Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Христолов влиза в калта, ако сделката пропадне

Мнениеот veseo » 23 окт 2009 14:30

A уж трябваше да очакваме добри, дори отлични новини тези дни :cry:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Meto_1912

Край !

Мнениеот Meto_1912 » 23 окт 2009 14:34

Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.

Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.

В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.

Източник: sport.plovdiv24.com

... нещата са по-зле от всякога, мисля че е време! :evil:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Христолов влиза в калта, ако сделката пропадне

Мнениеот ilian12 » 23 окт 2009 14:37

Това с нови други италианци означава нови 3-4 месеца мъки без да е ясно нищо. И въобще как ги търсят, с обява в Газета де ла спорт? Това е несериозно.

Нямаме представа какво точно става. Отказаха ли се официално от сделката? Лично аз не съм чул такова нещо. На медиите не може да се вярва. ДХ е до стената и е много вероятно да го "изнудват" да им подари клуба.

Каквото и да става в момента, трябва ДХ да бъде притискан да се откаже от Ботев. Много по-добре е да сме без него и да започнем от зоните, отколкото тази мъка ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот portokal » 23 окт 2009 14:37

Време е да...И мисля , че трябва да се действа много бързо , докато нащата са още "топли" така да се каже..
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 23 окт 2009 14:39

Тая статия ми еб. мамата.И как ще се действа ми е много интересно?
Отче,Либерман какво става ?

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 окт 2009 14:40

кога е следобедната тренировка ако има такава че може да патуват за морето ако има пари за лагер.аи сега видях снимка в нюз4000 на савата с пичоне дали не се подготвя смяна на караула
селски вземи си скункса не се сърди

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 23 окт 2009 14:40

Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 23 окт 2009 14:42

malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!

Това са пълни глупости! Щели да идват нови това е е***и цирка.

Да не надяваме статията да е вярна все пак..
Последна промяна от Meto_1912 на 23 окт 2009 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 23 окт 2009 14:44

Това за тия дет щели да идват и за мен са пълни глупости за печелене на време.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 окт 2009 14:44

malkiazmei написа:Добре де, Вие четохте ли статията? Пише, че се чакат нови. И моето инфо е такова, че има шанс да пристигнат. Докато Пичони и италиансктие страйкъри са тук, няма смисъл да се предприема нищо. Нека оставим Гълъба да работи, пич е, щом е тук има надежда, че ще пристигнат нови!

до кога да се чака то виж че напрежението расте с всеки изминал ден е нетърпимо или сделка скоро или фалит на ад-то.с новите пак ли ще има преговори адвокати счетоводители ми то отиде след нова година аре малко по сериозно
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Архив”