Бойко Борисов пак в игра! Витоша - Дунав 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Бойко Борисов пак в игра! Витоша - Дунав 0:0

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2013 00:08

Калигула написа:Виж сега, когато се изрази като бял човек, няма как да не те разбера. В предишния си пост ти грозно намекваше неща, които сам усети,че няма как да докажеш. Понякога действително създаваш впечатлението на интелигентен човек, но само когато не изразяваш политическите си пристрастия.
Много добре те разбирам и си прав, но в първия ти отговор намекваше и ми вменяваше пристрастия, които нямам, без реално да ти давам повод за това. Това, че не харесвам Герб, като политическа партия и изобщо като движение, ако щеш , не значи че съм за Бсп или дпс. Ти от това изходи и нямаше как да получиш по-смислен отговор. Интересно е какво си очаквал? Нито членувам в някоя партия , нито има изгледи да го правя. Покажи ми едно мое твърдение, което да не е вярно. Докажи своите обвинения и доста примитивни натяквания, които не ти правят чест. Аз не мисля да се доказвам пред теб или когото и да е било в този форум. Достатъчно ми е да се докажа в живота и твоето мнение изобщо не ме интересува. Аз само изразявам мнение и седя зад всичко, което съм написал.

Не смяташ ли,че е логично човек да си помисли,че ти примерно си симпатизант на това правителство,след като критикуваш ГЕРБ по конкретна тема,а не обелваш и дума за техните опоненти ? Щом не си симпатизант на това правителство,а аз те обявих за такъв,коректно е да ти се извиня и го правя ;) Не знам,какво толкова си се засегнал от това,че съм те причислил като симпатизант на това правителство,след като можеш с едно изречение да опровергаеш това. Още на второто ти мнение,след като се уточни,разбрах позицията ти,няма нужда вкарваш толкова патос в нещата ;) Никъде не съм казал,че мнението ти не е вярно,а че за някой неща си има логическа връзка. Според теб,нормално ли е това обвинение към ББ ? Бил играл мач и това се счита едва ли не за национално предателство :roll: Как после да не давам пример със "свободното" време на другите депутати ? И не го правя,защото е най-лесно да оправдаеш своята грешка с грешката на някой друг,а защото е свръх елементарно и нагло.

За да съм обективен,какъвто винаги съм бил,трябва да уточня,че за съжаление ГЕРБ и ББ също,често прибягваха до тази малоумна максима - "За всичко са виновни предишните" и "Крадеца вика,дръжте крадеца" и за да не говоря наизуст ще дам пример . ГЕРБ нямат никакво морално право да се обаждат на тема ИЗБОРЕН КОДЕКС,защото те когато имаха възможност не го промениха и затова,никога няма да прочетеш от мен защита на ГЕРБ по този въпрос.

ПП: Ако отговора ми не е достатъчен,моля те,цитирай ме там,където съм те засегнал за да мога да ти отговоря,защото наистина не виждам,къде съм те критикувал,твърде "примитивно" . Аз имам достойнство и ако си прав,ще се извиня на момента ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2013 00:13

doktora25 написа:
dunavfc написа:Колега,а когато се назначават наистина скандални кадри,най-малкото заради тяхната автобиография,как да реагират телевизиите ? За кой кадър на БСП смяташ,че журналистите незаслужено са го определили като скандален ?

Със сигурност могат да се намерят. Имаше един с много добра според мен визитка, много дълъг стаж на различни позиции и се опитаха да го очернят само защото харесвал идеите на Путин за източния икономически блок и защото се познавал с Алексей Петров. Дори и да си мислят че имат някакво основание, те са длъжни да не използват такива определения, защото това си е чиста манипулация и наливане масло в огъня. Журналистическата етика предполага те просто да представят биографичната справка, а дали е скандално или не назначението всеки сам да си прецени.

А дали журналистите,конкретно за този човек са употребили етиката - "Скандален" :roll: А да бъдем честни,такива обръщения на журналисти сме чували много преди това правителство за всяко едно ;) Сашо Диков,често си позволява да поставя етикети на хората,включително и към кадрите на ГЕРБ ;) За Слави Трифонов ( не е журналист,но е публицист на най-гледаното вечерно предаване в най-гледаната телевизия ) да не говорим...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 сеп 2013 00:19

dunavfc написа:
grasiani написа:
dunavfc написа:Може в някой от водещите да има симпатии към дадена партия,без значение дали това е БСП,ГЕРБ или някоя друга,но категорично,това не е политическа телевизия.
Виж телевизии като СКАТ,АЛФА и ТВ 7 са адекватен пример за това ;)

Е как да не е ве приятелю,само две лица са достатъчни за пример които са си признали публично че симпатизират на Герб Кулезич и Диков макар че това не му пречеше да задава неудобни въпроси на гербаджии,не случайно Сашо се озова в Нова колкото и да говори че няма как да му въздейства никой, личи си промяна в палачинката, е ти сега какво искаш да е копие на СКАТ И алфа ли, то ще е кошмар тогава, кой ще я гледа изобщо тогава,за тв7 не съм съвсем съгласен защото там има доста разнообразни предавания но е вярно че и тя си има пристрастия ,да не говорим как изведнъж през зимата от прогерб насоченост стана антигерб.Изобщо Нова си е солидарна с протестите срещу правителството още от първия ден,аз знаем кой седи зад протестите.

Ема то е нормално журналистите да имат политически пристрастия бе пич ;) Има леви,има десни,има костовисти,има социалисти и т.н и т.н. това не бива да се обобщава за целият канал. Както Кулезич и Диков са примерно позитивно настроени към ГЕРБ,така има поне 10 човека от Нова,които сигурно са позитивно настроени към РБ,БСП,та дори и ДПС,АТАКА или НФСБ. Диков е правил едни от най-острите и провокативни интервюта,както с ББ,така и с останалите от ГЕРБ. Диков е правил на 5 стотинки,вторият човек в ГЕРБ - Цветав Цветанов и някак си не изглежда логично да се твърди,че примерно Диков прави телевизията гербаджийска.
За мен Сашо Диков е уникален журналист,именно затова,че не цепи басма на никого и личните му симпатии към определена партия или човек,не му влияе изобщо на работата. Причината да са солидарните с протестиращите е много логична - 60 % от хората в България,искат оставката на правителството е не ли нормално тогава,протестите да бъдат излъчвани постоянно ?

Е чак уникален журналист Сашо не е,говорим като интелектуален багаж,иначе да, остър е ,има позиция,помага му опита от многото години в бранша , но да не забравяме той все пак си е спортен журналист и е с по бедна откъм възможности като красноречие,анализираща мисъл ,като достатъчна подготвеност в дадена тема за мен седи малко по надолу от един Кеворкян,Коритаров,Тома Томов-този може и да не си го чувал,Димитри Иванов,че даже и от един Карбовски при всичките условности,Диков си е малко пенкелер както казват някои хора от всичко разбира ама по малко.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2013 00:23

Съгласен съм напълно,изказът му не е много адекватен за журналист,но точно това му е уникалното. Естествено,че над него като изразяване и мисъл има поне 10-на имена,но той компенсира с друго и ти си го написал ;)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 15 сеп 2013 00:30

Ей ,ние от един надпис на фланелка Нова ,до къде стигнахме,уникални сме :) :)

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 15 сеп 2013 00:49

dunavfc написа:
Калигула написа:Виж сега, когато се изрази като бял човек, няма как да не те разбера. В предишния си пост ти грозно намекваше неща, които сам усети,че няма как да докажеш. Понякога действително създаваш впечатлението на интелигентен човек, но само когато не изразяваш политическите си пристрастия.
Много добре те разбирам и си прав, но в първия ти отговор намекваше и ми вменяваше пристрастия, които нямам, без реално да ти давам повод за това. Това, че не харесвам Герб, като политическа партия и изобщо като движение, ако щеш , не значи че съм за Бсп или дпс. Ти от това изходи и нямаше как да получиш по-смислен отговор. Интересно е какво си очаквал? Нито членувам в някоя партия , нито има изгледи да го правя. Покажи ми едно мое твърдение, което да не е вярно. Докажи своите обвинения и доста примитивни натяквания, които не ти правят чест. Аз не мисля да се доказвам пред теб или когото и да е било в този форум. Достатъчно ми е да се докажа в живота и твоето мнение изобщо не ме интересува. Аз само изразявам мнение и седя зад всичко, което съм написал.

Не смяташ ли,че е логично човек да си помисли,че ти примерно си симпатизант на това правителство,след като критикуваш ГЕРБ по конкретна тема,а не обелваш и дума за техните опоненти ? Щом не си симпатизант на това правителство,а аз те обявих за такъв,коректно е да ти се извиня и го правя ;) Не знам,какво толкова си се засегнал от това,че съм те причислил като симпатизант на това правителство,след като можеш с едно изречение да опровергаеш това. Още на второто ти мнение,след като се уточни,разбрах позицията ти,няма нужда вкарваш толкова патос в нещата ;) Никъде не съм казал,че мнението ти не е вярно,а че за някой неща си има логическа връзка. Според теб,нормално ли е това обвинение към ББ ? Бил играл мач и това се счита едва ли не за национално предателство :roll: Как после да не давам пример със "свободното" време на другите депутати ? И не го правя,защото е най-лесно да оправдаеш своята грешка с грешката на някой друг,а защото е свръх елементарно и нагло.

За да съм обективен,какъвто винаги съм бил,трябва да уточня,че за съжаление ГЕРБ и ББ също,често прибягваха до тази малоумна максима - "За всичко са виновни предишните" и "Крадеца вика,дръжте крадеца" и за да не говоря наизуст ще дам пример . ГЕРБ нямат никакво морално право да се обаждат на тема ИЗБОРЕН КОДЕКС,защото те когато имаха възможност не го промениха и затова,никога няма да прочетеш от мен защита на ГЕРБ по този въпрос.

ПП: Ако отговора ми не е достатъчен,моля те,цитирай ме там,където съм те засегнал за да мога да ти отговоря,защото наистина не виждам,къде съм те критикувал,твърде "примитивно" . Аз имам достойнство и ако си прав,ще се извиня на момента ;)

Е, темата е за Бойко. Просто не ми се е отдала възможност да коментирам настоящето правителство. Аз не пиша много често във форума, нямам много време и не знам от къде разсъди ,че имам двоен аршин. Естествено е , в свободното си време Боко може да играе футбол, табла или тенис на маса. Вече поясних, че не го критикувам за това.
Така и не разбрах кои са моите приятели от Парламента. Поименно, че да знам... :mrgreen:
Айде без дребнавости, нека запазим някакво благоприличие и не се заяждаме за глупости. Бих казал, че и аз не съм те разбрал правилно донякъде. ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 сеп 2013 01:01

Охранителят на Тодор Живков не се ли умори да тормози общество с присъствието си :?: :?: :?: Дунав Русе, а Вие не се ли уморихте да му адвокатствате? Ако не Ви плаща, веднага да ви напише един чек :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 сеп 2013 02:00

Какво означава да адвокатстваш ? Според теб,тая малоумна тема,заслужава ли изобщо адвокатстване ? Никога няма да спра да защитавам когото и да е било,когато смятам,че несправедливо е обвиняван за каквото и да било. Не мисля,че следиш внимателно мненията ми,защото щеше да видиш и другата страна на момента ;) ББ има за какво да се критикува и когато е трябвало съм го упреквал и аз,но когато няма,най-нормалното нещо е да го защитя.

Бойко Борисов тормозил обществото чрез себе си ? Той нарочно направи този мач да е в центъра на вниманието нали ? Той накара и автора да направи тема за него ? Той накара и теб да влезеш в темата и да го коментираш нали ? Понякога не се ли усещате,какви глупости пишете ? ББ тормозил обществото,все едно той ви кара всички да му споменавате името по 6981832 пъти на ден и да отваряте още толкова теми свързани с най-малките детайли от живота му.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 сеп 2013 02:14

Калигула написа:
Кашчей написа:Как съчетава задълженията си като депутат с тези на футболист, след като по Конституция не можеш да си на двете места едновременно.
Избраните за депутати трябва да изпълняват длъжността си, като не могат да я съвместяват с никоя друга. Това дали не дава право на Дунав да поиска служебна победа, след като в съперника е имало нередовен играч?

Бойчето още навремето, когато нямаше собствена партия и власт не спазваше закони и конституция, та сега ли? :mrgreen:

Не е само това. По правилата на БФС в отборите от А и Б група могат да участват само професионални футболисти, изключая юноши на отбора, които не са на възраст за профи договори. Борисов не може да бъде едновременно и профи футбалер и депутат, защото се нарушава и Конституцията на РБ и Правилника за статута и трансфера на футболисти на ФИФА. Сега ще ми е любопитно какво ще решат от БФС, по-точно от СТК и ДК :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 сеп 2013 02:23

dunavfc написа:Какво означава да адвокатстваш ? Според теб,тая малоумна тема,заслужава ли изобщо адвокатстване ? Никога няма да спра да защитавам когото и да е било,когато смятам,че несправедливо е обвиняван за каквото и да било. Не мисля,че следиш внимателно мненията ми,защото щеше да видиш и другата страна на момента ;) ББ има за какво да се критикува и когато е трябвало съм го упреквал и аз,но когато няма,най-нормалното нещо е да го защитя.

Бойко Борисов тормозил обществото чрез себе си ? Той нарочно направи този мач да е в центъра на вниманието нали ? Той накара и автора да направи тема за него ? Той накара и теб да влезеш в темата и да го коментираш нали ? Понякога не се ли усещате,какви глупости пишете ? ББ тормозил обществото,все едно той ви кара всички да му споменавате името по 6981832 пъти на ден и да отваряте още толкова теми свързани с най-малките детайли от живота му.

Дрънкаш глупости, заслепен от любовта ти към Мухобойко!

Запознай се с конституцията на РБ и с ПСТФ, както и с този за статута на клубовете, които са де факто правилници на ФИФА и тогава сподели, дали Дунав не трябва да получи служебна победа за нередовен играч в отбора на Витоша?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”