LSFC 1914 написа:Победа за Берое
Трябва да ме слушате. Сега Черно Море ще ви вземе поне точка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Победа за Берое
Reckless написа:Този начин на игра става тенденция за повечето отбори в първенството и до тук има успех. Така заиграха Любимец от самото начало, след това Славия, сега и Берое, но лошо няма. Въпрос на тактика. Това го има във футбола. При слаба атака, отбор играещ по такъв начин, се побеждава много трудно а да устискаш на контри, защитата трябва да ти е перфектна. Ботев играе открит футбол, с надиграване и срещу отбори играещи изцяло защитно и на контри, това ви изяжда главата.
za nas e toj religiq написа:Reckless написа:Този начин на игра става тенденция за повечето отбори в първенството и до тук има успех. Така заиграха Любимец от самото начало, след това Славия, сега и Берое, но лошо няма. Въпрос на тактика. Това го има във футбола. При слаба атака, отбор играещ по такъв начин, се побеждава много трудно а да устискаш на контри, защитата трябва да ти е перфектна. Ботев играе открит футбол, с надиграване и срещу отбори играещи изцяло защитно и на контри, това ви изяжда главата.
Е аз какво казах до сега ? Абсолютно безумие от страна на треньора е да се опитва да надиграва отбор , който е излязъл да я рушиОще повече че има горчивия опит от миналата година ! Кво са се запънали всички марули да ми обясняват че търся вина , да търся ама в нашия отбор ! Техния толкова може - така играе и щом им харесва да си се радват !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Raoul_Duke написа:Дъх на шкембе чорба с много чесън се носи от зелените интимни партньорки на неграмотниците от сметището зад ВСИ. Поне да си бяхте изплакнали устите преди да скверните свято име като това на Христо Ботйов. Изиграхте мача на сезона си, не без съдействието на тримата "черни" престъпници, на които "случайно" им убягна аграрната ви игра, така че сега трябва да сте щастливи, поне до догодина. На вашите "братя по мъжка ласка" не им провървя тоя път и сега се радват за вашия "мач на сезона". Нищо, че до оня ден ви плюеха и пЦоваха най-грозно за угода и под давлението на сините им господари.
„ … А вие? – Вие сте идиоти!’’ е написал безсмъртния Ботев! И то с право, убедих се за сетен път. Немислимо е в деня, който България празнува 105 год. от обявяването й за независима държава, когато цялата страна е свела глави, преклонени пред светлата памет на две невинни деца, отишли си от света без време от този свят, заради чувството на безнаказаност притежавано от хора, които правят всичко друго, но не и да спазват законите – държавни и морални, а убиват, грабят и безчинстват върху „… бащиното огнище.’’, Вие, шепа хора с неизкоренимо, импотентно провинциално мислене, да пеете че сте „ Е…. Ботев в г…”, че щял да прегърне нещо си, с което явно мислите, но в него мозък несъществува и т.н… Но за да имаш мъжко достойнство, мъжество, чест и уважение трябват и „топки”, господа и дами „граждани от селски тип”!
Доказахте за пореден път слабоумието си! Защото, да издигнеш ликовете на национални герои и след това да пееш песни, които дори не сте измислили (…а Вие, явно не умеете да мислите, щом само скотски нагон Ви води.) е толкова неестествено глупаво, че ако не бе толкова грозно? – щеше да е смешно…
TNT написа:Само не мога да разбера защо "жлътите фенуви"се отъждествяват с великия българин Христо Ботев
Той ли е дал съгласието си да именуват така отбора си или може би са негови последователи
![]()
Че и декларацийки пускат мили те ми те
Не се занимавайте с глупости,ами налазвайте в оранжериите,че работа ви чака
![]()
"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt"?
Dido SZ написа:Според мен двата отбора направиха един доста интересн двубой, за който спомогна и доброто съдийство. Не съм съгласен, че Ботев били играли слабо, напротив имахте достатъчно шансове за да отбележите гол, както и ние. На фона на ЦСКА-Литекс, Берое и Ботев изнесоха продукция с няколко класи отгоре. Не си оплювайте отбора, имате много добри футболисти, вярно че тези, които не играха са ви изключително важни играчи, но и ние имаме не по-малко отсъстващи основни футболисти. За публиките на двата отбора, какво да кажа, грозна картинка се получи, но каквото повикало, такова се обадило. Преди да започнете да се отъждествявате с Ботев, хубаво си помислете дали той, като е ходил по градовете и селата е обиждал, кълнял и псувал де когото срещне. Дори по време на едноминутното мълчание имаше кретени сред вас, които псуваха и викаха. Другото за куровете и на мен не ми харесва и не го скандирам, аз обичам да ходя на този мач, защото винаги се играе футбол и има атмосфера. Айде със здраве и успех в първенството, но не прекалявайте с лицемерито в коментарите си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта