soccerav написа:gogova4o написа:soccerav написа:Факта, че най-некадърния футболист на Ботев ни вкара два гола е показателен за нивото на отбора ни. Миналата година с юношите ги озорихме много повече, а ако бяхме запазили тогавашния отбор от млади момчета като нищо победата можеше да е наша със същия резултат. Не става с пенсионери, катъри и некадърници. Марков абсолютно нищо не е променил в играта си продължава да рита играчите вместо топката. До Кармо е за цирка. Просто перфектно попълнение ще е. Валери Георгиев може да го пратим да сече дърва, повече ще му се отдава. Кривия го каза много точно, че единия отбор е забравил да излезе на терена за този мач. Половината са недостойни да носят черно-бялата фланелка. Динев се изложи със селекцията тази година. Не ме интересува дали ще завършим в седмицата, най-вероятно ще го направим но с тези бездарници за треньори и футболисти нищо добро не ни чака. Ботев ни биха едва ли не със затворени очи и с вързани крака. Може би най-леката им победа от началото на шампионата след онази срещу Пирин. И за финал мога да кажа само успех на Ботев в борбата за титлата.
как го разбра това точно сега след този мач,а до вчера бяхте най-добрите?
Аз не съм от онези псевдофенове които като бием твърдят, че сме най-добрите а като паднем някой друг им е виновен. Не говори в множествено число! Аз съм реалист и не ме е срам от някаква си загуба, срам ме е от футболистите които играят в отбора ни. Както и не съм малоумен хейтър, аз ходя на стадиона за да подкрепям моя отбор, а не да псувам противника и да вандалствам по стадионите. Именно затова ви пожелах успех в последното изречение от предното ми мнение.
ако е истина ,това което пишеш,поздравления ,но останахте наистина много малко истински Локомотивци,а не филмирани буфери