Няма връзка към някоя статия и няма пояснение, а само лентата извънредно си седи в сайта...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.
Red Warrior написа:No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.
Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат.
No Pyro No Fun написа:Red Warrior написа:No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.
Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат.
Няма как да е нямало хора от Animals, Росен не е ли бил в сектора преди 10 години?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта