loko1 написа:Явно болката от 5 поредни още те държи

Даже не разбрах какво точно написа...
Blue1914 написа:Alex написа:Blue1914 написа:Тук би трябвало да говорим за красота, не за функционалност, нали така?
Като видях, че споменаваш недоразумението Локо Сф и ми стана ясно на колко стадиона си бил... :Х
И след този пост по-хубаво ли ти стана, големецо....
От стадионите, които съм споменал, само Ивайло не съм посещавал.

И стадион Пловдив де...

На стадиона в Надежда съм бил и то далеч не еднократно. Споменал съм го, защото има ПОНЕ НЕЩО, за което да се хванеш- за разлика от огромното мнозинство "съоръжения" в милата ни родина. Отделно... за пореден път- специално за теб- тук не говорим за удобства и функционалност. Разни хора- разни вкусове! Мисля, че съм обосновал какво и защо лично аз харесвам сравнително прилично...
Ами, то всеки си има различно разбиране за красота, ама "Надежда"... Странно ми е?!?!?! Особено гледката преди да влезеш на стадиона... Стига де... Ама аз гледам, че си споменал и Армията, което вече е абсолютен абсурд - за последно бях там преди месец и нещо. Имаше само стърчащи железа, някакви въжета и мрежи ограждаха секторите, стюардите крещяха след хората къде да не отиват, а те си прескачаха мрежите и железата и ги оте***аха. И някакви черници ми капеха по главата :DDD (Единственото хубаво на Армията е Борисовата градина).
Сори, братле, ама при положение, че Брестник Пловидв (които фалираха във В група) имат стадион с пъти по-красив и удобен от Локото, няма как да ти приема изказването сериозно... А на ст. Пловдив бях преди 1-2 месеца... тъжна гледка, някакъв великан, който обаче сега е само бетон и железа... но пък даже и така си има някакъв особен чар.