Набиха пиян полицай - левскар в базата в Коматево!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Набиха пиян полицай - левскар в базата в Коматево!

Мнениеот Raoul_Duke » 22 сеп 2013 09:10

Син милиционер... Ко? Не...Изображение
Честно казано аз не виждам никаква драма и сензация в тая случка, та чак и тема да се пуска. Син дрОгар проявил селяния - напълно нормално :lol: След това изял няколко шамара - още по-нормално!
Когато си на гости, ще се съобразяваш с правилата на домакина, независимо дали ти се виждат странни или не.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 22 сеп 2013 10:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Колеги,човека беше набит не заради бирата и семките,не беше пиян,но се държеше пиянски.После се оказа че е полицай.Във всяка една публика има ,,семкаджии'',но я си представете,че гледате сина си на някой двубой сред чужда агитка и псувате любимците им.Аз лично на Герена не бих псувал левскарите защото са изритали сина ми.Беше му направена забележка,но от висотата на социалната му позиция той се направи на велик.Това ще се случи на всеки който не се държи човешки в чужда къща.Левскарите които са на противно мнение са достойни за съжаление.

С това вече бих се съгласил.Иначе тия семки ми звучат някак несериозен повод за разправия.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 22 сеп 2013 10:24

Полицай със селски манталитет при това левскар!?! неможе да бъде :mrgreen:

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 22 сеп 2013 11:01

Жълтури, за селяни не говорете много много. От големите агитки по-голями селяни от вас нЕма. Факт!
Последна промяна от ultralevski на 22 сеп 2013 11:18, променено общо 1 път.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 22 сеп 2013 11:09

ultralevski написа:Жълтури, за селяни не говорете много много. От големите агитки по голями селяни от вас нЕма. Факт!

Във всяка агитка има селяни (хора, които са родени на село), но от написаното си личи къде са селяндурите. ФАКТ!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 22 сеп 2013 11:19

Фактът е, че хората със селски манталитет при вас са повече от другите. :idea:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 22 сеп 2013 11:24

ultralevski написа:Фактът е, че хората със селски манталитет при вас са повече от другите. :idea:

Фактите се подкрепят с доказателства. А темата доказва точно обратното. Факт.

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 22 сеп 2013 12:32

ultralevski написа:Фактът е, че хората със селски манталитет при вас са повече от другите. :idea:

Факт е, че пишеш небивалици, а вчерашната случка е еталон за селяндурщина, примесена с милиционерщина. Дано подобни индивиди стават все по-малко, но съм песимист - още повече, като чета написаното тук от сините привърженици.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 22 сеп 2013 12:45

Градския манталитет вероятно означава мятане на сигнални ракети по жени и деца? Така ли да го разбирам?

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 22 сеп 2013 12:53

Първо неудобрявам поведението и на полицая и на нашите.На базата затова има охрана,викаш ги и те да си се оправят.НО ще споделя каква случка на мен ми се случи миналата година на стадиона на Лесните от София.Влизаме,започва мача и аз си вадя цигара за да запаля,в този момент до мен застава полицаи и най учтиво ми казва ,че на стадиона не се пуши.Прибрах си цигарите и изгледах мача без да запаля,или да се разправям,и ка то погледнах всички около мен които бяха чули забележката незапалиха и те .Така,че след като има правила те трябва да се спазват от всички нас,независимо дали ни харесва или не.

Върни се в “Ботев”