Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |28.09.2013г. 23:00ч.|

Мнениеот shotgun blues » 29 сеп 2013 12:52

JackPackage написа:
Дайте му време на Анчелоти - кой ще вземете иначе (или кой ще се съгласи да дойде при вас) :roll: :?

Зимата почивката на Хайнкес ще свърши,ЗИДАН ще стане старши треньор или Михаел Лаудруп ще бъде направено всичко възможно да поеме отбора - обещавайки атакуваща игра. ;) Това са вариантите според мен. 8-)
Анчелоти няма да изкара сезона ,цяла подготовка и вече 7 кръга от сезона ,отбора играе футбол от преди Втората световна война ;) На ходом,без ясна визия въобще какво се опитва да прави,с трагични смени,трагични играчи като номер 9,6 и т.н .ЛА ЛИГА си заминава ,а с тези футболисти като имена и селекция за над 200 милиона лятото,да играеш това нещо......ако така продължи още малко,Татко си заминава 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 29 сеп 2013 12:56

Казваш, че като мачкахме в Америка по време на предсезонната подготовка, не сме играли добре?! :?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 сеп 2013 13:56

Роналдо е напълно прав, че вината не в Анчелоти. Той е доказан треньор и има нужда от време за да изгади стила, които желае и е съвсем различен от времето на Моуриньо. За мен вината е в играчите, които направиха всичко възможно да изгонят Жозе и разбиха един отличен отбор. Виновен е Перез, че не направи нужното да запази треньора, виновен е за Йозил и за неадекватните трансфери. Продадоха двама централни защитници, а трябваше да засилят преди всичко защитата и да вземат централен нападател.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 сеп 2013 16:09

Ужасяващите трансфери дават отражение.За какво беше 100 милионния Бейл?Продажбите на Йозил и Игуаин също отслабиха отбора,а в същото време бездарника Бензема остана.Докато Анчелоти влезе в ритъм и Ла Лига си заминала в посока Барселона за пореден път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 сеп 2013 18:43

Първо честито на всички фенове на Атлетико Мадрид и особено на Джак, успех на любимия отбор в Европа и Испания.
Ако финала за Купата на Краля беше загубен с много малшанс (тогава ударихме три греди), то вчера загубата беше напълно заслужена и дори можеше да бъде с по-голям резултат. Цялата вина се прехвърля върху Бензема, но нека някой ми каже, той вчера какви положения изтърва, въобще какви положения му бяха създадени, той ли загуби топката при гола на Атлетико Мадрид, той ли си изпусна човека и т.н. Нека обаче не оставам грешно разбран - Бензема играе изключително слабо от началото на сезона, но проблемът е, че не е само той. Също така, не смятам, че вчера с Игуаин и Йозил щяхме да разбием Атлетико Мадрид . Игуаин, за седем години в Реал Мадрид, има голове на пръстите на едната ръка в дербита и срещу силни отбори. А Йозил, като си спомня последната година в каква форма беше :( За мен лично, един Алонсо и дори Варан доста повече липсват. За Алонсо ще кажа, че когато Реал Мадрид игра срещу Борусия Дортмунд, Юрген Клоп беше споделил, че наредил на играчите си да бъдат по-внимателни за Алонсо, отколкото за Роналдо. Изключителен играч, вчера се видя, че Реал Мадрид с Кедира и Ияраменди изпуснаха много стабилно центъра. Варан - един от най-добрите млади и перспективни защитници в света. Много интелигентен играч. Вчера за пореден път се доказа моето твърдение, че Пепе е изчерпан за Реал Мадрид и това лято трябваше да бъде продаден . Няколко думи за Атлетико Мадрид. Изключително сериозен отбор, факта, че направиха два равни с Барселона за Суперкупата, и най-важното играха като равен с равен с тях, мисля, че е достатъчно на много хора да проумеят, че вчера не сме паднали от случаен отбор. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 29 сеп 2013 20:12

Madridist написа:Първо честито на всички фенове на Атлетико Мадрид и особено на Джак, успех на любимия отбор в Европа и Испания.
Ако финала за Купата на Краля беше загубен с много малшанс (тогава ударихме три греди), то вчера загубата беше напълно заслужена и дори можеше да бъде с по-голям резултат. Цялата вина се прехвърля върху Бензема, но нека някой ми каже, той вчера какви положения изтърва, въобще какви положения му бяха създадени, той ли загуби топката при гола на Атлетико Мадрид, той ли си изпусна човека и т.н. Нека обаче не оставам грешно разбран - Бензема играе изключително слабо от началото на сезона, но проблемът е, че не е само той. Също така, не смятам, че вчера с Игуаин и Йозил щяхме да разбием Атлетико Мадрид . Игуаин, за седем години в Реал Мадрид, има голове на пръстите на едната ръка в дербита и срещу силни отбори. А Йозил, като си спомня последната година в каква форма беше :( За мен лично, един Алонсо и дори Варан доста повече липсват. За Алонсо ще кажа, че когато Реал Мадрид игра срещу Борусия Дортмунд, Юрген Клоп беше споделил, че наредил на играчите си да бъдат по-внимателни за Алонсо, отколкото за Роналдо. Изключителен играч, вчера се видя, че Реал Мадрид с Кедира и Ияраменди изпуснаха много стабилно центъра. Варан - един от най-добрите млади и перспективни защитници в света. Много интелигентен играч. Вчера за пореден път се доказа моето твърдение, че Пепе е изчерпан за Реал Мадрид и това лято трябваше да бъде продаден . Няколко думи за Атлетико Мадрид. Изключително сериозен отбор, факта, че направиха два равни с Барселона за Суперкупата, и най-важното играха като равен с равен с тях, мисля, че е достатъчно на много хора да проумеят, че вчера не сме паднали от случаен отбор. ;)

Не знам каква е била формата на Йозил през миналия сезон, но статистиката му е в 50мача за Реал-16гола. Някъде четох, че за последните три календарни години Йозил има 122 асистенции и 55гола. Реал изпусна изключителен, млад играч, определящ нивото на игра на отбора. Вчера Реал почти нямаше голови положения, което е резултат от продажбата на Йозил. Иско, Ияраменди и Гарет са страхотни и съм уверен, че ще имат много успехи, но са друг тип футболисти. Жалко за тази продажба.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот paceto » 29 сеп 2013 22:49

Само, че тези голове ги направи набързо в първите си две години и след това замряха нещата.
Стига ревахте за този Йозил, защото той не е магьосник и нямаше да помогне с нищо снощи!

Щяха да го сменят редовно след 70 мин и щеше да ми се цупи като мята лентички по терена и прочие.
Трябва ни сериозна стабилност в нападението, защото както казах още в началото на сезона с Мората и Хесе няма как да станат нещата навън, а в Испания в такива мачове се вижда същото нещо.Разчита се главно на Роналдо и проблясъци на Иско, Бейл (тепърва) и Бензема.

Няма как да станат нещата, а и тук Анчелоти няма вина както си и каза Роналдо.
Като ни стана треньор аз още тогава споделих, че не очаквам нищо от него този сезон, защото ще трябва време да накара отбора да играе както той иска.Разбира се ще е добре да вземем титлата или купата в Испания, но и да не стане този сезон аз няма да седна и да плюя срещу него.

Ще изчакам да видя и другата година как ще стои отбор и ако е пак така вече ще се търси и при него проблема, а не само при играчите.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 30 сеп 2013 11:24

Свършен факт хорица.Пак се изложиха и това е.Горе главата и гледаме към другите мачове.Явно тоя сезон ще го изкараме с Анчелоти пък лятото ако сме валат май ще се търси друг човек за неговият пост.Но едно е сигурно че БЕНЗЕМА няма място в този отбор ;) и на всяка цена зимата трябва да вземем някой друг НАПАДАТЕЛ.Дано сега в мача с Копенхаген покажат някви признаци на живот и да се извинят на феновете макар че едва ли с победа над Копенхаген може да се извинят.За поред път го казвам Бензема да си ходи и Анчелоти да вземе да налага Мората.Пък зимата ще търсим друг нападател.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 сеп 2013 17:11

Madridist написа:Първо честито на всички фенове на Атлетико Мадрид и особено на Джак, успех на любимия отбор в Европа и Испания.

Както винаги обективен :) :) :) :) ...според мен трябва да се даде малко повече търпение към Татко Карло. ПроблемЪТ по мое мнение на Реал е, че много се бърза. Няма го спокойствието за взимане на тежки, но нужни решения. Стратегията да се купува най-доброто на пазара носи много несигурност и у настоящите играчи. Не говоря за конкуренция, а задължението многомилионните покупки да играят на всяка цена, без оглед на форма и представяне. Нали се сещате, че ако Бейл бъде продаден след една година, ще е страхотен неуспех за президента. Но ако отбора не вземе никаква титла, за всичко ще е виновен треньора. Няма дългосрочен проект. Да Реал е голям отбор, но не е нужно винаги да се правят генерални промени след всеки неуспех. Хората от управлението трябва да си зададат въпроса как искат да изглежда Реал след 3-4 години, а не да мислят единствено до 31.05 на следващата. Отборът както и да е запазено ядрото, така и е съвсем нов от миналата година( Карвахал, Касемиро, Бейл, Иско, Ияраменди, Лопес* все титуляри+треньора), а тогава бяхте един от най младите състави в Примера.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 сеп 2013 17:39

Скучен и безидеен футбол. Реалният резултат беше 2/3:0 за Атлетико. Някой няма ли да каже на Анчелоти, че Карвахал е по-добър от Арбелоа ?
А изваждането на Иско е една от най-малоумните смени във футбола. Вместо да махне Бензема, който от много време играе едно голямо нищо и да пусне Мората, той махна Иско........... А Бейл да се стяга, защото трябва да си заслужи дадените пари.

Върни се в “Реал Мадрид”