Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2013 17:33

Червени_шампиони написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Колкото и да беше оплют "господина с пурите" от повечето "жълти" медии(плюс "сини" такива),явно ще се окаже,че Дейвис е сериозен бизнесмен(крупен при това).

„Другата седмица имам среща със Селтик, който да стане наш основен партньор. Освен това говорих с Евъртън и богата фамилия от ОАЕ. Има варианти за Генерален спонсор на ЦСКА, засега имаме оферти от три фирми“, завърши председателят на Надзорния съвет на ЦСКА.

http://www.conduitinvests.com/noflash/overview.htm

Относно офертите, нали преди повече от 10 дена Тодоров уточняваше последните детайли (вече сме го говорили това) :roll:

Между другото тоя се води директор в над 10 фирми, отделно му е цигарената и се чудя как си съвместява задълженията във всяка една от тях :roll:

С акъл, който ти нямаш и затова си безработен. Един виртуален живот си имаш и това е.

[offtopic]Между другото напоследък си доста коментиран в един затворен форум. :)[/offtopic]

Вие, чорбарите (не цесекарите, а именно чорбарите, защото явно има голяма разлика :evil: ), можете ли да не давате лични определения за човек, когото не познавате?!

Хич и не ми пука кой и колко ме коментира в един, два или повече форума!
Не познавам Дейвис и само съм сподели с колегата това, което съм прочел, без да му правя квалификации. За Томов си имам собствено мнение, изградено и от срещи с него, на които съм присъствал, на думите му и в крайна сметка на реалните му дела. Може и да се е променил, но не ми се вярва много и не бих му поверил дори хербаризирана пеперуда да ми пази!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 сеп 2013 17:46

Вече всички знаем какъв ти е проблема с ЦСКА, след спирането на Кремиковци си останал на улицата.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2013 17:49

Червени_шампиони написа:Вече всички знаем какъв ти е проблема с ЦСКА, след спирането на Кремиковци си останал на улицата.

Хахахахахаха......... Щоооом казваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 сеп 2013 18:47

Задавам въпрос и искам веднага отговор: "Лира" нямаше ли да си продава акциите и да се оттегля от ЦСКА? Или пък "Лира" се оттегля, но г-н Дейвис си остава. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 сеп 2013 19:10

Tommi написа:Задавам въпрос и искам веднага отговор: "Лира" нямаше ли да си продава акциите и да се оттегля от ЦСКА? Или пък "Лира" се оттегля, но г-н Дейвис си остава. :lol:

„Г-н Лоурънс Дейвис, вече официално е председател на Надзорния съвет на ЦСКА или президент на клуба”, заяви силният човек в ЦСКА Александър Томов на официалната пресконференция на новия бос на „армейците”.

Бърза справка в ТР показва липса на промяна. Да не говорим, че г-н Дейвис и преди днес беше председател на НС, без да е вписан :roll:

Г-н Дейвис не е вписан и в УС на "Лира"-та, но за сметка на това г-н Томов е директор с огромни права там :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

pomiqrcheto

Мнениеот pomiqrcheto » 20 сеп 2013 19:17

То хубаво ще градят ЦСКА по модела на английските грандове, но английските грандове дават по 100 млн. паунда за трансфери, а не вадят собствени кадри!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 сеп 2013 22:07

който се смее последен, най-добре се смее, мучете си сега на воля .. после ще сте както обикновено по мишите си дупки :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 20 сеп 2013 23:20

"Солиден" човек се оказа шефът.Ако наистина е плещил тези неща,които се тиражират ще има голяма веселба.Ако акциите са по два кинта няма да пропусна да си купя една акция от това веселяшко акционерно дружество.Дори с една акция ще имам право да участвам в ОСА,където купона ще е уникален.От толкова участия в групите на ШЛ няма начин дивидента да не е сериозен.Благодаря ти бате Сашо,че помогна на ЦСКА.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 сеп 2013 23:31

Тоя Дейвис като е такъв голям бизнесмен що е дошъл в София с нискотарифен полет и се е настанил в престижния хотел Витоша? :D

Изображение

Лупко ви е подготвил нещо, но да видим какво ще е
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”