boabbb написа:haha написа:Къде са хората, които твърдят, че Бенитез бил некадърен и не става за треньор?

Ето ме мене

На тоя отбор и аз да съм му треньор, пак няма да играе зле. Бенитес е единствения, който може да накара носителя на ШЛ да играе слаб футбол ( Интер ). По отношение на горния коментар, че Барса били отбора на 21-ви век - чух, че ще ги преименуват на Барселона 07

Като биха Реал М на Бернабеу с 2:6, да не кръстиха кралския клуб Реал 26 ? Или преди няколко години, когато Барса би Байерн с 4:0 , баварците са се кръстили Байерн 0:4 ? Такави тъпоглавци като теб въобще не трябва да се допускат до интернет... Виж титлите и успехите, и ще разбереш, че съм прав в мнението си

Единствения отбор с повече отличия през 21 век е Порто, които обаче играят в Португалия, и нямат 3 ШЛ за този период

А коментара ти за Бенитез е толкова жалък, че не заслужава коментар... Човека има 2 финала на ШЛ (единия спечелен по феноменален начин ), ти ми приказваш, че бил некадърен... Единствената причина на хегемонията на Интер в Италия, е че Юве и Милан бяха отстранени от борбата за титлата... А по-повод слабия футбол, мисля че няма нужда да напомням, че Челси отпадна в групите на ШЛ, веднага след като спечели турнира, при това със същия треньор...