Какво мамка му ...
Докато българите се делим за всякакви неща, България никога няма да си върне блясъка от кханските и царските времена.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Кашчей написа: С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.
Недей да даваш акъл като не познаваш някого..Кажи го на всички футболни агитки.. Просветли ги..Само ми кажи как да смъкне наполовина знамето на офанзива примерно??
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Girl написа:Кашчей написа: С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.
Недей да даваш акъл като не познаваш някого..Кажи го на всички футболни агитки.. Просветли ги..Само ми кажи как да смъкне наполовина знамето на офанзива примерно??
rhaegar написа:Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.
Кашчей написа:
Ти някога военен парад гледала ли си? А зарята в Панагюрище, когато бойните знамена се навеждат напред (свеждат се надолу)?
Бахти и армейците сте, като не знаете как армията отдава почит на падналите, чрез знамената си?!?!
Red_Girl написа:rhaegar написа:Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.
Издигнахме транспарант: Павел и Ангел, не сте забравени?? Ама няма кой да гледа ми се струва..
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.
Издигнахме транспарант: Павел и Ангел, не сте забравени?? Ама няма кой да гледа ми се струва..
Че да не съм луд да ви гледам мачовете?
Аз ти казвам как да "смъкнете" наполовина знамената на разните ви групировки, не казвам, че не е имало транспарант.
Red_Girl написа:Eто го и транспаранта..http://www.sportal.bg/galery.php?galery=7256&category=1#14
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта