Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот ФЕНОМЕН » 23 сеп 2013 21:56

БАЙ ШНУР написа:
ФЕНОМЕН написа:
БАЙ ШНУР написа:Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате :?:

А защо питаш? Тебе какво те притеснява?

Аз знам къде ще го гледам ама ми е интересно вие къде ще отидете :lol: :lol: :lol:

У вас! :mrgreen:

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 23 сеп 2013 21:59

ФЕНОМЕН написа:
БАЙ ШНУР написа:
ФЕНОМЕН написа:
БАЙ ШНУР написа:Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате :?:

А защо питаш? Тебе какво те притеснява?

Аз знам къде ще го гледам ама ми е интересно вие къде ще отидете :lol: :lol: :lol:

У вас! :mrgreen:

Другия път като ядете шамари на В.Левски да не се чудите защо и да плачете като п.тки

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 21:59

FILIP1912 написа:Вече не се втрещявам от публиката им, защото не им е за първи път цял мач да пеят 2 кавъра на наши песни, три песни срещу нас директно копирани от съгражданите ни и много злоба в очите им. Дори когато нашите на тяхно скандиране отговориха с "к-ви" те веднага го повториха. Аз бях в ложата и след като ги слушах и гледах с какъв хъс пееха това за което е декларацията попитах остро приятелите ми от Стара Загора каква е тази простотия, а те ми отговориха "тя агитката ни е малко комплексирана и много ви мрази". Определено много се изложиха и то не за първи път.

А , интелектуалец!
Я сега ми кажи , тъй като и аз бях в ложата , кой от нашите си питал и точно така ти е отговорил , защото много ме съмнява изобщо някой да ти е обърнал внимание , да не говорим пък да ти е казал точно това.
Уникално лицемерие , първо отговарят с курви и селяни , после ние сме се изложили.Няма такова безочие :oops:
Пс: Песните са ви копирани 1:1 от Арис Солун , с които си бъркате по ... знаеш къде.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 сеп 2013 22:02

Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 23 сеп 2013 22:04

1936 написа:Тва Бироито верно се оказаха най-гнусното нещо във футбола ни. Да караш деца да държат лика на Ботев и Левски и после да скандират че ги и ... си е всичко друго но не нормално. Все едно комшията да опъне майка ти Пенка, а после да вика че не Пенка е опънал, а г**а и.
Нямат нито една собствена песен. Половината са им наши и накрая като ни окрадоха песните взеха и нас да обиждат, а доскоро ни лизаха задниците.
На вчерашната дата нямат никакво оправдание за действията си и подкрепям всеки който въдвори ред сред физиономиите им.

Буферен малоумник,що не вземеш да си го натресеш там дето слънцето не те огрява!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 23 сеп 2013 22:05

rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 23 сеп 2013 22:07

saffron написа:Ботевистите и те скандираха К-за Левски а сега се правят на ощипани . Както и да е, важното е ,че им е дошъл акъла.

нещо бъркаш викаше се к-р за софия

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 23 сеп 2013 22:09

Такава наглост и лицемерие не съм виждал.За сведение на позабравилите се фенове на Ботевъ Пловдив АД-КТБ,Н.Б.(дудука) Ц.В. и т.н., дами и господа-нагло е когато и вие обиждате и нареждате, да почнете да мерите стойността на обидите.Ботев Пловдив няма нищо общо с Христо Ботев.Ако следвам безпредметната ви логика, то Берое излиза, че е един от най-старите футболни клубове, основан някъде преди 8000години,та кое ви дава на вас право да обиждате такава историческа светиня?
Лицемерно и нагло е да се правите на ощипани и изкуствено да създавате усещането, че видиш ли, беройските фенове обиждат Христо Ботеб.

Христо Ботев-6 януари 1848г.(Калофер)- 1юни 1876г. (в. Камарата)
Ботев Пловдив- основан(а не роден!!!) 1912г.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 23 сеп 2013 22:10

А когато Левскари и заралии се биеха на националния стадион всички опявахте за "наркоманската" публика на Левски, която не се състои от българи! Сега запяхте друга песен! Ще се осъзнаете, ама дано не е късно.
А че беройската публика е най-селската и малоумна в цяла България няма спор.
[center]1914[/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 сеп 2013 22:10

becks32milan написа:
rebel написа:Я как всички се нахвърлихте на Берое, все едно останалите фенове са най културните, стига лицемерие :twisted: . А някой от Пловдив да ме светне, какво общо има Христо Ботев с Пловдив?

След като Патрона на отбора ни е Христо Ботев, какво общо има според теб ? Сигурно по времето когато са кръщавали отбора на Колежа са си спомняли как са яли луканка на връх Ботев и са решили да го кръстят така.

Да де, затова питам, защо не сте го кръстили Вазов примерно.

Върни се в “Ботев”