ЦСКА _завинаги написа:Много сте доообри!
Е, вие нали сте по-добри! Паднахте с 0:3 от Лудогорец, но като гости!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА _завинаги написа:Много сте доообри!
liliputchica написа:P!nk fan написа:liliputchica написа:P!nk fan написа:Добре че са загубите на Левски, за да има някаква капчица радост в живота на чорбари, канарчета, беройци, моряци, акули и прочее. Това е най-краткото обобщение на написаните от феновете на трети отбори коментари по повод мача Левски-Лудогорец. Ако обаче не сте проумяли, нашата любов е по-силна от вашата омраза.
Бих ти отговорил така: Вашата мъка е напълно заслужена, но няма да го направя,защото това е само началото
Защо вместо да правиш констатации за това дали е заслужена мъката ни, не погледнеш състоянието на собствения си отбор? Но в крайна сметка, няма какво толкова да се учудвам. Все пак важното е не ти да си добре, а Вуте да зле, нали така?
Собственият ми отбор още не съм го избрал,но имам любим и е носител на требъл през тази година, другият любим отбор закупи Месут Йозил...така за любимите ми отбори.Харесвам всеки друг български отбор,много повече от Левски,защото съм свидетел на магариите които са ставали заради него,както и на много "други начини".
ralka_levskarka написа:ЦСКА _завинаги написа:Много сте доообри!
Посети ли Армията, какво стана? Ти така и така не успя да отидеш на Герена, ами поне затова да попитам.
damyanov1963 написа:ЦСКА _завинаги написа:Много сте доообри!
Е, вие нали сте по-добри! Паднахте с 0:3 от Лудогорец, но като гости!
darakchiev_77 написа:Абе кой понеделник ще подпишеме с новия играч,
днескашния или другия.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
daniel875 написа:P!nk fan написа:Добре че са загубите на Левски, за да има някаква капчица радост в живота на чорбари, канарчета, беройци, моряци, акули и прочее. Това е най-краткото обобщение на написаните от феновете на трети отбори коментари по повод мача Левски-Лудогорец. Ако обаче не сте проумяли, нашата любов е по-силна от вашата омраза.
Това, което го говориш, ще е факт, когато спрем да им пишем във форума с цел да ги провокираме. Тук имам предвид като цяло се спре със заяжданията от наша страна. Не стига, че сме зле от години, но има хора, които повече обичат да ги дразнят цесекарите, отколкото да показват обич към "синия" отбор
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
TristaNNN написа:Колегите вече са анализирали мача по доста изчерпателен начин, така че едва ли има какво да се добави, освен още няколко думи за публиката. Не знам дали ви направи впечатление, но хората по трибуните, или поне тези наоколо, бяха толкова обезверени на моменти, че сякаш им беше все тая дали и как ще завърши срещата. Сякаш всички се бяха примирили със ситуацията. Да, имаше подкрепа и аплодисменти допреди последния съдийски сигнал, но през всичките тия 90 минути почти никой не виждаше "как ще стане" и сякаш резонно не вярваше в победата. Толкова публика може би ще има чааааак на дербито с червените, за реални надежди на хората да не говорим. Лоша работа, Бащицата право каза, че господата трябва да си седнат на дупетата и да работят здраво.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта