Червени_шампиони написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:Колкото и да беше оплют "господина с пурите" от повечето "жълти" медии(плюс "сини" такива),явно ще се окаже,че Дейвис е сериозен бизнесмен(крупен при това).„Другата седмица имам среща със Селтик, който да стане наш основен партньор. Освен това говорих с Евъртън и богата фамилия от ОАЕ. Има варианти за Генерален спонсор на ЦСКА, засега имаме оферти от три фирми“, завърши председателят на Надзорния съвет на ЦСКА.
http://www.conduitinvests.com/noflash/overview.htm
Относно офертите, нали преди повече от 10 дена Тодоров уточняваше последните детайли (вече сме го говорили това)
Между другото тоя се води директор в над 10 фирми, отделно му е цигарената и се чудя как си съвместява задълженията във всяка една от тях
С акъл, който ти нямаш и затова си безработен. Един виртуален живот си имаш и това е.
[offtopic]Между другото напоследък си доста коментиран в един затворен форум.[/offtopic]
Вие, чорбарите (не цесекарите, а именно чорбарите, защото явно има голяма разлика
Хич и не ми пука кой и колко ме коментира в един, два или повече форума!
Не познавам Дейвис и само съм сподели с колегата това, което съм прочел, без да му правя квалификации. За Томов си имам собствено мнение, изградено и от срещи с него, на които съм присъствал, на думите му и в крайна сметка на реалните му дела. Може и да се е променил, но не ми се вярва много и не бих му поверил дори хербаризирана пеперуда да ми пази!