Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Извънредно:Стойчо Младенов:Очаквам смъртен случай на Армията

Мнениеот Владо_ЦСКА » 17 сеп 2013 19:56

За какво става въпрос?
Няма връзка към някоя статия и няма пояснение, а само лентата извънредно си седи в сайта... :idea:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми

Мнениеот Red Warrior » 17 сеп 2013 19:59

No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.

Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10-на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега се позволява на 7-8 дроги да дерибействат. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Извънредно:Стойчо Младенов:Очаквам смъртен случай на Армията

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 сеп 2013 20:00

Какво става пак - не го оставиха Стойчо - заплахи , глупости

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 сеп 2013 20:02

Red Warrior написа:
No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.

Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат. :evil:

Няма как да е нямало хора от Animals, Росен не е ли бил в сектора преди 10 години?
Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 17 сеп 2013 20:05

не знам до кога ще се търпи това! Росен, ако е истински цесекар, да си хване аверчето (цимбика) на 4 очи и да го вразуми! дори да не харесваш треньора такива неща не може да се допускат, излагаме се пред цяла България, орборът се дестабилизира, от това печелят враговете ни!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 сеп 2013 20:06

No Pyro No Fun написа:
Red Warrior написа:

Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат. :evil:

Няма как да е нямало хора от Animals, Росен не е ли бил в сектора преди 10 години?

Не! Честно казано и Дучето не си го спомням в самото начало когато почнах да ходя на мачове през 1995 г. Който е бил тогава си спомня, как бяхме малко хора, как се местихме на полувремето, от едната врата на другата. Но въпреки това Дучето направи сектора силен и минахме синкавите като организация - признавам му го. А животно ли е, пиленце ли е, не го знам, се е появил някъде през последните десетина години, когато не съм в сектора - гаранция!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 17 сеп 2013 20:11

Абе какви фракции , какви животни ??? Как може в Англия рецидивистите изобщо ако са на свобода, да не припарват до стадиона, а тук да се обсъжда кой рецидивист е по-заслужил фен от другите :o :o

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 сеп 2013 20:29

-
Последна промяна от Teo на 17 сеп 2013 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2013 20:39

Тези стадиони не се ли охраняват ?? До кога ??

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2013 20:43

Аз много се чудя дали става дума за изцепка на "фенове". Примерно ако някой от кръговете около старото ръководство има проблем лесно може да плати на хора, които пет пари не дават какво е това Стойчо, ЦСКА.. просто професионалисти.

А ако е дело на "фенове" - изритват ги от стадиона, препоръчват на другите отбори да не се допускат и на другите стадиони и ако опитат нещо извън стадиона - съд. Няма как иначе да стане. Освен ако Младенов не си наеме мутри да пребият 3 пъти когото трябва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”