БАЙ ШНУР написа:ФЕНОМЕН написа:БАЙ ШНУР написа:Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате
А защо питаш? Тебе какво те притеснява?
Аз знам къде ще го гледам ама ми е интересно вие къде ще отидете![]()
![]()
У вас!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БАЙ ШНУР написа:ФЕНОМЕН написа:БАЙ ШНУР написа:Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате
![]()
ФЕНОМЕН написа:БАЙ ШНУР написа:ФЕНОМЕН написа:БАЙ ШНУР написа:Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате
![]()
У вас!
FILIP1912 написа:Вече не се втрещявам от публиката им, защото не им е за първи път цял мач да пеят 2 кавъра на наши песни, три песни срещу нас директно копирани от съгражданите ни и много злоба в очите им. Дори когато нашите на тяхно скандиране отговориха с "к-ви" те веднага го повториха. Аз бях в ложата и след като ги слушах и гледах с какъв хъс пееха това за което е декларацията попитах остро приятелите ми от Стара Загора каква е тази простотия, а те ми отговориха "тя агитката ни е малко комплексирана и много ви мрази". Определено много се изложиха и то не за първи път.
1936 написа:Тва Бироито верно се оказаха най-гнусното нещо във футбола ни. Да караш деца да държат лика на Ботев и Левски и после да скандират че ги и ... си е всичко друго но не нормално. Все едно комшията да опъне майка ти Пенка, а после да вика че не Пенка е опънал, а г**а и.
Нямат нито една собствена песен. Половината са им наши и накрая като ни окрадоха песните взеха и нас да обиждат, а доскоро ни лизаха задниците.
На вчерашната дата нямат никакво оправдание за действията си и подкрепям всеки който въдвори ред сред физиономиите им.
rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие. А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?
saffron написа:Ботевистите и те скандираха К-за Левски а сега се правят на ощипани . Както и да е, важното е ,че им е дошъл акъла.
becks32milan написа:rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие. А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?
След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта