King Just написа:Може би, абсолютно невременна издънка. В никакъв случай не трябва да забравят този мач и то до края на кариерата си поне. Искахме бърз гол и вкарахме два такива, което май ни изигра лоша шега. Футболистите ни показаха непрофесионализъм и заслужено се прибраха с наведени глави. Дано това ги държи на щрек до края на сезона и след това. Не съм очаквал да го видя и кажа, но липсваше всякаква дисциплина с малки изключения у някои в личен план.
Хубавото е, че взехме поне една точка - Сигурен съм, че Локо Шопия ще вземат още много точки и ще са в борбата за 7-мицата. Сега едва ли нашите ще посмеят да се отпуснат и срещу Пирин дори - дано наистина си вземат поука и дано Гонзалес (който иначе се справя добре според мен) започне да прави правилните смени.
Вчерашния мач ми напомни на минали години, когато все в последните минути редовно или ни изравняваха или ни биеха.
Дано сега да е единичен случай. Не губете надежда Моряци - съхранете оптимизма си и подкрепяйте отбора въпреки всичко, защото иначе и ние самите не заслужаваме отбора да играе за нас.
И.. Не очилата ми са зелени, а сърцето!
Подкрепям!!!