urkoto написа:Утре мисля да постна една тема с детайли относно практиките при платените драскачи. Нека да се знае от форума и такива хора да се познават отдалече. Такива като автора конкретно. Доскоро мислех и за Виали, ...
Другарю Кутев, четете ли, четете ли ?
Хайде намерете вече начин да се свържете с мен и да ми платите за подкрепата !
Месеци наред подкрепям БСП и убеждавам хората в правотата на каузата ви.
Колкото и нескромно да звучи Вашите платени драскачи са далеч от моето ниво.
Аз го правя по убеждение, а те го правят за пари. Затова аз съм по-убедителен !
Абе, момчета, вие не разбрахте ли, че всичко, което пиша го пиша, защото съм убеден в него ?! Опитът ме е научил. Наблюденията върху живота ... Познанията и информацията, която имам ...
После времето доказва, че съм бил прав. Поне в 90% от случаите.
Какво ми ги хвалите тези "реформатори" ?! Какви реформатори са те ? Какво ще реформират ? То в България за 25 години от много реформи я докарахме до тук ...
Кой ?! Евгени Дайнов ли ? Иван Кръстев ли ? Огнян Минчев ...? Това са хора, които помня вече над 20 години ... Това ли са новите лица на дясното ?! Тези ?!
Да оставим настрани, че всеки един от тях е с аленочервен произход. Това са хората, които ни лъжеха през 90-те (когато повечето от вас не са били раждани) как като стане България член на НАТО и ЕС ще потекат реки от мед и масло. България вече почти 10 години е член на НAТО и почти 7 на ЕС ... Ставаме все по-зле и по-зле !
Същите тези хубавци ни убеждаваха, че като въведем през 1997 година Валутния борд и ... аха ще застигнем германците по заплати. Уж го приехме за година-две, най-много три, а какво излезе ? Вече 17 години България е в условия на Валутен борд ! И нещата стават все по-зле и по-зле !
Хайде моля ви, не ми ги хвалете тия слуги на Световната банка и МВФ, на Сорос и Световните господари !!!
Те не мислят за БЪЛГАРИЯ !!!