subzero написа:ralka_levskarka написа:subzero написа:ralka_levskarka написа:subzero написа:Ще се копи-пейстна от нашия форум.....:Мдааа,мача няма какво толкова да се коментира. Черноморец загуби,защото искаше. Не съм очаквал,че някога ще го кажа,но момчетата в синьо можеха,но не искаха да играят. А и смените на Херо...!!!
На мача коментирахме,че победата срещу Любимец е резонна,с оглед на днешния резултат. Победа,която лично мен наистина ме учуди.
Момчета,аз имам уважителна причина да не съм на мача в сряда. Не знам дали не е по-добре да загубим. Така поне няма да се съмнявам в днешния мач,а ще знам че толкова можем.Не знам дали пак ще ида на мач скоро.
Днес тия пичове ме размазаха от бездушие и нежелание.
Само да добавя,че Черноморец направи лоша услуга на Левски днес. Левски е посредствен отбор и тази победа само ще ги заблуди,че са постигнали нещо.
Можехте да вкарате три гола, но вратарят спаси, wtf?
Какво спаси вратаря...??? Второто полувреме вратаря ви можеше да пие бира с нас.Черноморец беше различен през двете полувремена и причината не беше Левски.
Ок, ок, легнахте ни, както миналата година и след това паднахте още няколко пъти, сигурно и тогава сте лягали.
Рали,мила. Позволи ми да познавам Черноморец по-добре от теб.Черноморец загуби от Нефтохимик и Локо(Сф) от глупост,надменност и липса на шанс. Черноморец игра срещу Ботев и Литекс,по начин който нямаше нищо общо с днешния,но не спечели. Нали не твърдиш,че Левски в момента е по-стойностен отбор от Ботев и Литекс ??
Няма да ти признае от завист,толкова посредствен Левски не съм виждал от години-два паса не можаха да си направят, пак ще ни срамят срещу неизвестни отбори!