Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов влиза в калта, ако сделката пропадне
A уж трябваше да очакваме добри, дори отлични новини тези дни 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Край !
Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.
Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.
В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.
Източник: sport.plovdiv24.com
... нещата са по-зле от всякога, мисля че е време!

Re: Христолов влиза в калта, ако сделката пропадне
Това с нови други италианци означава нови 3-4 месеца мъки без да е ясно нищо. И въобще как ги търсят, с обява в Газета де ла спорт? Това е несериозно.
Нямаме представа какво точно става. Отказаха ли се официално от сделката? Лично аз не съм чул такова нещо. На медиите не може да се вярва. ДХ е до стената и е много вероятно да го "изнудват" да им подари клуба.
Каквото и да става в момента, трябва ДХ да бъде притискан да се откаже от Ботев. Много по-добре е да сме без него и да започнем от зоните, отколкото тази мъка ...
Нямаме представа какво точно става. Отказаха ли се официално от сделката? Лично аз не съм чул такова нещо. На медиите не може да се вярва. ДХ е до стената и е много вероятно да го "изнудват" да им подари клуба.
Каквото и да става в момента, трябва ДХ да бъде притискан да се откаже от Ботев. Много по-добре е да сме без него и да започнем от зоните, отколкото тази мъка ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
Re: Край !
Време е да...И мисля , че трябва да се действа много бързо , докато нащата са още "топли" така да се каже..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- nerak
- Контакти:
Тая статия ми еб. мамата.И как ще се действа ми е много интересно?
Отче,Либерман какво става ?
Отче,Либерман какво става ?
кога е следобедната тренировка ако има такава че може да патуват за морето ако има пари за лагер.аи сега видях снимка в нюз4000 на савата с пичоне дали не се подготвя смяна на караула
селски вземи си скункса не се сърди
-
- Контакти:
Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!
malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!
Това са пълни глупости! Щели да идват нови това е е***и цирка.
Да не надяваме статията да е вярна все пак..
Последна промяна от Meto_1912 на 23 окт 2009 14:44, променено общо 1 път.
Това за тия дет щели да идват и за мен са пълни глупости за печелене на време.
Katochimoto!
malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!
до кога да се чака то виж че напрежението расте с всеки изминал ден е нетърпимо или сделка скоро или фалит на ад-то.с новите пак ли ще има преговори адвокати счетоводители ми то отиде след нова година аре малко по сериозно
селски вземи си скункса не се сърди