Калигула написа:Виж сега, когато се изрази като бял човек, няма как да не те разбера. В предишния си пост ти грозно намекваше неща, които сам усети,че няма как да докажеш. Понякога действително създаваш впечатлението на интелигентен човек, но само когато не изразяваш политическите си пристрастия.
Много добре те разбирам и си прав, но в първия ти отговор намекваше и ми вменяваше пристрастия, които нямам, без реално да ти давам повод за това. Това, че не харесвам Герб, като политическа партия и изобщо като движение, ако щеш , не значи че съм за Бсп или дпс. Ти от това изходи и нямаше как да получиш по-смислен отговор. Интересно е какво си очаквал? Нито членувам в някоя партия , нито има изгледи да го правя. Покажи ми едно мое твърдение, което да не е вярно. Докажи своите обвинения и доста примитивни натяквания, които не ти правят чест. Аз не мисля да се доказвам пред теб или когото и да е било в този форум. Достатъчно ми е да се докажа в живота и твоето мнение изобщо не ме интересува. Аз само изразявам мнение и седя зад всичко, което съм написал.
Не смяташ ли,че е логично човек да си помисли,че ти примерно си симпатизант на това правителство,след като критикуваш ГЕРБ по конкретна тема,а не обелваш и дума за техните опоненти ? Щом не си симпатизант на това правителство,а аз те обявих за такъв,коректно е да ти се извиня и го правя

За да съм обективен,какъвто винаги съм бил,трябва да уточня,че за съжаление ГЕРБ и ББ също,често прибягваха до тази малоумна максима - "За всичко са виновни предишните" и "Крадеца вика,дръжте крадеца" и за да не говоря наизуст ще дам пример . ГЕРБ нямат никакво морално право да се обаждат на тема ИЗБОРЕН КОДЕКС,защото те когато имаха възможност не го промениха и затова,никога няма да прочетеш от мен защита на ГЕРБ по този въпрос.
ПП: Ако отговора ми не е достатъчен,моля те,цитирай ме там,където съм те засегнал за да мога да ти отговоря,защото наистина не виждам,къде съм те критикувал,твърде "примитивно" . Аз имам достойнство и ако си прав,ще се извиня на момента