Наполи - Борусия Дортмунд ШЛ !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Наполи - Борусия Дортмунд ШЛ !!!

Мнениеот doktora25 » 18 сеп 2013 23:14

Jorkorazporko написа:
shotgun blues написа:Много го закъса ДОРТМУНД,чудо вече ще е НАПОЛИ да не победи 8-)

Не съм сигурен! Мача си остава троен! Ако им тръгне второто играта, може и да ги обърнат!

Трябва. Следва домакинство срещу Арсенал, което без Клоп и баце Роман ще е тежко.
Всъщност на Марсилия, моя грешка.
Последна промяна от doktora25 на 18 сеп 2013 23:15, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 сеп 2013 23:14

Страшен гол на ИНСИНИЕ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

pomiqr....

Мнениеот pomiqr.... » 18 сеп 2013 23:53

Рафата разбира футбола за разлика от щастливия специален.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 сеп 2013 23:54

Заслужен успех за Наполи. Решаващ беше и ЧК за Вайденфелер.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2013 09:53

Най-силният мач вчера и тъпанарите от БТВ пак ни мъчат със скапаната Парцелона. Щом се стигна да си легна и да не гледам ШЛ ... :o Наполи са класа и гледах доста коментари за победа на Дортмунд ... в тая група трудно някой ще измъкне нещо на "Сан Паоло", само Арсенал имат шанс ;) донякъде
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 сеп 2013 11:03

boabbb написа:Най-силният мач вчера и тъпанарите от БТВ пак ни мъчат със скапаната Парцелона. Щом се стигна да си легна и да не гледам ШЛ ... :o Наполи са класа и гледах доста коментари за победа на Дортмунд ... в тая група трудно някой ще измъкне нещо на "Сан Паоло", само Арсенал имат шанс ;) донякъде

"Парцелона" е отбора на 21 век, така че показвай малко уважение ;)

Иначе този мач беше доста по-интересен и очакван и от Барса - Аякс, и от Челси - Базел...

haha

Мнениеот haha » 19 сеп 2013 11:23

Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2013 11:36

haha написа:Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор? :lol:

Ето ме мене :!: На тоя отбор и аз да съм му треньор, пак няма да играе зле. Бенитес е единствения, който може да накара носителя на ШЛ да играе слаб футбол ( Интер ). По отношение на горния коментар, че Барса били отбора на 21-ви век - чух, че ще ги преименуват на Барселона 07 :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 19 сеп 2013 12:00

boabbb написа:
haha написа:Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор? :lol:

Ето ме мене :!: На тоя отбор и аз да съм му треньор, пак няма да играе зле. Бенитес е единствения, който може да накара носителя на ШЛ да играе слаб футбол ( Интер ). По отношение на горния коментар, че Барса били отбора на 21-ви век - чух, че ще ги преименуват на Барселона 07 :mrgreen:

Като биха Реал М на Бернабеу с 2:6, да не кръстиха кралския клуб Реал 26 ? Или преди няколко години, когато Барса би Байерн с 4:0 , баварците са се кръстили Байерн 0:4 ? Такави тъпоглавци като теб въобще не трябва да се допускат до интернет... Виж титлите и успехите, и ще разбереш, че съм прав в мнението си ;) Единствения отбор с повече отличия през 21 век е Порто, които обаче играят в Португалия, и нямат 3 ШЛ за този период ;)

А коментара ти за Бенитез е толкова жалък, че не заслужава коментар... Човека има 2 финала на ШЛ (единия спечелен по феноменален начин ), ти ми приказваш, че бил некадърен... Единствената причина на хегемонията на Интер в Италия, е че Юве и Милан бяха отстранени от борбата за титлата... А по-повод слабия футбол, мисля че няма нужда да напомням, че Челси отпадна в групите на ШЛ, веднага след като спечели турнира, при това със същия треньор...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 19 сеп 2013 13:33

Бенитес е межиджър за купите ... в първенството Наполи ще се смъкнат рязко на доло ,ама няма да се изненадам ако вземат ШЛ :roll:

Върни се в “Футбол - Свят”