Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2013 23:14

Глупави спорове... Чия агитка била направила повече... Относно смърта на някого. :shock:
Какво мамка му ... :shock:

Докато българите се делим за всякакви неща, България никога няма да си върне блясъка от кханските и царските времена. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 23:15

Red_Girl написа:
Кашчей написа: С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.

Недей да даваш акъл като не познаваш някого..Кажи го на всички футболни агитки.. Просветли ги..Само ми кажи как да смъкне наполовина знамето на офанзива примерно??

Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:16

Eто го и транспаранта..http://www.sportal.bg/galery.php?galery=7256&category=1#14 ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:16

Red_Girl написа:
Кашчей написа: С уважение не се обръщат знамена, ама ти нито си ходила, нито ще ходиш в казарма (без значение, че се бараш за армейка). С уважение, за почит, знамената се смъкват наполовина, но това на вас няма как да ви е ясно, защото сте армейци, без да сте влизали в казарма! Дори съм убеден, че много от вас с удоволствие биха разрушили някой паметник в Борисовата градина.. просто защото са яки пичове.

Недей да даваш акъл като не познаваш някого..Кажи го на всички футболни агитки.. Просветли ги..Само ми кажи как да смъкне наполовина знамето на офанзива примерно??

Ти някога военен парад гледала ли си? А зарята в Панагюрище, когато бойните знамена се навеждат напред (свеждат се надолу)?

Бахти и армейците сте, като не знаете как армията отдава почит на падналите, чрез знамената си?!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:17

rhaegar написа:Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.

Издигнахме транспарант: Павел и Ангел, не сте забравени?? Ама няма кой да гледа ми се струва..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:19

Кашчей написа:

Ти някога военен парад гледала ли си? А зарята в Панагюрище, когато бойните знамена се навеждат напред (свеждат се надолу)?

Бахти и армейците сте, като не знаете как армията отдава почит на падналите, чрез знамената си?!?!

Къде да свеждаме.. от оградата надолу ли?? Обръща се , разбира се за какво е и всичко е точно.
Не знам как може да търсите проблем в нещо такова..

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2013 23:19

Red_Girl написа:
rhaegar написа:Ми скрийте го на половина с нещо черно тогава. И напишете на черното "Няма да простим, няма да забравим", или какъвто там ви е лозунга. Толкова е елементарно,че няма накъде.

Издигнахме транспарант: Павел и Ангел, не сте забравени?? Ама няма кой да гледа ми се струва..

Че да не съм луд да ви гледам мачовете?

Аз ти казвам как да "смъкнете" наполовина знамената на разните ви групировки, не казвам, че не е имало транспарант.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:20

rhaegar написа:
Red_Girl написа:

Че да не съм луд да ви гледам мачовете?

Аз ти казвам как да "смъкнете" наполовина знамената на разните ви групировки, не казвам, че не е имало транспарант.

Следващия път го напиши преди мача и готово. ;)

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2013 23:22

Red_Girl написа:Eто го и транспаранта..http://www.sportal.bg/galery.php?galery=7256&category=1#14 ;)

Даже и на трансперанта имате грешка. Прегазеният е Ангел , а Павел почива по-късно, след друг инцидент. Именно смъртта на Ангел отприщи протеста и е редно той да е на първо място.. ама какво ли разбирам аз :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 сеп 2013 23:22

Жалко е да се критикуват такива неща в такъв момент и наистина съм разочарована от вашите глупости, които за написахте за едно обърнато знаме..Не знам по-ниско докъде можете да стигнете..

Изображение

Върни се в “Свободна зона”