Червени_шампиони написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:Колкото и да беше оплют "господина с пурите" от повечето "жълти" медии(плюс "сини" такива),явно ще се окаже,че Дейвис е сериозен бизнесмен(крупен при това).„Другата седмица имам среща със Селтик, който да стане наш основен партньор. Освен това говорих с Евъртън и богата фамилия от ОАЕ. Има варианти за Генерален спонсор на ЦСКА, засега имаме оферти от три фирми“, завърши председателят на Надзорния съвет на ЦСКА.
http://www.conduitinvests.com/noflash/overview.htm
Относно офертите, нали преди повече от 10 дена Тодоров уточняваше последните детайли (вече сме го говорили това)
Между другото тоя се води директор в над 10 фирми, отделно му е цигарената и се чудя как си съвместява задълженията във всяка една от тях
С акъл, който ти нямаш и затова си безработен. Един виртуален живот си имаш и това е.
[offtopic]Между другото напоследък си доста коментиран в един затворен форум.[/offtopic]
Вие, чорбарите (не цесекарите, а именно чорбарите, защото явно има голяма разлика
 ), можете ли да не давате лични определения за човек, когото не познавате?!
 ), можете ли да не давате лични определения за човек, когото не познавате?!Хич и не ми пука кой и колко ме коментира в един, два или повече форума!
Не познавам Дейвис и само съм сподели с колегата това, което съм прочел, без да му правя квалификации. За Томов си имам собствено мнение, изградено и от срещи с него, на които съм присъствал, на думите му и в крайна сметка на реалните му дела. Може и да се е променил, но не ми се вярва много и не бих му поверил дори хербаризирана пеперуда да ми пази!