Честно казано аз не виждам никаква драма и сензация в тая случка, та чак и тема да се пуска. Син дрОгар проявил селяния - напълно нормално

Когато си на гости, ще се съобразяваш с правилата на домакина, независимо дали ти се виждат странни или не.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Колеги,човека беше набит не заради бирата и семките,не беше пиян,но се държеше пиянски.После се оказа че е полицай.Във всяка една публика има ,,семкаджии'',но я си представете,че гледате сина си на някой двубой сред чужда агитка и псувате любимците им.Аз лично на Герена не бих псувал левскарите защото са изритали сина ми.Беше му направена забележка,но от висотата на социалната му позиция той се направи на велик.Това ще се случи на всеки който не се държи човешки в чужда къща.Левскарите които са на противно мнение са достойни за съжаление.
ultralevski написа:Жълтури, за селяни не говорете много много. От големите агитки по голями селяни от вас нЕма. Факт!
ultralevski написа:Фактът е, че хората със селски манталитет при вас са повече от другите.
ultralevski написа:Фактът е, че хората със селски манталитет при вас са повече от другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост