Лицата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Лицата на Реформаторския блок

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2013 20:22

Кашчей написа:
urkoto написа:
Levski 1914 написа:След като изчетох всички коментари до тук, съм още по-убеден, че трябва да се гласува само за Реформаторския блок! Щом се започна такава кампания дори в спортен форум, значи червените боклуци са започнали да се насират!

Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, но не съм сигурен вече, тъй като не се вписва напълно в профила.

Те поне са платени и знаят какво и защо пишат, а такива, като теб и градския, като слависта.. вие какво знаете?

Значи да си платен е по-достойно от това да изразяваш своите лични възгледи,така ли :roll:

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 20:23

Даниел Вълчев

Изображение

http://doraapostolova500.blog.bg/politika/2012/07/15/anton-todorov-daniel-vylchev-e-sydrutnik-s-liuben-gocev-i-em.979522

- Да ги разгледаме най-любопитните от тези хора. С изненада от вас научих, че бившият министър Даниел Вълчев е близък със службите и бившата йерархия на БКП?!
- Оказа се, че за много хора информацията, че той е бил бизнес партньор на ген. Любен Гоцев и на покойния Емил Кюлев, е новина. Изненадан съм, защото това е публична информация, писал съм за нея още през 2001-2002 г., когато НДСВ и Мадридският Идалго връхлетяха като скакалци България и нацията. От 1997 г. Даниел Вълчев е бизнес партньор, съдружник, с ген. Любен Гоцев във фирмата „Филимко“ АД. Следващата година той става бизнес партньор с Емил Кюлев, който знаете, беше убит 2003 г. в амплоато си на съветник на тогавашния президент Георги Първанов.
През 1992 година Даниел Вълчев създава юридическата кантора „А и В консултинг” ООД, заедно с днешния шеф на отдел „Правен” и и.д. главен секретар на Министерския съвет Галина Маринска. „А и В консултинг” ООД участва през годините в над десет фирми, като голяма част от тях са били свързани с Емил Кюлев. Казано накратко, тази юридическа кантора е вършила цялата юридическа част около бизнеса на Кюлев. Според един анализ –разследване от 2005 г., публикуван във в. „Дума”,
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2013 20:25

frente atleti написа:1997г- като ОДС тук е ВМРО -коалиция с ДПС -БСП е опозиция смешко научи си историята !

Каква коалиция 1997 год. бе ?
Последна промяна от dunavfc на 17 сеп 2013 20:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2013 20:26

dunavfc написа:
Кашчей написа:
urkoto написа:
Levski 1914 написа:След като изчетох всички коментари до тук, съм още по-убеден, че трябва да се гласува само за Реформаторския блок! Щом се започна такава кампания дори в спортен форум, значи червените боклуци са започнали да се насират!

Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, но не съм сигурен вече, тъй като не се вписва напълно в профила.

Те поне са платени и знаят какво и защо пишат, а такива, като теб и градския, като слависта.. вие какво знаете?

Значи да си платен е по-достойно от това да изразяваш своите лични възгледи,така ли :roll:

А ти какво разбираш под платен?

защото аз не знам някой журналист да работи за чест и слава, докато такива, като теб, точно това правят... че и като мен, когато пишем във форумите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2013 20:27

Кашчей написа:
dunavfc написа:
Кашчей написа:
urkoto написа:

А ти какво разбираш под платен?

защото аз не знам някой журналист да работи за чест и слава, докато такива, като теб, точно това правят... че и като мен, когато пишем във форумите.

Виж сега,едва ли имал под "платен" журналистите ;) А колегата,надали е журналист,така че...

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 сеп 2013 20:27

Току-що от свои източници Уреца получи информация, че другаря розов фен е всъщност от шепата (2-3 човека) кутевисти, които пишат не по задължение, а по убеждение. Той е един от ония които пишат от "служебните" никове и извън работно време. Иначе казано тотално промист от другаря Кутев болен мозък.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 20:28

urkoto написа:
P!nk fan написа:За кои червени боклуци става въпрос? За тези от РБ ли? :mrgreen:

Другарю кутевист, да не са почнали да ви плащат извънреден труд бе, синко? Нали смяната ти е от 12 до 8, айде изключвай лаптопа/излизай от служебния акаунт! :idea:

Седерастията е безсилна! Вместо да коментира изнесените данни, плямпа разни врели-некипели. :mrgreen:

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 17 сеп 2013 20:31

urkoto написа:Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, ...

Другарю Кутев, четете ли, четете ли ?
Хайде намерете вече начин да се свържете с мен и да ми платите за подкрепата !
Месеци наред подкрепям БСП и убеждавам хората в правотата на каузата ви.
Колкото и нескромно да звучи Вашите платени драскачи са далеч от моето ниво. 8-)
Аз го правя по убеждение, а те го правят за пари. Затова аз съм по-убедителен ! ;)

Абе, момчета, вие не разбрахте ли, че всичко, което пиша го пиша, защото съм убеден в него ?! Опитът ме е научил. Наблюденията върху живота ... Познанията и информацията, която имам ...
После времето доказва, че съм бил прав. Поне в 90% от случаите.

Какво ми ги хвалите тези "реформатори" ?! Какви реформатори са те ? Какво ще реформират ? То в България за 25 години от много реформи я докарахме до тук ...
Кой ?! Евгени Дайнов ли ? Иван Кръстев ли ? Огнян Минчев ...? Това са хора, които помня вече над 20 години ... Това ли са новите лица на дясното ?! Тези ?!
Да оставим настрани, че всеки един от тях е с аленочервен произход. Това са хората, които ни лъжеха през 90-те (когато повечето от вас не са били раждани) как като стане България член на НАТО и ЕС ще потекат реки от мед и масло. България вече почти 10 години е член на НAТО и почти 7 на ЕС ... Ставаме все по-зле и по-зле !
Същите тези хубавци ни убеждаваха, че като въведем през 1997 година Валутния борд и ... аха ще застигнем германците по заплати. Уж го приехме за година-две, най-много три, а какво излезе ? Вече 17 години България е в условия на Валутен борд ! И нещата стават все по-зле и по-зле !
Хайде моля ви, не ми ги хвалете тия слуги на Световната банка и МВФ, на Сорос и Световните господари !!!
Те не мислят за БЪЛГАРИЯ !!!
Последна промяна от viali69 на 17 сеп 2013 20:33, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2013 20:32

dunavfc написа:
Виж сега,едва ли имал под "платен" журналистите ;) А колегата,надали е журналист,така че...

Ти откъде знаеш кой е той и какъв е? А да сте му виждали фиша, с платените пари за писане във форума на ГОНГ?
И аз мога да кажа, че ти си платен писач на мухобойко.. с какво ще ме опровергаеш? С какво ще ме опровергае Уркото, че не е платена подлога на Ванчо Мангала?

Хайде да не си даваме личностни определения, а да спорим само по темата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 17 сеп 2013 20:32

Когато фактите говорят и седерастите трябва да замълчат! :mrgreen:

Другарката Меги Пръмова

Изображение

http://www.blitz.bg/article/25141

От поне два-три месеца Сергей Станишев лека-полека пробутва на БСП кандидатурата на Меглена Кунева за президент на изборите през есента. По този въпрос Георги Първанов, Ахмед Доган и Симеон Сакскобургготски отдавна са се разбрали, задачата на позитанския председател е да обработи своите влиятелни партийци за чуждата кауза. БСП от евентуална победа на Кунева няма да види нищо изгодно за себе си.

Сергейчо обаче ще има. Баща му и свекърът на Кунева дълги години са седели редом в ЦК на БКП като секретари на партията, от една порода са синчетата и снахичките на комунистическите велможи.

4 май 1953 г. Пловдив. По икиндия на сегашния бул. „Руски” се стоварват министрите Георги Цанков (на МВР), Антон Югов (на промишлеността), Райко Дамянов (подпредседател на Министерския съвет), Станко Тодоров (на земеделието), Георги Чанков - на държавната планова комисия. Придружавани са от кмета на града Никола Балканджиев и секретаря на Окръжния комитет на БКП в Пловдив Иван Пръмов.

Да, да, свекърът на еврокомисарката на кадета Рилски, другарката Меглена. Булевардът е отцепен от стотици милиционери. Тежката комунистическа делегация е проводена по необичаен и стряскащ повод – първата стачка в пределите на Източния блок, окончателно предаден под господството на Съветския съюз.За това събитие няма да прочетете никъде в официалните хроники и исторически съчинителства,

много малко са останали и живите, които помнят пролетните дни на 1953 г. в Пловдив, а настоящите пловдивски краеведи и „местни патриоти” умишлено избягват темата просто защото са си производни на същата БКП, която удавя стачката в кръв и множество съдебни процеси, завършили с присъди за Белене, Стара Загора, Скравена, Сливен или Огняново.

Върни се в “Свободна зона”