Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Мнениеот Converse » 21 окт 2009 20:43

vhpvhp написа:Ако до края на седмицата има сделка за БОТЕВ - в Бургас ще има жълто-черен десант. Играчите ще бъдат в тонус , с Густав , Ола , Морини , а може би и МБамба - мачът е всичко друго ,но не и 1-ца... 8-) За успокоение на бургазлии ще добавя ,вероятността - такива добри събития да се случат при нас ,е слаба... При което домакинството ще ви стане лесно.

Дори и с Гамба, Щамба, Гндамда, Булабамба и останалите от Серия С1, ще ви отнесем!Акулииии напред!

П.С:Успех с новия собственик, преживял съм всичко, което сега вие прежиявавате и знам какво е!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 22 окт 2009 00:11

Ултра ,няма как да стане това нещо с вашите 500 фена ;) ;) ;) ,ще сме поне двапъти повече.
Винаги ми е било приятно да ходя на мач в бургас,най малкото защото няма простотии и лумпщина.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 окт 2009 08:50

Sword Coast Boys написа:Краен резултат 5-1.
Иначе ще се надявам на жълто-черна инвазия. Последния път бяха само 8 души, а 9тия беше толкова зле, че даже не го пуснаха да влезе на стадиона. Евала на такива агитки!

Последният път бяхме 250 - 300 човека, а мачът завърши 2 : 1, това за което говориш беше предпоследният път, когато всички мачове бяха бойкотирани, като част от войната с ДХ-С. И това ти го знаеш много добре, не е необходимо да го изтъкваш ;)
Иначе, Бургас е една от любимите ми дестинации, с прилични барове, симпатични мацки и местна публика, която в голямата си степен е приятелски настроена, изобщо стават чудни трипове, особено от предния ден 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 окт 2009 09:26

Днес и утре са критични дни. Няма ли сделка за БОТЕВ до утре вечерта - цялата история с продажбата ни на италианците замирисва на умряло... При такава ситуация последната ни грижа е гостуването в Бургас. :|

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 22 окт 2009 12:47

Черноморец 1-1 Ботев Пд

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 окт 2009 15:41

Уважавам и харесвам Ботев Пд от ония години на Бакалов, Младенов, Славчо Хорозов, Вичев, Симов, Антим Пехливанов, Наско Пашев, Пачев, Запрян Раков и още много много други. Това е състав, който много от форумниците тук не помнят или не знаят. Само знам, че с Черноморец в Бургас винаги ставаха много красиви мачове с много голове - не знам защо. Тогава отборът ви се казваше Тракия и ми беше най-любимия отбор след Черноморец ( заради това, че не е от София ). Сега Митьо ви обезличи и този Ботев няма нищо, ама нищо общо с оная Тракия. Дано пак ви дойдат добрите времена. Що се касае за нашата публика - тя все още е объркана и отчаяна от фалша и измамата с Бургаския футбол. Пак някои не помнят, но в Бургас до преди десетина години на мач идваха по 15-16 000 средно. Нямахме отявлени агитки, но нямаше Бургазлия да не беше съпричастен с успехите на един добре играещ тогава отбор, като Нефтохимик ( не Нафтекс ) отбор. Що се касае за Черноморец - традициите са на този отбор, а детството ми е било свързано с него. Що се касае за мача с Ботев - надали и вашата агитка да превъзхожда с пъти нашата може да излезете победители, но няма да ни бъде лесно. Агитката създава настроение, но на терена аргументите са само футболни и към този момент те са в полза на Черноморец.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 22 окт 2009 18:02

Балъков:
”Ботев е най-голямото неизвестно в българското първенство. Ние сме втори, а те са последни, но ще подходим към мача като равен срещу равен. Няма да е лесно, но се готвим за победа, като наложим нашия стил на игра, без да се съобразяваме с противника. Обещаваме, че ще играем атрактивен и офанзивен футбол. Надявам се да паднат много голове и да има емоции. Призовавам бургаската общественост да ни подкрепи. Нека хората, които идват да ни гледат, да се опитат да доведат още хора. Ще бъде интересно”, заяви Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки кръг в „А” група.

„В настоящия си вид Ботев има предимството, че не робува на традиции, защото не познава българската действителност. Не тези футболисти вкараха отбора в тежка ситуация, а напротив – дошли са да го изкарат от кризата”, посочи още стратегът на черноморци.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=98577

spalov
Контакти:

Мнениеот spalov » 23 окт 2009 00:06

ntodorov написа:Уважавам и харесвам Ботев Пд от ония години на Бакалов, Младенов, Славчо Хорозов, Вичев, Симов, Антим Пехливанов, Наско Пашев, Пачев, Запрян Раков и още много много други. Това е състав, който много от форумниците тук не помнят или не знаят. Само знам, че с Черноморец в Бургас винаги ставаха много красиви мачове с много голове - не знам защо. Тогава отборът ви се казваше Тракия и ми беше най-любимия отбор след Черноморец ( заради това, че не е от София ). Сега Митьо ви обезличи и този Ботев няма нищо, ама нищо общо с оная Тракия. Дано пак ви дойдат добрите времена. Що се касае за нашата публика - тя все още е объркана и отчаяна от фалша и измамата с Бургаския футбол. Пак някои не помнят, но в Бургас до преди десетина години на мач идваха по 15-16 000 средно. Нямахме отявлени агитки, но нямаше Бургазлия да не беше съпричастен с успехите на един добре играещ тогава отбор, като Нефтохимик ( не Нафтекс ) отбор. Що се касае за Черноморец - традициите са на този отбор, а детството ми е било свързано с него. Що се касае за мача с Ботев - надали и вашата агитка да превъзхожда с пъти нашата може да излезете победители, но няма да ни бъде лесно. Агитката създава настроение, но на терена аргументите са само футболни и към този момент те са в полза на Черноморец.
Браво! Ти ме върна в детството. Спомням си един мач , между Черноморец и Тракия на 9ти септември(стадион Черноморец) , така се казваше тогава стадиона. Седях зад вратата на "Ботев",нямаше други свободни места тогава,Черноморец поведоха първото полувреме с 3:0 с три гола на Претъргов.Така и свърши мача доколкото си спомням. След 3-4 години имахме мач в Пловдив(като деца) и наградата ни беше да гледаме мача между Тракия и ЦСКА. Страхотна атмосфера,страхотен стадион,страхотен мач! Тракия победи с 2:1.Има неща ,които не се забравят. Аз съм Бургазлия обичам и Нефтохимик и Черноморец. Ходил съм на мачовете и на Нафтата в Казънлък и на Черноморец в Хасково(най добрите мачове според мен ).Горд съм бил и от двата отбора!Дано децата , които сега са в агитките осъзнаят, че Бургас има нужда и от двата отбора и да спрат агресията,което за съжаление не ми се вярва. Но все пак успех и на двата отбора !!!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 08:16

ntodorov написа:Уважавам и харесвам Ботев Пд от ония години на Бакалов, Младенов, Славчо Хорозов, Вичев, Симов, Антим Пехливанов, Наско Пашев, Пачев, Запрян Раков и още много много други. Това е състав, който много от форумниците тук не помнят или не знаят. Само знам, че с Черноморец в Бургас винаги ставаха много красиви мачове с много голове - не знам защо. Тогава отборът ви се казваше Тракия и ми беше най-любимия отбор след Черноморец ( заради това, че не е от София ). Сега Митьо ви обезличи и този Ботев няма нищо, ама нищо общо с оная Тракия. Дано пак ви дойдат добрите времена. Що се касае за нашата публика - тя все още е объркана и отчаяна от фалша и измамата с Бургаския футбол. Пак някои не помнят, но в Бургас до преди десетина години на мач идваха по 15-16 000 средно. Нямахме отявлени агитки, но нямаше Бургазлия да не беше съпричастен с успехите на един добре играещ тогава отбор, като Нефтохимик ( не Нафтекс ) отбор. Що се касае за Черноморец - традициите са на този отбор, а детството ми е било свързано с него. Що се касае за мача с Ботев - надали и вашата агитка да превъзхожда с пъти нашата може да излезете победители, но няма да ни бъде лесно. Агитката създава настроение, но на терена аргументите са само футболни и към този момент те са в полза на Черноморец.

Хубави думи , БЛАГОДАРЯ ! Помня дабре мачовете с Черноморец ,те бяха интересни и доста оспорвани ,дори във времената ,когато ТРАКИЯ беше сила в българския футбол.А отношенията между пловдивските и бургаските фенове винаги са били толерантни и със симпатия. Дано се оправим като клуб и да правим интересни сблъсъци във "А"...

Върни се в “Черноморец”