Hacko1912 написа:форевер
за 2ри път ще се самоцитирам защото ти пак се направи на хахо когато се отнесъх с добро и ясно и конкретно ти казах как стяот нещата ...Hacko1912 написа:форевер
ще се оптам за последно да ти обясна полжението сега.
първо - трябва да се научиш да правиш разлика м/у факти и дрги подобни неща. твоето е комбинация от факти, интерпретация на факти, мнения, въпроси и настоявание. интерсно е, само да отбележа, че те са почти изцяло към/срещу италянците, а не към селския.
второ - има една освна разлика м/у теб и мен, и смея да твърдя повечето от тука присъстващите. Ти си фокусриан почти изцяло в/у един момент - колко италянците са платили и на кого. Било на футблисти, деятели или хотелиери. Аз съм фокусиран в/у друго - сделката! Всичко останало, вкл. пари платени или не, нови футболисти привлечени и картотекирани, таксита, хотелски стаи и прочие са второстепенни макар и не маловажни. но тяхната значимсот като факти се измерва само от гл.т. на едиснтвената цел - сделка да има и селяка да го няма.
И накрая най-важното - ти или ние от италянците не може да иискваме. можем да се надяваме на тях (или не), но те не дължат никому нищо, с излкючение на хотелите, което мен дребно ме интересува. Те НЕ СА собственици на Ботев Пловдив, НЯМАТ договри с нито един играч или служител на Ботев и прочие. От тази гледан точка, според мен ти тотално си сбъркал или прицела на своя гняв и въпроси или клуба. или и двете .
Ами ти сам си отговаряш!!!Кое е факт-сделката върху която си се фокусирал или някакви пари са вложени в Ботев Пд.