ntodorov написа:Уважавам и харесвам Ботев Пд от ония години на Бакалов, Младенов, Славчо Хорозов, Вичев, Симов, Антим Пехливанов, Наско Пашев, Пачев, Запрян Раков и още много много други. Това е състав, който много от форумниците тук не помнят или не знаят. Само знам, че с Черноморец в Бургас винаги ставаха много красиви мачове с много голове - не знам защо. Тогава отборът ви се казваше Тракия и ми беше най-любимия отбор след Черноморец ( заради това, че не е от София ). Сега Митьо ви обезличи и този Ботев няма нищо, ама нищо общо с оная Тракия. Дано пак ви дойдат добрите времена. Що се касае за нашата публика - тя все още е объркана и отчаяна от фалша и измамата с Бургаския футбол. Пак някои не помнят, но в Бургас до преди десетина години на мач идваха по 15-16 000 средно. Нямахме отявлени агитки, но нямаше Бургазлия да не беше съпричастен с успехите на един добре играещ тогава отбор, като Нефтохимик ( не Нафтекс ) отбор. Що се касае за Черноморец - традициите са на този отбор, а детството ми е било свързано с него. Що се касае за мача с Ботев - надали и вашата агитка да превъзхожда с пъти нашата може да излезете победители, но няма да ни бъде лесно. Агитката създава настроение, но на терена аргументите са само футболни и към този момент те са в полза на Черноморец.
Браво! Ти ме върна в детството. Спомням си един мач , между Черноморец и Тракия на 9ти септември(стадион Черноморец) , така се казваше тогава стадиона. Седях зад вратата на "Ботев",нямаше други свободни места тогава,Черноморец поведоха първото полувреме с 3:0 с три гола на Претъргов.Така и свърши мача доколкото си спомням. След 3-4 години имахме мач в Пловдив(като деца) и наградата ни беше да гледаме мача между Тракия и ЦСКА. Страхотна атмосфера,страхотен стадион,страхотен мач! Тракия победи с 2:1.Има неща ,които не се забравят. Аз съм Бургазлия обичам и Нефтохимик и Черноморец. Ходил съм на мачовете и на Нафтата в Казънлък и на Черноморец в Хасково(най добрите мачове според мен ).Горд съм бил и от двата отбора!Дано децата , които сега са в агитките осъзнаят, че Бургас има нужда и от двата отбора и да спрат агресията,което за съжаление не ми се вярва. Но все пак успех и на двата отбора !!!