи,по 400 на петнадесетина италианци.Вземи калкулатора и ги сметни.ЯВНО НЕ ТИ ХАРЕСВА ТАЗИ СМЕТКА,ЗАТОВА СИ ПРАВИШ ТВОЯ.

Сега ме чуй ти професоре.11500лв бяха платени преди мача защото той нямаше да се състои.Знаеш,че боравя само със100% факти.Мисля,че изброих поименно "щастливците" които получиха по 100лв.

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 23 окт 2009 18:11

И като са дадени преди мача от някой назаем, след това не може да си ги вземе от билетите ли?

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 23 окт 2009 18:12

това за фактите само ти го казваш

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 23 окт 2009 18:13

за глобите и парите на италианците не чух какви са ти фактите

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 23 окт 2009 18:14

A не изключвате ли варианта, италианците да са си заминали до другата седмица за да изцедят още селяка. Той си знае какво го чака и ще клекне.Никой не е казал официално за край на преговорите.

Върни се в “Ботев”