"А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: "А" група,8 кръг:Ботев-Локомотив Пловдив

Мнениеот gogova4o » 14 сеп 2013 19:33

soccerav написа:
gogova4o написа:
soccerav написа:Факта, че най-некадърния футболист на Ботев ни вкара два гола е показателен за нивото на отбора ни. Миналата година с юношите ги озорихме много повече, а ако бяхме запазили тогавашния отбор от млади момчета като нищо победата можеше да е наша със същия резултат. Не става с пенсионери, катъри и некадърници. Марков абсолютно нищо не е променил в играта си продължава да рита играчите вместо топката. До Кармо е за цирка. Просто перфектно попълнение ще е. Валери Георгиев може да го пратим да сече дърва, повече ще му се отдава. Кривия го каза много точно, че единия отбор е забравил да излезе на терена за този мач. Половината са недостойни да носят черно-бялата фланелка. Динев се изложи със селекцията тази година. Не ме интересува дали ще завършим в седмицата, най-вероятно ще го направим но с тези бездарници за треньори и футболисти нищо добро не ни чака. Ботев ни биха едва ли не със затворени очи и с вързани крака. Може би най-леката им победа от началото на шампионата след онази срещу Пирин. И за финал мога да кажа само успех на Ботев в борбата за титлата.

как го разбра това точно сега след този мач,а до вчера бяхте най-добрите?

Аз не съм от онези псевдофенове които като бием твърдят, че сме най-добрите а като паднем някой друг им е виновен. Не говори в множествено число! Аз съм реалист и не ме е срам от някаква си загуба, срам ме е от футболистите които играят в отбора ни. Както и не съм малоумен хейтър, аз ходя на стадиона за да подкрепям моя отбор, а не да псувам противника и да вандалствам по стадионите. Именно затова ви пожелах успех в последното изречение от предното ми мнение. ;)

ако е истина ,това което пишеш,поздравления ,но останахте наистина много малко истински Локомотивци,а не филмирани буфери
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 14 сеп 2013 19:35

Засл..победа!

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 14 сеп 2013 19:48

Е, не познах напълно давах го 3:1 ама и 2:0 не е малко не сметнах ,че Локо няма да имат и един удар към вратата на Ботев :mrgreen: ! Къде изчезнаха нахъсаните им фенове не знам ,но предполагам ,че им е доста тежко ;) ! Поздравявам феновете на Ботев за победата направиха с много мъка отбора да върви в правилна посока- Браво !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Morgenstern
Контакти:

Мнениеот Morgenstern » 14 сеп 2013 19:53

Браво канари,хубава победа иииииии само БОТЕВ!!!!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 14 сеп 2013 19:56

kubik написа:Победа на трибуните и загуба на терена.

коко,лазаров продажници,майка ви дейба мръсна...........

Въпреки че лошия чичко Коко Динев продаде мача (иначе ни биеха 100 % ), на трибуните сме били тотално надиграни :lol: . След 10 години това ще бъде наложената легенда за случилото се днес :mrgreen: !
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 сеп 2013 19:57

С двете песни "К** за Локо але" и "Локоо але-алее, хайде довижданее" направо им сипахме с големия черпак за 10 години напред. Мълчат, гледат тъпо и се чудят какво да правят. Цял мач не се чуха, освен 1-2 пъти с изключително "оригиналното" "ей жълтури...". Тия от дерби на дерби, по-зле стават хайваните. НУЛА пиро, НУЛА пеене... А хореото им с балони направо сцепи. Сигурно от някой гей-парад са го взаимствали ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 сеп 2013 20:02

И с 11, и с 10 души по-добрият отбор на терена. Всъщност, единственият отбор на терена. Единствената публика по трибуните. Заслужен празник в жълто-черно :!: АЙ, КАНАРИИИ!!! 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 14 сеп 2013 20:16

Мартин Камбуров:НАЙ-ГАДНО МИ Е В МОЯТА КАРИЕРА ДА ПАДАМ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ.Искам в следващите няколко месеца,всички черно-бели фенове да са мноооооооооооооого тихи. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 14 сеп 2013 20:20

Смачкани,надиграни,надпяни,унизени.
С девет души ги бихме 3:1 на джамията,с 10 души ги смачкахме днес.
Грозен отбор,покриван досега от тотален късмет.Жалко,че тази сбирщина няма да се докопа до първата седмица,за да продължим с гаврата.

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Ботев”