Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Черноморец - Левски 21.09 20:00 ТВ7

Мнениеот ivan40 » 22 сеп 2013 02:04

subzero написа:
ralka_levskarka написа:
subzero написа:
ralka_levskarka написа:
subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:
Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!! :shock:
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди. :roll:
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем. ;) Не знам дали пак ще ида на мач скоро. :( Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.

Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.

Можехте да вкарате три гола, но вратарят спаси, wtf?

Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас. ;) Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски. ;)

Ок, ок, легнахте ни, както миналата година и след това паднахте още няколко пъти, сигурно и тогава сте лягали.

Рали,мила. Позволи ми да познавам Черноморец по-добре от теб. ;) Черноморец загуби от Нефтохимик и Локо(Сф) от глупост,надменност и липса на шанс. Черноморец игра срещу Ботев и Литекс,по начин който нямаше нищо общо с днешния,но не спечели. Нали не твърдиш,че Левски в момента е по-стойностен отбор от Ботев и Литекс ??

Няма да ти признае от завист,толкова посредствен Левски не съм виждал от години-два паса не можаха да си направят, пак ще ни срамят срещу неизвестни отбори!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 22 сеп 2013 07:43

браво ,това май е най-добрия мач на Левски за сезона. и тактиката беше добра,макар,че на моменти не я изпълняваха на 100% . Блажевич има класа ,Туре ме очарова ,доста бърз и техничен с много добър поглед и добро центриране,като навлезе още във форма ,май ще е по-полезен и oт Гари . Макриев като ,че ли по-добре работи от Генков ,но и той не е още в добра форма ,дано до 2-3 кръга вдигнат още новото . Миро Иванов определено вдигна класата ,само Бру не е за отбора ! Старокин добре се представя за сега от дясно ! Йока има да работи и добре е ,че знае как и намира все по-лесно правилния път !
Последна промяна от batmanlevski на 22 сеп 2013 13:19, променено общо 1 път.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2013 07:43

terata написа:
ralka_levskarka написа:
terata написа:Чшш кво било убаво да си имаме вратар на вратата. Бех забравил вече кво е тва.

Прави впечатление, че излиза доста напред. При последната ситуация много бързо скъси разстоянието и затвори ъгъла, а бе научен си е.

Макриев обаче... досега не съм виждал подобен футболист. По-слаб нападател не си спомням да сме имали.

Демба-Нирен... ;)

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 сеп 2013 09:09

Levski4Ever написа:Честита победа! Слаба защита. Атаката беше по-добра този път. Можело и без Гаджев, а? Съдийството беше под всякаква критика. Страничните заслужават бой. Толкова много смешно отсъдени засади в един мач скоро не е имало. Сега бием и в сряда и влизаме в серия. Само ЛЕВСКИ!

Най-после без Гаджев отбора бе в пълен състав и съотношението на футболистите бе 11:11.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 22 сеп 2013 09:29

Макриев си е много добър нападател за нашето първенство, съвсем друга тема е, че няма игровата практика в последните няколко месеца...Който е играл футбол, много добре знае за какво става дума...Надявам се, че след 4-5 изиграни от него мачове (още повече, че май Генков ще отсъства следващия кръг), ще си повъзвърне формата от по-рано...Повечето от новите (с изключение на Деко) дойдоха без грам играни мачове от доста време, сегашните им се явяват като в подготвителните лагер-сборове преди първенството ;)... Но като, че ли има мъничък напредък, което е най-важното в случая...Дано продължават да работят така и да не се отпускат...Само в защита сме си същата дантела и там трябва най-много работа...Въпреки това, направи ли ви впечатление, че вчера испанчето май нито веднъж не изсипа балона от зоната на десния бек диагонално към Гари...Явно Йока им "йебе пута мадрето" на тренировките... :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 22 сеп 2013 09:34

Странно слабо второ на Черноморец, Левски играе всякакъв друг футбол,не и качествен. Отдавам това на продължаващата селекция и закъсняла подготовка. Йоканович за два месеца не е направил нищо, Сираков за 4 -нищо. Въобще едно голямо нищо се очертава за Левски
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2013 09:43

liliputchica написа:Странно слабо второ на Черноморец, Левски играе всякакъв друг футбол,не и качествен. Отдавам това на продължаващата селекция и закъсняла подготовка. Йоканович за два месеца не е направил нищо, Сираков за 4 -нищо. Въобще едно голямо нищо се очертава за Левски

Друго си е,викаш,НЕЩОТО,което се очертава в ЦСКА... :oops:
ПП.Първото полувреме на Ч-ц "силно" ли ти се видя???Щото на мен ми се видя,че,ако не бяха пропуските на Генков,още първото трябваше да водим с 3-0... ;)

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 22 сеп 2013 09:52

blue avalanche написа:
liliputchica написа:Странно слабо второ на Черноморец, Левски играе всякакъв друг футбол,не и качествен. Отдавам това на продължаващата селекция и закъсняла подготовка. Йоканович за два месеца не е направил нищо, Сираков за 4 -нищо. Въобще едно голямо нищо се очертава за Левски

ПП.Първото полувреме на Ч-ц "силно" ли ти се видя???Щото на мен ми се видя,че,ако не бяха пропуските на Генков,още първото трябваше да водим с 3-0... ;)

Ми да е вкарал Генков бе,аз ли да вляза да му вкарвам положенията. Ако не беше автогола и гола от засада на Гари :roll: .Да ,според мен Гари беше в засада, но не съм гледал повторение,защото бях на стадиона .А ЦСКА незная защо намесваш. Това ,че не споделям твоят оптимизъм е проблем само за теб.А Генков е втората най-голяма издънка в селекцията,първата е Макриев
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 сеп 2013 10:01

liliputchica написа: Ако не беше автогола и гола от засада на Гари :roll: .Да ,според мен Гари беше в засада, но не съм гледал повторение,защото бях на стадиона

Мхм, не си гледал/гледала повторение на "засадата" но това не ти пречи да се изказваш "компетентно" по въпроса, г-н или г-жо Лилипутчице

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2013 10:24

liliputchica написа:
blue avalanche написа:

Ми да е вкарал Генков бе,аз ли да вляза да му вкарвам положенията. Ако не беше автогола и гола от засада на Гари :roll: .Да ,според мен Гари беше в засада, но не съм гледал повторение,защото бях на стадиона .А ЦСКА незная защо намесваш. Това ,че не споделям твоят оптимизъм е проблем само за теб.А Генков е втората най-голяма издънка в селекцията,първата е Макриев

1.Ми да са играли силно Ч-ц!!!Аз ли да играя вместо тях???
2.Ми да си гледал повторение!!!Аз ли да го гледам вместо тебе???
3.Намесвам ЦСКА,защото не си си оправил къщичката,а си тръгнал на чужд гроб да плачеш...

Върни се в “Архив”