"А"група,9 кръг:Берое-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: "А"група,9 кръг:Берое-Ботев

Мнениеот LSFC 1914 » 23 сеп 2013 12:02

LSFC 1914 написа:Победа за Берое

Трябва да ме слушате. Сега Черно Море ще ви вземе поне точка!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2013 12:23

Reckless написа:Този начин на игра става тенденция за повечето отбори в първенството и до тук има успех. Така заиграха Любимец от самото начало, след това Славия, сега и Берое, но лошо няма. Въпрос на тактика. Това го има във футбола. При слаба атака, отбор играещ по такъв начин, се побеждава много трудно а да устискаш на контри, защитата трябва да ти е перфектна. Ботев играе открит футбол, с надиграване и срещу отбори играещи изцяло защитно и на контри, това ви изяжда главата.

Е аз какво казах до сега ? Абсолютно безумие от страна на треньора е да се опитва да надиграва отбор , който е излязъл да я руши :) Още повече че има горчивия опит от миналата година ! Кво са се запънали всички марули да ми обясняват че търся вина , да търся ама в нашия отбор ! Техния толкова може - така играе и щом им харесва да си се радват !

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 сеп 2013 12:35

za nas e toj religiq написа:
Reckless написа:Този начин на игра става тенденция за повечето отбори в първенството и до тук има успех. Така заиграха Любимец от самото начало, след това Славия, сега и Берое, но лошо няма. Въпрос на тактика. Това го има във футбола. При слаба атака, отбор играещ по такъв начин, се побеждава много трудно а да устискаш на контри, защитата трябва да ти е перфектна. Ботев играе открит футбол, с надиграване и срещу отбори играещи изцяло защитно и на контри, това ви изяжда главата.

Е аз какво казах до сега ? Абсолютно безумие от страна на треньора е да се опитва да надиграва отбор , който е излязъл да я руши :) Още повече че има горчивия опит от миналата година ! Кво са се запънали всички марули да ми обясняват че търся вина , да търся ама в нашия отбор ! Техния толкова може - така играе и щом им харесва да си се радват !

хахах ахахаха хаахахах ахахаха хаха КАКВО СТЕ ТРЪГВАЛИ ДА НАДИГРАВАТЕ ВЕ.. ти гледа ли мача ? 85% от жалката ви наченка за атака беше изсипана топка от центъра ве ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 сеп 2013 13:17

Не знам Ботев кого са опитвали да надиграват, но бяха тотално надиграни по всички показатели! Изказванията, че Берое играли защитно са абсолютно безпочвени, само като вземеш статистиката от мача ти става ясно...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 сеп 2013 13:47

Raoul_Duke написа:Дъх на шкембе чорба с много чесън се носи от зелените интимни партньорки на неграмотниците от сметището зад ВСИ. Поне да си бяхте изплакнали устите преди да скверните свято име като това на Христо Ботйов. Изиграхте мача на сезона си, не без съдействието на тримата "черни" престъпници, на които "случайно" им убягна аграрната ви игра, така че сега трябва да сте щастливи, поне до догодина. На вашите "братя по мъжка ласка" не им провървя тоя път и сега се радват за вашия "мач на сезона". Нищо, че до оня ден ви плюеха и пЦоваха най-грозно за угода и под давлението на сините им господари.

Стига сТЕ РЕВАЛИ КАТО ЖЕНИЧКИ, ако имате малко акъл ще, замълчите и няма да изглеждате смешни пред очите на всички , защото все пак от 15 години нямате победа
Последна промяна от zuekaa на 23 сеп 2013 13:50, променено общо 1 път.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 13:49

„ … А вие? – Вие сте идиоти!’’ е написал безсмъртния Ботев! И то с право, убедих се за сетен път. Немислимо е в деня, който България празнува 105 год. от обявяването й за независима държава, когато цялата страна е свела глави, преклонени пред светлата памет на две невинни деца, отишли си от света без време от този свят, заради чувството на безнаказаност притежавано от хора, които правят всичко друго, но не и да спазват законите – държавни и морални, а убиват, грабят и безчинстват върху „… бащиното огнище.’’, Вие, шепа хора с неизкоренимо, импотентно провинциално мислене, да пеете че сте „ Е…. Ботев в г…”, че щял да прегърне нещо си, с което явно мислите, но в него мозък несъществува и т.н… Но за да имаш мъжко достойнство, мъжество, чест и уважение трябват и „топки”, господа и дами „граждани от селски тип”!

Доказахте за пореден път слабоумието си! Защото, да издигнеш ликовете на национални герои и след това да пееш песни, които дори не сте измислили (…а Вие, явно не умеете да мислите, щом само скотски нагон Ви води.) е толкова неестествено глупаво, че ако не бе толкова грозно? – щеше да е смешно…
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 сеп 2013 16:08

TNT написа:Само не мога да разбера защо "жлътите фенуви" :lol: се отъждествяват с великия българин Христо Ботев :?: Той ли е дал съгласието си да именуват така отбора си или може би са негови последователи :roll: :oops: Че и декларацийки пускат мили те ми те :lol: Не се занимавайте с глупости,ами налазвайте в оранжериите,че работа ви чака :lol: :mrgreen:

"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt"?

Доста изчерпателен отговор, дано поне НЕГО успееш да разбереш!

Потребителски аватар
Диан
Контакти:

Мнениеот Диан » 23 сеп 2013 22:48

Абе пернати какво сте се заквичели като говедата. Нали уж "Битката за Тракия" не значеше нищо за вас ? И кво сте тръгнали да заплашвате да не ходим по стадионтие, защото лошо ни се пишело? Айде малко по-спокойно и спрете тежките наркотици. Започнахте да се оправдавате като говедата - на тях всеки им е виновен като паднат и започват да избиват комплекси с разни деклараций. Айде дайте си почивка "милиони" фенове. Като пяхме химна защо не пяхте с нас бе, нали сте големи патриоти???
Удри кючеко и не ни занимавайте с вашите персони. Следващия път може да ви дадем един гол да се радвате.

http://www.youtube.com/watch?v=_5DhBgQeuv4 :lol: :lol:

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 24 сеп 2013 09:05

Според мен двата отбора направиха един доста интересн двубой, за който спомогна и доброто съдийство. Не съм съгласен, че Ботев били играли слабо, напротив имахте достатъчно шансове за да отбележите гол, както и ние. На фона на ЦСКА-Литекс, Берое и Ботев изнесоха продукция с няколко класи отгоре. Не си оплювайте отбора, имате много добри футболисти, вярно че тези, които не играха са ви изключително важни играчи, но и ние имаме не по-малко отсъстващи основни футболисти. За публиките на двата отбора, какво да кажа, грозна картинка се получи, но каквото повикало, такова се обадило. Преди да започнете да се отъждествявате с Ботев, хубаво си помислете дали той, като е ходил по градовете и селата е обиждал, кълнял и псувал де когото срещне. Дори по време на едноминутното мълчание имаше кретени сред вас, които псуваха и викаха. Другото за куровете и на мен не ми харесва и не го скандирам, аз обичам да ходя на този мач, защото винаги се играе футбол и има атмосфера. Айде със здраве и успех в първенството, но не прекалявайте с лицемерито в коментарите си.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 24 сеп 2013 09:50

Dido SZ написа:Според мен двата отбора направиха един доста интересн двубой, за който спомогна и доброто съдийство. Не съм съгласен, че Ботев били играли слабо, напротив имахте достатъчно шансове за да отбележите гол, както и ние. На фона на ЦСКА-Литекс, Берое и Ботев изнесоха продукция с няколко класи отгоре. Не си оплювайте отбора, имате много добри футболисти, вярно че тези, които не играха са ви изключително важни играчи, но и ние имаме не по-малко отсъстващи основни футболисти. За публиките на двата отбора, какво да кажа, грозна картинка се получи, но каквото повикало, такова се обадило. Преди да започнете да се отъждествявате с Ботев, хубаво си помислете дали той, като е ходил по градовете и селата е обиждал, кълнял и псувал де когото срещне. Дори по време на едноминутното мълчание имаше кретени сред вас, които псуваха и викаха. Другото за куровете и на мен не ми харесва и не го скандирам, аз обичам да ходя на този мач, защото винаги се играе футбол и има атмосфера. Айде със здраве и успех в първенството, но не прекалявайте с лицемерито в коментарите си.

За Берое ти се доверявам, но Ботев нищо не игра. Дефанзивните халфове се държаха като на загрявка, преди мач. Никакво движение, никакво търсене на топката. В малкото случаи, в които бяха намирани, бяха мудни и неориентирани. Лесна плячка за ранното посрещане, поръчано от Хубчев. Крилата също отсъстваха от терена. Ботев до момента предлагаше много интересни разигравания и от дясно и от ляво, а в Ст.Загора, всичко по-запомнящо се бе през центъра. Да, там Берое са слаби, но ние нямаме таран, който да смачка централните ви защитници. Както и да е, минало - свършено. Ако утре се види корекция в поведението срещу Ч.Море, няма поводи за притеснение. Всичко зависи от футболистите, трябва да победят и да покажат красива игра, иначе - лошо.

Върни се в “Ботев”