Левски - Нефтохимик 25.09 18:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Левски - Нефтохимик 25.09 18:00
Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито
-
konvoec
- Контакти:
milen.hristov написа:Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито
Що, няма право човек да се съмнява ли?
- валидол за теб
- Контакти:
Милене, няма лошо да триеш, но ще ти е малко трудно да изтриеш думите на Наско Сираков и Тодор Батков, относно съмненията им за черно тото в мача. Понеже ми изтри двете мнения, а не ми се пишат пак фермани, затова накратко:
Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тото
Синчец, дори и в ролята на палячо, не съм гъзоблизач, подмазвач, хвалещ се, че едно търновско момиче ....хм, така че поклон пред клоуна
Все пак честито за трите точки и шестте гола. А Гаджев е като Марадона
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
валидол за теб написа:Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тото
Факт!!!
Това не беше уговорен мач. Има голяма разлика, но малко хора я намират. Уговорен мач е, когато и двата отбора се разбират помежду си за изход на двубоя, угоден за тях - примерно Вихрен - Беласица преди доста години - малко голове първото 0-0, много второто 4-1. друг тип е уговорка за равен в групите на състезание, когато и двата отбора ги оправя равния и минават в следваща фаза.
Това не е уговорен мач, а мач с едностранни залози от единия отбор. Такъв беше и Ботев - Нефтохимик 6-0, още преди мача стана ясно по разни пътища, че нафтата ще залагат и си личеше за над 3 гола минимум- и за двата мача по 6-0. Левски няма общо и Батков да слезе, при тази защита на нафтата и той ще вкара. както беше Ботев - костов и педро вкараха по 2-3 гола
Нафтата са новата светкавица, което е жалко, целия цирк от търговише е там, на бай Петко инженера формацията и ЕМУ спонсорите. те от това живеят, докараха измекярите като Хашев и Йошев, които бягат от топката нарочно и не им пука от нищо. Едно време съм виждал на Йошев залозите в балканбет, като играеше в локото, правеше си ги от свое име и не се притесняваше, а след добрата школовка в малта вече е недосегаем
- milen.hristov
- Контакти:
валидол за теб написа:milen.hristov написа:Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито
Милене, няма лошо да триеш, но ще ти е малко трудно да изтриеш думите на Наско Сираков и Тодор Батков, относно съмненията им за черно тото в мача. Понеже ми изтри двете мнения, а не ми се пишат пак фермани, затова накратко:
Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тотоИначе не се съмнявам, че в тоя форум вярвате на доносници, почитате непредумишлени убийци и тн, само истината отбягвате, като оня тамяна! Затова и ще страдате
![]()
Синчец, дори и в ролята на палячо, не съм гъзоблизач, подмазвач, хвалещ се, че едно търновско момиче ....хм, така че поклон пред клоуна
Все пак честито за трите точки и шестте гола. А Гаджев е като Марадона
Не съм ти ги изтри аз. Този път не позна
- liliputchica
B-1912 написа:milen.hristov написа:Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито
Това не беше уговорен мач. Има голяма разлика, но малко хора я намират. Уговорен мач е, когато и двата отбора се разбират помежду си за изход на двубоя, угоден за тях - примерно Вихрен - Беласица преди доста години - малко голове първото 0-0, много второто 4-1. друг тип е уговорка за равен в групите на състезание, когато и двата отбора ги оправя равния и минават в следваща фаза.
Това не е уговорен мач, а мач с едностранни залози от единия отбор. Такъв беше и Ботев - Нефтохимик 6-0, още преди мача стана ясно по разни пътища, че нафтата ще залагат и си личеше за над 3 гола минимум- и за двата мача по 6-0. Левски няма общо и Батков да слезе, при тази защита на нафтата и той ще вкара. както беше Ботев - костов и педро вкараха по 2-3 гола
Нафтата са новата светкавица, което е жалко, целия цирк от търговише е там, на бай Петко инженера формацията и ЕМУ спонсорите. те от това живеят, докараха измекярите като Хашев и Йошев, които бягат от топката нарочно и не им пука от нищо. Едно време съм виждал на Йошев залозите в балканбет, като играеше в локото, правеше си ги от свое име и не се притесняваше, а след добрата школовка в малта вече е недосегаем
+1, Никой не казва, че мача е уговорен. Заради обида към отбора на Нефтохимик и бан получих. Аз също мисля, че Нефтохимик са залагали на точен резултат срещу отбора си..Йошев и Хашев по-конкретно, най-вече Йошев.И Левски какво, да спрат да играят ли заради това, а тези 2-3 хиляди по трибуните ще започнат пак да освиркват при това положение.Оня генерал с пурите никаква не я е свършил до сега, белким се самосезира комисията му,ако съществува още
[offtopic]нямам[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
liliputchica написа:B-1912 написа:milen.hristov написа:Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито
+1, Никой не казва, че мача е уговорен. Заради обида към отбора на Нефтохимик и бан получих. Аз също мисля, че Нефтохимик са залагали на точен резултат срещу отбора си..Йошев и Хашев по-конкретно, най-вече Йошев.И Левски какво, да спрат да играят ли заради това, а тези 2-3 хиляди по трибуните ще започнат пак да освиркват при това положение.Оня генерал с пурите никаква не я е свършил до сега, белким се самосезира комисията му,ако съществува още
Помогни му, дай доказателства. Като нямаш такива, казваш това което каза Сираков след срещата и до там.
Доказателства...ха, много по-лесно е да се плюе ей така и да се обвинява тоя и оня. Иначе как да оправдаят загубата си от Левски, ако не с продаден мач.
ПП: Или съдията, забравих.
- liliputchica
terata написа:Доказателства...ха, много по-лесно е да се плюе ей така и да се обвинява тоя и оня. Иначе как да оправдаят загубата си от Левски, ако не с продаден мач.
Провери ми коментарите за мача и кажи къде обвинявам Левски. Споменал ли съм съдия някъде
[offtopic]нямам[/offtopic]