Първо честито на всички фенове на Атлетико Мадрид и особено на Джак, успех на любимия отбор в Европа и Испания.
Ако финала за Купата на Краля беше загубен с много малшанс (тогава ударихме три греди), то вчера загубата беше напълно заслужена и дори можеше да бъде с по-голям резултат. Цялата вина се прехвърля върху Бензема, но нека някой ми каже, той вчера какви положения изтърва, въобще какви положения му бяха създадени, той ли загуби топката при гола на Атлетико Мадрид, той ли си изпусна човека и т.н. Нека обаче не оставам грешно разбран - Бензема играе изключително слабо от началото на сезона, но проблемът е, че не е само той. Също така, не смятам, че вчера с Игуаин и Йозил щяхме да разбием Атлетико Мадрид . Игуаин, за седем години в Реал Мадрид, има голове на пръстите на едната ръка в дербита и срещу силни отбори. А Йозил, като си спомня последната година в каква форма беше

За мен лично, един Алонсо и дори Варан доста повече липсват. За Алонсо ще кажа, че когато Реал Мадрид игра срещу Борусия Дортмунд, Юрген Клоп беше споделил, че наредил на играчите си да бъдат по-внимателни за Алонсо, отколкото за Роналдо. Изключителен играч, вчера се видя, че Реал Мадрид с Кедира и Ияраменди изпуснаха много стабилно центъра. Варан - един от най-добрите млади и перспективни защитници в света. Много интелигентен играч. Вчера за пореден път се доказа моето твърдение, че Пепе е изчерпан за Реал Мадрид и това лято трябваше да бъде продаден . Няколко думи за Атлетико Мадрид. Изключително сериозен отбор, факта, че направиха два равни с Барселона за Суперкупата, и най-важното играха като равен с равен с тях, мисля, че е достатъчно на много хора да проумеят, че вчера не сме паднали от случаен отбор.