Левски - Нефтохимик 25.09 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Нефтохимик 25.09 18:00

Мнениеот milen.hristov » 26 сеп 2013 15:11

Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 26 сеп 2013 15:15

milen.hristov написа:Всяко мнение за уговорен мач ще бъде трито

Що, няма право човек да се съмнява ли?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 26 сеп 2013 15:46

Милене, няма лошо да триеш, но ще ти е малко трудно да изтриеш думите на Наско Сираков и Тодор Батков, относно съмненията им за черно тото в мача. Понеже ми изтри двете мнения, а не ми се пишат пак фермани, затова накратко:
Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тото :idea: Иначе не се съмнявам, че в тоя форум вярвате на доносници, почитате непредумишлени убийци и тн, само истината отбягвате, като оня тамяна! Затова и ще страдате :idea:
Синчец, дори и в ролята на палячо, не съм гъзоблизач, подмазвач, хвалещ се, че едно търновско момиче ....хм, така че поклон пред клоуна 8-)

Все пак честито за трите точки и шестте гола. А Гаджев е като Марадона :!:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 сеп 2013 15:59

валидол за теб написа:Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тото

Факт!!! :o ...значи имаш доказателства, след като е "факт". Би ли ги представил на широката общественост за да се запознаем и ние с тях. :mrgreen: Или просто реши, че още един път да станеш за смях не е особен проблем за теб. Ти така и така си свикнал :)

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 26 сеп 2013 18:32

Това не беше уговорен мач. Има голяма разлика, но малко хора я намират. Уговорен мач е, когато и двата отбора се разбират помежду си за изход на двубоя, угоден за тях - примерно Вихрен - Беласица преди доста години - малко голове първото 0-0, много второто 4-1. друг тип е уговорка за равен в групите на състезание, когато и двата отбора ги оправя равния и минават в следваща фаза.
Това не е уговорен мач, а мач с едностранни залози от единия отбор. Такъв беше и Ботев - Нефтохимик 6-0, още преди мача стана ясно по разни пътища, че нафтата ще залагат и си личеше за над 3 гола минимум- и за двата мача по 6-0. Левски няма общо и Батков да слезе, при тази защита на нафтата и той ще вкара. както беше Ботев - костов и педро вкараха по 2-3 гола :)
Нафтата са новата светкавица, което е жалко, целия цирк от търговише е там, на бай Петко инженера формацията и ЕМУ спонсорите. те от това живеят, докараха измекярите като Хашев и Йошев, които бягат от топката нарочно и не им пука от нищо. Едно време съм виждал на Йошев залозите в балканбет, като играеше в локото, правеше си ги от свое име и не се притесняваше, а след добрата школовка в малта вече е недосегаем

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2013 00:09

валидол за теб написа:

Милене, няма лошо да триеш, но ще ти е малко трудно да изтриеш думите на Наско Сираков и Тодор Батков, относно съмненията им за черно тото в мача. Понеже ми изтри двете мнения, а не ми се пишат пак фермани, затова накратко:
Терата, объркал съм малайзия с тайланд, но не и факта, че са го изгонили заради черно тото :idea: Иначе не се съмнявам, че в тоя форум вярвате на доносници, почитате непредумишлени убийци и тн, само истината отбягвате, като оня тамяна! Затова и ще страдате :idea:
Синчец, дори и в ролята на палячо, не съм гъзоблизач, подмазвач, хвалещ се, че едно търновско момиче ....хм, така че поклон пред клоуна 8-)

Все пак честито за трите точки и шестте гола. А Гаджев е като Марадона :!:

Не съм ти ги изтри аз. Този път не позна

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 27 сеп 2013 08:48

B-1912 написа:

Това не беше уговорен мач. Има голяма разлика, но малко хора я намират. Уговорен мач е, когато и двата отбора се разбират помежду си за изход на двубоя, угоден за тях - примерно Вихрен - Беласица преди доста години - малко голове първото 0-0, много второто 4-1. друг тип е уговорка за равен в групите на състезание, когато и двата отбора ги оправя равния и минават в следваща фаза.
Това не е уговорен мач, а мач с едностранни залози от единия отбор. Такъв беше и Ботев - Нефтохимик 6-0, още преди мача стана ясно по разни пътища, че нафтата ще залагат и си личеше за над 3 гола минимум- и за двата мача по 6-0. Левски няма общо и Батков да слезе, при тази защита на нафтата и той ще вкара. както беше Ботев - костов и педро вкараха по 2-3 гола :)
Нафтата са новата светкавица, което е жалко, целия цирк от търговише е там, на бай Петко инженера формацията и ЕМУ спонсорите. те от това живеят, докараха измекярите като Хашев и Йошев, които бягат от топката нарочно и не им пука от нищо. Едно време съм виждал на Йошев залозите в балканбет, като играеше в локото, правеше си ги от свое име и не се притесняваше, а след добрата школовка в малта вече е недосегаем

+1, Никой не казва, че мача е уговорен. Заради обида към отбора на Нефтохимик и бан получих. Аз също мисля, че Нефтохимик са залагали на точен резултат срещу отбора си..Йошев и Хашев по-конкретно, най-вече Йошев.И Левски какво, да спрат да играят ли заради това, а тези 2-3 хиляди по трибуните ще започнат пак да освиркват при това положение.Оня генерал с пурите никаква не я е свършил до сега, белким се самосезира комисията му,ако съществува още
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2013 10:30

liliputchica написа:
B-1912 написа:

+1, Никой не казва, че мача е уговорен. Заради обида към отбора на Нефтохимик и бан получих. Аз също мисля, че Нефтохимик са залагали на точен резултат срещу отбора си..Йошев и Хашев по-конкретно, най-вече Йошев.И Левски какво, да спрат да играят ли заради това, а тези 2-3 хиляди по трибуните ще започнат пак да освиркват при това положение.Оня генерал с пурите никаква не я е свършил до сега, белким се самосезира комисията му,ако съществува още

Помогни му, дай доказателства. Като нямаш такива, казваш това което каза Сираков след срещата и до там.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 сеп 2013 10:37

Доказателства...ха, много по-лесно е да се плюе ей така и да се обвинява тоя и оня. Иначе как да оправдаят загубата си от Левски, ако не с продаден мач.
ПП: Или съдията, забравих.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 27 сеп 2013 10:55

terata написа:Доказателства...ха, много по-лесно е да се плюе ей така и да се обвинява тоя и оня. Иначе как да оправдаят загубата си от Левски, ако не с продаден мач.
ПП: Или съдията, забравих.

Провери ми коментарите за мача и кажи къде обвинявам Левски. Споменал ли съм съдия някъде :?: Казвам, че БФС постави под мониторинг Пирин ГД, а трябва да разследват Нефтохимик. Грозното в случая е, че заради такива отбори като Нафтата, се поставя под съмнение играта на опонента им, което вменява вина у играчите без да имат такава ни най-малко .
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Архив”