ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Мнениеот tsonpen » 21 сеп 2013 10:47

CSKA 78 написа:Ще ви представя анализ,който е обективен(а не такъв,който оплюва Лудогорец,или такъв,който възхвалява разградския клуб).
Като за начало ще напиша,че Лудогорец отиде в Холандия да спечели точка(тактическия замисъл,а и през по-голямата част от мача,се виждаше,че българският отбор играе за равен).
По време на самият мач, "лудогорци" изпълниха тактическите указания на треньора(здрава защита и напред каквото стане).Българските футболисти имаха късмет и при двата гола(няма да обяснявам ситуациите,всички ги видяхте),докато ПСВ нямаха никакъв късмет(на няколко пъти,топката мина на сантиметри от вратата,пазена от Стоянов).Всъщност
"лудогорци" имаха късмет да хванат ПСВ в това му състояние.На мача имаше не повече от 9 хил.зрители(като според официалната статистика,за 2012 средно на мач на ПСВ,са отивали 33 хил.души от възможни 35 хил.),което "говори" за криза в ПСВ и отлив на зрители,или за тотално "подценяване" на мача от феновете.
Подценяване на Лудогорец направи и треньора на холандците Коку,като пусна 6 резерви(ако някой иска да провери,да отиде на сайта на ПСВ и да сравни съставите,с които е започнал отборът,срещу Милан и срещу Лудогорец).Разбира се, с това не искам да омаловажа победата на Лудогорец,независимо от написаното от мен по-горе,победата-си е
победа!
Обаче, според мен оттук нататък идва трудното за Лудогорец(да не вземете да "литнете" сега,след като сте победили ПСВ ),следващите срещи,срещу Одеса и Динамо ще са по-трудни,защото тези отбори "търсят мястото си под слънцето" и няма да има подценяване спрямо българския отбор(а и със сигурност ще гледат мача с ПСВ).
Освен това,ПСВ в последният мач от тази група,като гост на Лудогорец,ще дойдат с най-доброто(дори и да са се класирали вече),за да докажат,че са по-добрият отбор и ,че Коку е по-добрият треньор от Стоев(нещата вече са на лична основа и няма да се учудя,ако холандците потърсят разгром,като гости на Лудогорец).

Накрая ще пожелая успех на Лудогорец!За сега казвам браво за победата!Ще има суперлативи за отбора и треньора,ако запишат още победи и съответно "излязат" от групата.

За някои неща си прав. Ще пиша за това, за което смятам, че не си. Не мисля, че Лудогорец са излезли за равен. Естествено, че равният изглеждаше разумна възможност да се вземе нещо от този мач. Но! Още във втората минута Марселиньо можеше да вакара гол. И още нещо. Не бяха едно и две положенията, в които пред вратата на ПСВ имаше по няколко играча на Лудогорец. Имаше доста добре изиграни положения в атака. Лудогорец играеше атакуващо. Когато обаче го натасниха, минаваше плътно в защита. Мен това много ме впачатли. Колко много играчи (понякога дори всички) играеха в защита и в същото време, когато атакуваха, половината от тях отиваха пред вратата на съперника. Затова и при първия гол отбитата топка от вратаря се върна при наш играч. Затова и при втория, блокираната топка попадна също в наш играч. И тук стигаме до концентрацията. При втория гол след удара във вратата, топката не се върна в краката на Фура. Фура трябваше да изтича за да я посрещне. Но нито защитника на ПСВ, нито вратарят им успя да направи нещо за това време. А и останалите играчи на ПСВ просто гледаха отблизо. За мен това направи разликата и показа желанието за победа.
За късмета - имаше положения в които и Лудогорец също нямаше късмет. Да вземем например споменатия удар на Марселиньо във втората минута. За малко! Да вземем Безяк, който за малко не достигна една топка, Абало стреля във вратаря, Ешпиньо пропусна също, Марселиньо имаше още една или две възможности. Имаше и едно много опасно подаване на Марселиньо, където играч на ПСВ изпревари за малко наш играч. Техните положения също бяха опасни. Барт спаси сигурен гол като замести Владо под вратата. На два пъти топката мина близо до гредата. 2-3 важни спасявания на вратаря ни. Като цяло, при 2:0 и изобилие на положения за двата отбора, не мисля, че може да се каже, че победителят е имал късмет. При 1:0 по бих се съгласил. Не искам да изпускам, че и в края Мишо Александров намери очертанията на вратата, но вратарят им изби в ъглов удар.
Мисля, че единственият късмет, който сме имали е това, което пишеш, че сме хванали ПСВ в неподходящ за тях момент. В допълнение е това, че са ни подценили. Но това също говори за нивото на Лудогорец. Че Лудогорец не е отбор за подценяване, дори и от ПСВ.
По отношение на съставите - ясно е, че някои титуляри в ПСВ не излязоха на терена в началото на мача. Но такъв отбор има достатъчно добри заместници. Виж по-горе справката на Пармалат за титулярите в този мач - всички национали. В нашият отбор имаше трима национали, от които само един е титулар в националния - Дяков. В Лудогорец също имаше проблем със състава. Имаше двама титулярни защитници, които не можеха да играят в този мач - Минев и Моци. А може и да е било за добро, защото и двамата са картонаджии. Още повече, че играчите са били наясно с отслабената защита и са се раздавали повече в този мач.
За останалото си прав, че тази победа не е повод за голям оптимизъм за другите мачове. Има ли самоувереност, може да падаме много лошо.
[center]Изображение[/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 21 сеп 2013 14:04

Разградският отбор ме изненада приятно, с играта, която показа!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 сеп 2013 14:40

snakebite написа:
tsonpen написа:
Според мен той има предвид, че хора, които не са свързани с Разград, подкрепят отбора. Вероятно сред онези 400, разградчани са били малцинство. И мен ме радва,че хората не се делят на градове и т.н. Но ясно, че най-вече хората свързани с Разград можем да подкрепяме отбора навсякъде, в ЕКТ, в първенството в България, мачовете за Купата и дори в контролите.
Ествествено, че Лудогорец е отборът на Разград, но когато представя България е отбор на цяла България. Отлично, че го направи достайно в първия мач от груповата фаза. Много екшън имаше в двата гола, направо трилър. Чак ми стана жал за вратарчето им, който при втория гол не знаеше къде се намира, падаше и се мяташе, напълно безрезултатно :)

Предполагм че разбра за какво иде реч. Неадекватни са изказванията на Домусичев, по отношение на тази "българска" карта ...Цялото това молене, набиване в ушите, че Лудогорец играе за България, - не Лудогорец играе за себе си първо, и после за България ..
Нали тези 3,6 млн евра Домусчиев няма да ги даде на България а остават в клуба , а вероятно и за него ;)

Домусчиев подценява публиката на Разград, а той трябва да е наясно, че в работен ден, в късен час, на 400 км в една посока ..няма как да има много хора от града ! Разград е футболен град, но няма потенциала на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пловдив , Берое да заведе 5-10 000 човека в друг град !
Не сме виновни (ние като фенове) че не играем в Разград, вероятно и Домусчиев не е виновен, човека вероятно не очаквал въобще да стигнем до плей-офа и се видя в чудо !
Може 500 лудогорци да има на националния, но поне сърцата им ще бият за Лудогорец, другите - ще отидат от любопитство и да отбият малко време и да гледат сравнително качествен футбол !. Никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец, защото видиш ли представял България ! Стават смешни шефовете на Лудогорец с това !

И още нещо не ми хареса от изказването на Кирил Домусичев - едва ли не, да излезем от групата ! Чакайте бе хора , до онзи ден имахме две евроидиотски изяви - със Динамо Загреб и със Слован първия мач, сега искаме да преодолеем три по-силни отбора (поне на хартия) от нас !
Мисля че това изискване няма да ни помогне. Само здраво стъпили на земята и с много себераздаване може да победим и да се класираме, но не и с излишни еуфорични изяви, че после разочарованието ще е голямо !

Много си докачлив на тема изказвания. Напълно естествено е да се използва момента, да се търси подкрепа от цяла България и да се вземе максимума от ситуацията. Не мисля, че сме имали евроидиотски изяви. Имаше комбинация от отлична игра и глупави грешки в края на мачовете. Без отличната игра, никой в нищо не можеше да ни обвини, нали ;)
Радващо е, че грешките от мачовете с Динамо и първия мач със Слован вече са изчистени, мерки са взети. Ето в Холандия, в самия кранй на мача нашите бяха в половината на ПСВ и не им даваха топката.
Да се играе в Разград ще е от огромна полза за града и голям подарък за феновете. Помисли си какво значи гостуване на Базел и ПСВ в малък Разград и то за важни мачове. Но сам каза, смешно би било да има очаквания за това, което се случи на фона на колебливата игра в края на миналия сезон. Но има и още нещо, че община Разград, бизнеса и феновете трябва да окажем още по-голяма подкрепа на отбора. Аз познавам много хора, които подкрепят пред телевизора, но това кой го разбира и как отборът усеща това?
Понякога обаче ми е малко странно как критикувате и Домисчиев, че приказвал неща, които не ви харесват. От една страна добре, че не цепите басма дори и на човека който не само дава парите, а и пренесе Разград от "Б" група на световната карта. Защото фенове на един друг отбор дори сляпо скандират името на човек, който е част от българската политическа мафия. От друга обаче, не знам до къде ще стигнете и какво очаквате. След Петев, Петричев, сега и Домусчиев нещо не ви кефи. Аз съм за това малко по-смело да се приемат идеите и предизвикателствата. Нищо не може да е напълно идеално. Да не забравяме в какъв момент живеем - не е минала и седмица от най-големият успех на Лудогорец.

п.с. Надявам се някой поне да пусне една тема за мача с Нефтохимик, че вече си омръзнах на себе си да пускам теми за мачовете.
[center]Изображение[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2013 14:42

Както казах в една друга тема онзи ден, изтрита веднага след пускането й, с този успех "Лудогорец" вече изпревари "Левски" по брой победи над европейски шампиони като гост. Кой бил съперник, какви били обстоятелствата??? Това кого го интересува? Фактите са си факти.
ЦСКА едно време отстрани три действащи европейски шампиона, като при едната от крайните победи дори спечели на чужд терен. Това е.
Успехът на "Анфийлд Роуд" също влезе в историята на родния футбол, макар че там имаше малко странни обстоятелства. Както и да е, онези да са му мислили. ЦСКА няма вина, че беше на крачка от елиминирането им за втори път, този път на английска земя.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 сеп 2013 16:09

tsonpen написа:Мисля, че единственият късмет, който сме имали е това, което пишеш, че сме хванали ПСВ в неподходящ за тях момент. В допълнение е това, че са ни подценили. Но това също говори за нивото на Лудогорец. Че Лудогорец не е отбор за подценяване, дори и от ПСВ.
По отношение на съставите - ясно е, че някои титуляри в ПСВ не излязоха на терена в началото на мача. Но такъв отбор има достатъчно добри заместници. Виж по-горе справката на Пармалат за титулярите в този мач - всички национали. В нашият отбор имаше трима национали, от които само един е титулар в националния - Дяков. В Лудогорец също имаше проблем със състава. Имаше двама титулярни защитници, които не можеха да играят в този мач - Минев и Моци. А може и да е било за добро, защото и двамата са картонаджии. Още повече, че играчите са били наясно с отслабената защита и са се раздавали повече в този мач.
За останалото си прав, че тази победа не е повод за голям оптимизъм за другите мачове. Има ли самоувереност, може да падаме много лошо.

За първи път пишеш толкова обективно, за което те поздравявам. Поздрави и за Лудогорец за победата постигната след добра игра :!: :!: :!:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 22 сеп 2013 14:27

Или [offtopic]http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=30b6a18ce07fcc3df25228b3fc176f872e424c82[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец

Мнениеот BRF » 22 сеп 2013 15:43

BRF написа:Мисля,че ще претърпите болезнена загуба с поне 3 гола разлика!

:) Чак на мен съм си смешен!
Добра игра,страхотна победа и заслужена!ПСВ били с резервите,ми да са играли с титулярите,някой да ги е карал да го правят!
Честито на феновете на Лудогорец!

entwickler
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец

Мнениеот entwickler » 22 сеп 2013 17:22

BRF написа:
BRF написа:Мисля,че ще претърпите болезнена загуба с поне 3 гола разлика!

:) Чак на мен съм си смешен!
Добра игра,страхотна победа и заслужена!ПСВ били с резервите,ми да са играли с титулярите,някой да ги е карал да го правят!
Честито на феновете на Лудогорец!

:). Даже Лц можеше малко по-рано да се усети че ПСВ са "олабили" фронта.

Върни се в “Лудогорец”