Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7

Мнениеот damyanov1963 » 16 сеп 2013 17:47

ЦСКА _завинаги написа:Много сте доообри!
:mrgreen:

Е, вие нали сте по-добри! Паднахте с 0:3 от Лудогорец, но като гости!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 сеп 2013 17:47

Тези сини марди не си заслужават публиката. Отново страхотна подкрепа показахме и пак нищо от балерините на терена. Единствено Миро Иванов заслужава похвала, другите са едно голямо нищо.
Илиян Енев много свободно си ходеше в сектор В, никакъв страх :mrgreen: Някой видя ли с коя мадама влезе на стадиона, май някаква фотографка беше?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 сеп 2013 18:13

liliputchica написа:
P!nk fan написа:
liliputchica написа:
P!nk fan написа:Добре че са загубите на Левски, за да има някаква капчица радост в живота на чорбари, канарчета, беройци, моряци, акули и прочее. Това е най-краткото обобщение на написаните от феновете на трети отбори коментари по повод мача Левски-Лудогорец. Ако обаче не сте проумяли, нашата любов е по-силна от вашата омраза.

Бих ти отговорил така: Вашата мъка е напълно заслужена 8-) , но няма да го направя,защото това е само началото :!:

Защо вместо да правиш констатации за това дали е заслужена мъката ни, не погледнеш състоянието на собствения си отбор? Но в крайна сметка, няма какво толкова да се учудвам. Все пак важното е не ти да си добре, а Вуте да зле, нали така?

Собственият ми отбор още не съм го избрал,но имам любим и е носител на требъл през тази година, другият любим отбор закупи Месут Йозил...така за любимите ми отбори.Харесвам всеки друг български отбор,много повече от Левски,защото съм свидетел на магариите които са ставали заради него,както и на много "други начини".

на друг можеш да пишеш че не си избрал своя отбор.в БЪЛЛГАРИЯ има два вида привърженици:
ЛЕВСКАРИ и АНТИЛЕВСКАРИ.ти си от втория случай.личи си че си школуван в ДС школите на "позитано"20.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 16 сеп 2013 18:15

ralka_levskarka написа:

Посети ли Армията, какво стана? Ти така и така не успя да отидеш на Герена, ами поне затова да попитам.

:roll: РАЛКЕ,как смяташ БОТЕВ и ЛУДОГОРЕЦ могат ли да ни спрат по пътя към титлата :?:
Последна промяна от MAЙOPA на 16 сеп 2013 18:15, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 сеп 2013 18:15

damyanov1963 написа:

Е, вие нали сте по-добри! Паднахте с 0:3 от Лудогорец, но като гости!

присмял се хърбел на щърбел.
те от 5 години не са ставали шампиони , на нас се смеят,че сме без титла от 4 години.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 16 сеп 2013 18:24

darakchiev_77 написа:Абе кой понеделник ще подпишеме с новия играч,
днескашния или другия.

няма смисъл от защитници в ЛЕВСКИ ,ако халфовете са зле а те са зле.
на отбора му трябва един халф който може да прави играта и два дефанзивни хафа.ако предположим че дефанзивните са на лице,чудя се защо си хвърлят парите за някакви отминали във времето футболисти, а не вземат за всичките тези пари един конструктивен халф,па макар и скъп?защо мислите ЮВЕНТУС вече трета година е кандидат за титлата в ИТАЛИЯ а МИЛАН точно толкова години се лута из средата на таблицата?
разликата е ПИРЛО!!!докато беше в МИЛАН отбора имаше мисъл ,сега са гола вода.
за сметка на това ЮВЕНТУС са с класа над другите в ИТАЛИЯ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2013 20:03

Колегите вече са анализирали мача по доста изчерпателен начин, така че едва ли има какво да се добави, освен още няколко думи за публиката. Не знам дали ви направи впечатление, но хората по трибуните, или поне тези наоколо, бяха толкова обезверени на моменти, че сякаш им беше все тая дали и как ще завърши срещата. Сякаш всички се бяха примирили със ситуацията. Да, имаше подкрепа и аплодисменти допреди последния съдийски сигнал, но през всичките тия 90 минути почти никой не виждаше "как ще стане" и сякаш резонно не вярваше в победата. Толкова публика може би ще има чааааак на дербито с червените, за реални надежди на хората да не говорим. Лоша работа, Бащицата право каза, че господата трябва да си седнат на дупетата и да работят здраво.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 сеп 2013 20:59

daniel875 написа:
P!nk fan написа:Добре че са загубите на Левски, за да има някаква капчица радост в живота на чорбари, канарчета, беройци, моряци, акули и прочее. Това е най-краткото обобщение на написаните от феновете на трети отбори коментари по повод мача Левски-Лудогорец. Ако обаче не сте проумяли, нашата любов е по-силна от вашата омраза.

Това, което го говориш, ще е факт, когато спрем да им пишем във форума с цел да ги провокираме. Тук имам предвид като цяло се спре със заяжданията от наша страна. Не стига, че сме зле от години, но има хора, които повече обичат да ги дразнят цесекарите, отколкото да показват обич към "синия" отбор ;)

Respect към теб господине!Вярна е поговорката,че -"Каквото повикало,такова се обадило".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 сеп 2013 21:06

Някой има ли инфо колко хора е имало на стадиона? Защото във форума някъде мернах 10 000, колегата Тристан също казва, че е имало хора, а във футбол24 пише 4000.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 сеп 2013 21:08

TristaNNN написа:Колегите вече са анализирали мача по доста изчерпателен начин, така че едва ли има какво да се добави, освен още няколко думи за публиката. Не знам дали ви направи впечатление, но хората по трибуните, или поне тези наоколо, бяха толкова обезверени на моменти, че сякаш им беше все тая дали и как ще завърши срещата. Сякаш всички се бяха примирили със ситуацията. Да, имаше подкрепа и аплодисменти допреди последния съдийски сигнал, но през всичките тия 90 минути почти никой не виждаше "как ще стане" и сякаш резонно не вярваше в победата. Толкова публика може би ще има чааааак на дербито с червените, за реални надежди на хората да не говорим. Лоша работа, Бащицата право каза, че господата трябва да си седнат на дупетата и да работят здраво.

Да, наистина така беше. Пеехме и не ни интересуваше дали е 1,2 или 3:0, някои дори не разбраха веднага Лудогорец като вкараха. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYwLm-1QDHM[/youtube]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”