Черно море - Локо Сф 21.09 събота 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море - Локо Сф 21.09 събота 17.00

Мнениеот rodman » 22 сеп 2013 12:13

King Just написа:Може би, абсолютно невременна издънка. В никакъв случай не трябва да забравят този мач и то до края на кариерата си поне. Искахме бърз гол и вкарахме два такива, което май ни изигра лоша шега. Футболистите ни показаха непрофесионализъм и заслужено се прибраха с наведени глави. Дано това ги държи на щрек до края на сезона и след това. Не съм очаквал да го видя и кажа, но липсваше всякаква дисциплина с малки изключения у някои в личен план.
Хубавото е, че взехме поне една точка - Сигурен съм, че Локо Шопия ще вземат още много точки и ще са в борбата за 7-мицата. Сега едва ли нашите ще посмеят да се отпуснат и срещу Пирин дори - дано наистина си вземат поука и дано Гонзалес (който иначе се справя добре според мен) започне да прави правилните смени.
Вчерашния мач ми напомни на минали години, когато все в последните минути редовно или ни изравняваха или ни биеха.
Дано сега да е единичен случай. Не губете надежда Моряци - съхранете оптимизма си и подкрепяйте отбора въпреки всичко, защото иначе и ние самите не заслужаваме отбора да играе за нас.
И.. Не очилата ми са зелени, а сърцето!

Подкрепям!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2013 12:57

King Just, добре е наште да се позамислят как ще я карат, и малко да се преземят.
Гонзо им е вдигнал мерника още от Дупница.
Марек бяха с 4-5 момчета титуляри на по 20-21 години (Николов, Пиндев, Георгиев и т.н. :mrgreen:) , а ние се мъчим и гол не можем да им вкараме, нищо че сме с резервите. Тренера "разкарал" Коконов, бил бесен. Коконов вчера не е в групата дори!

Вчера играем с/у отбор събран от кол и въже и ни направиха на маймуни на Тича.
Елтон който ни вкара за 2-1, Сота - първата греда, и Йованович черногореца, са картотекирани тази седмица и това им е първият официален мач заедно. Те заедно не са играли никога!!! Дето се вика те не си знаят имената още :mrgreen: .
Гонзо е бил бесен от трагедията вчера.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 22 сеп 2013 13:32

Kато изключим четирите протоворечащи си коментара след мача на психоболния всичко друго е добре казано. Единствено добавям,че имаше нарушение срещу Китанов при изравнителния гол,който съдията зад вратата проспа.След като отрази първото докосване и топката беше на Китанов Гаел му връхлетя с двата крака.
Докато играе в България Китанов трябва да се учи на тарикатлъци от Урсула.Докато търси къде е топката за да я захлюпи трябва да крещи и превива все едно е убит.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 22 сеп 2013 15:34

Много жалко за изпуснатата победа :( ,ще трябва да компенсират срещу Ботев.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 22 сеп 2013 15:48

greenpeak написа:King Just, добре е наште да се позамислят как ще я карат, и малко да се преземят.

За това казвам, че издънката е на време и се надявам мача да отекне напред във времето, та футболярите ни да не допускат друг път подобно нехайство и да подценяват който и да било.
Нарушението срещу Китана не променя факта, че нашите се издъниха! - има какво лошо да се каже за момчетата, но едва ли ще има полза от това и затова ...
Колкото и невероятно да изглежда, аз съм оптимист за мача с Ботев Майна - времето ще покаже :)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 22 сеп 2013 16:38

Вие сте много интересни парчета. Преди мача изпадате в еуфория стигаща до кресчендо как сте велики и плувате в облаците между краката на Господа,а след мача само дето не разревете и най-дебелоокия левскар! А по-ведро де,какво е станало толкова? Идват други мачове,ще има победи и загуби и така света ще се върти.Футбола е само една игра!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2013 16:45

King Just написа:
greenpeak написа:King Just, добре е наште да се позамислят как ще я карат, и малко да се преземят.

За това казвам, че издънката е на време и се надявам мача да отекне напред във времето, та футболярите ни да не допускат друг път подобно нехайство и да подценяват който и да било.
Нарушението срещу Китана не променя факта, че нашите се издъниха! - има какво лошо да се каже за момчетата, но едва ли ще има полза от това и затова ...
Колкото и невероятно да изглежда, аз съм оптимист за мача с Ботев Майна - времето ще покаже :)

Вече е имало разговор на висок тон ;), и още ще има, Гонзо ще им начука канчетата.
А за Пловдив, ще са пушки.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 сеп 2013 16:48

helemong написа:Kато изключим четирите протоворечащи си коментара след мача на психоболния всичко друго е добре казано. Единствено добавям,че имаше нарушение срещу Китанов при изравнителния гол,който съдията зад вратата проспа.След като отрази първото докосване и топката беше на Китанов Гаел му връхлетя с двата крака.
Докато играе в България Китанов трябва да се учи на тарикатлъци от Урсула.Докато търси къде е топката за да я захлюпи трябва да крещи и превива все едно е убит.

Малко повечко четеш и се интересуваш от отбора и играта ни,
тогава сваляш залените очилца, и чак тогава коментираш!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 сеп 2013 17:01

Не ме интересува нарашуението срещу Китанов поради факата,че нашия отбор не заслужаваше дори и 1 точка от мача заради поведението си след 2:0.Дори за подобни изпълнения трябва да се отнемат точки.Не може да се подиграваш с публиката.Колкото до високия тон на Гонзо...вместо да вика по тях сега да бе викал вчера,след 30 минута,защото наченките на простотията започнаха още тогава и да се овика първо себе си - най-малкото закъсня със смените тотално,а накрая ги и обърка всичките без тази на Дани Младенов.Живко и Росен....а трябваше Бекир и Паланков да влязат!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 23 сеп 2013 21:24

ralimavridov написа:Яд ме е много както всеки предполагам.Много боли по такъв начин да изпуснеш 3 точки,но това го има във футбола.Нашите просто спряха да играят и се получи логичното.Положителното беше играта на Бакари първото п-ме,а и като цяло на отбора.Дано да го забравят бързо и да мислят от утре за мача в Пловдив,защото там ще е страшно.
Този мач не знам за вас,но аз от сега съм го писал в графата "0" т.
Дано успеем да отмъкнем нещо.

Това ще е тест ще ни бъде ли или не ,ако не загубим в Пловдив ни очакват щастливи моменти във втората част от първенството

Върни се в “Черно море”