Кой е най-красивият български стадион в момента ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

James Beattie

Re: Кой е най-красивият български стадион в момента ?

Мнениеот James Beattie » 26 сеп 2013 12:54

DrAvalanche написа:
Tribune East 1912 написа:Стадионът на Берое може да кандидатства за Гинес в следната категория - стадион, на който едната трибуна е в единия град (Стара Загора)а, а другата (гостуващата) е в друг град (Нова Загора).

Това сопотчани сте скарани с географията. Трибуната за гостуващите не е ли в посока Чирпан?

Стадиона на Берое е поддържан, но чак пък красив...

Това е направено с цел! Единствената масивна гостуваща агитка е на Ботевъ. Така че , домакинската трибуна е в Стара Загора , а клетката за гости е изградена близо до Пловдив , за да не бият толкова път.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 26 сеп 2013 12:57

Стадионът в Брестник е красив, още по-красива панорама се разкрива от там към Пловдив, но моят фаворит е стадионът на Сокол Марково - като на длан виждаш половин Пловдив, включително нашата къща и преди ерата на сушилните от там съм виждал с въоръжено око, как жената простира работния ми гащеризон :mrgreen:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 сеп 2013 13:13

Сектора за гости на "най-модерният и красив" стадион в България...
Изображение
... намира се някъде до Тбилиси. От другата страна на Черно море.

Да не говорим , че е нисичък и едва се вижда нещо от там , докато сектора в Стара Загора си е горе на хълма , с перфектен изглед ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 сеп 2013 13:29

Най-красивия стадион в България е стадион Пловдив /легендарния "9-ти Септември"/. И не е най-красивия в момента, а винаги е бил най-красивия. Сега слушам ,че ще правим нов национален стадион за 100 милиона € !!!??? А за 25 години държавата не можа да намери 15-20 милиона ЛЕВА за да го довърши и подържа този красив стадион,който щеше да изпълни всички изисквания на фифа,фуфа,уефа и светия сенот с лекота. Ама скоро идват кметските избори и пак всички кандидат кметове,синове и дъщери на слушалки на ДС, ще обещаят,че ще намерят пари за стадиона в най футболния град в България.
Всички които са били на власт в тази държава от 89г. до ден днешен са агенти или потомци на агенти на ДС и всички до един трябва да си платят сурово за кражбите за последните 25 години.
Разгледайте в интернет снимките на стадиона и вижте за какво става на въпрос.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 сеп 2013 13:57

http://www.sportal.bg/galery.php?galery ... tegory=1#0
Авторът на темата да разгледа тези снимки и да спре да слага всичко що е свързано с Лазур в кавички...Защото по-добър стадион в БГ от него в момента няма.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 сеп 2013 14:10

James Beattie написа:Сектора за гости на "най-модерният и красив" стадион в България...
Изображение
... намира се някъде до Тбилиси. От другата страна на Черно море.

Да не говорим , че е нисичък и едва се вижда нещо от там , докато сектора в Стара Загора си е горе на хълма , с перфектен изглед ;)

Изображение
Eто го сектора за гости на Лазур. Покажи вашия сектор за гости, ако имаш добър зуум за да си го хванал в обектива си. :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 сеп 2013 14:10

loko1 написа:
Явно болката от 5 поредни още те държи :lol:

Даже не разбрах какво точно написа... :roll:

Blue1914 написа:
Alex написа:
Blue1914 написа:Тук би трябвало да говорим за красота, не за функционалност, нали така? :)

Като видях, че споменаваш недоразумението Локо Сф и ми стана ясно на колко стадиона си бил... :Х

И след този пост по-хубаво ли ти стана, големецо.... :oops:

От стадионите, които съм споменал, само Ивайло не съм посещавал. ;) И стадион Пловдив де... :mrgreen: На стадиона в Надежда съм бил и то далеч не еднократно. Споменал съм го, защото има ПОНЕ НЕЩО, за което да се хванеш- за разлика от огромното мнозинство "съоръжения" в милата ни родина. Отделно... за пореден път- специално за теб- тук не говорим за удобства и функционалност. Разни хора- разни вкусове! Мисля, че съм обосновал какво и защо лично аз харесвам сравнително прилично...

Ами, то всеки си има различно разбиране за красота, ама "Надежда"... Странно ми е?!?!?! Особено гледката преди да влезеш на стадиона... Стига де... Ама аз гледам, че си споменал и Армията, което вече е абсолютен абсурд - за последно бях там преди месец и нещо. Имаше само стърчащи железа, някакви въжета и мрежи ограждаха секторите, стюардите крещяха след хората къде да не отиват, а те си прескачаха мрежите и железата и ги оте***аха. И някакви черници ми капеха по главата :DDD (Единственото хубаво на Армията е Борисовата градина).

Сори, братле, ама при положение, че Брестник Пловидв (които фалираха във В група) имат стадион с пъти по-красив и удобен от Локото, няма как да ти приема изказването сериозно... А на ст. Пловдив бях преди 1-2 месеца... тъжна гледка, някакъв великан, който обаче сега е само бетон и железа... но пък даже и така си има някакъв особен чар.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 сеп 2013 14:12

James Beattie написа:
DrAvalanche написа:
Tribune East 1912 написа:Стадионът на Берое може да кандидатства за Гинес в следната категория - стадион, на който едната трибуна е в единия град (Стара Загора)а, а другата (гостуващата) е в друг град (Нова Загора).

Това сопотчани сте скарани с географията. Трибуната за гостуващите не е ли в посока Чирпан?

Стадиона на Берое е поддържан, но чак пък красив...

Това е направено с цел! Единствената масивна гостуваща агитка е на Ботевъ. Така че , домакинската трибуна е в Стара Загора , а клетката за гости е изградена близо до Пловдив , за да не бият толкова път.

Разбирах, че имаш чувство за хумор. На това ще отдам използването на
масивна гостуваща агитка
и
Ботевъ
в едно изречение.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 26 сеп 2013 14:12

Тази тема е от сорта:
"Нашето гардже си е най-хубаво"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 сеп 2013 14:13

Стадион Пловдив е най-красивия дори и в този си вид.
След тях слагам Васил Левски,Лазур,Герена, и На Берое Лудогорец и Литекс стадионите.
Кофти тема за нас варненци,жалко че не направиха стадион Варна той щеше да е безспорния Н1 сега

Върни се в “Футбол - България”